Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 225
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • somewhere over the rainbow
Narina,ако е будна седнала,като и се доспи я пускам да легне.Щом седи сама,няма проблеми PeaceГоляма клюкарка е иначе Laughingмного и е добре да се вози!
И ние сме така Peace

# 226
Ще я карам наред ...
Първо Благодаря ... "топъл" прием  Rolling Eyes - това както и да е ...

Кредор, имаш стряскащ аватар , не бих посмяла да те моля за услуга!
Нямам идея защо аватара не Ви харесва ... не Ви ли респектира  Laughing ? Все пак мъж на годината беше колегата  Grinning

Мда.........един мъж влезе при нас и гледай кокво стана Joy веднага offline
Аз трудно се плаша
мъжо е командировка  Embarassed за трети път
Ами ... ако има с какво да помогна ... водопровод, канализация, едно друго ... слагам шпионки по гардеробите  Wink - но не влизам в тях !

Аз пък си помислих, че е жена Thinking Обикновено си мисля, че всички тук са жени по презумция /така ли се пише newsm78/.
Но ако е мъж, с тоз аватар...мога да кажа само - ще си дадеш ли телефона...на лични, на лични Embarassed Blush Joy
Споменах, че ще помагам ... а не, че ще раздавам телефони ... телефони само взимам ... и по-новите модели - старите ги ползвам за чаркове  Sunglasses

Kredor, а аватарите се справям,но не мога да реша дали да изчакам с глутена до навършване на 8 месеца или да предложа сега на дъщеря си.Дали ще можеш да ми помогнеш с това newsm78
За глутена, какво да ти кажа, не обичам да налагам мненията си, но щом търсиш съвет - НЕ БЪРЗАЙ ... нека организма на бебенцето да укрепне пък после ... ехеее  Wink
Знаеш предполагам какви алергии може да причини ...  Ако държиш да му даваш солетки и "теста" дай ги насам аз не отказвам ...
Апропо, само да вкарам малко яснота ... не съм лекар и съм тук по друг повод ...  Wink

Kredor, добре дошъл! Аз съм БДС Hug Добре дошла и на Янак. Янак, ако искаш- питай Кредор как се ползва кредор, или си качи Flex type. Ей, вие двамата, ако следите от по-рано, знаете, че не се заяждам, просто малко завзек си падам Laughing
Тъкмо да се изцепя на тема мъжове, и то виж кво стана Mr. Green
prascho, добре че си БДС, а не си БДЖ, че тогава какво щяхме да я правим
Но виждам, че добре си обяснила ... ще ти издам тапия за БДС support  Stop

Е ... със здраве и пак да дойдете  Grinning

# 227
... ще ти издам тапия за БДС support Stop

Ееее, най-после някой да ме признае, че ме бива в тая работа /иначе за оная отдавна са ме признали Laughing/
Кажи сега, какво те води насам?
Jorjito, Hug , ще мине, мамка му и грип. А за родителите ти не го мисли, някога нещата сами се нареждат по-добре, отколкото можем да си представим.
Ех, morskasirena, дано се оправите скоро!

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 20:49 от prascho

# 228
момичета влизам за бързо
много моля някоя мама която е ползвала различно от Calgel и по-ефикасно да ми пише защото не се издържа повече 3 дена плаче без да спре.
На Марти само Calgel съм използвала и му помагаше ,но уви при Валери няма ефект.
Kredor ти да не си с тайна мисия укротяване на опърничавите  Crazy

# 229
Цитат
prascho, добре че си БДС, а не си БДЖ, че тогава какво щяхме да я правим
Kredor : Аз пък съм БЦЖ, мога да те ваксинирам безплатно, ако искаш. smile3532
Мами, само не се разгонвайте, я що убави си бехме преди... Joy
prascho:
Цитат
Хахаха, на тая майка няма ли кой да и каже, че червеи шават в нейния мозък?
Сигурно е сменила дилъра, друго обяснение нямам... rotfImao
Ивичка:Взаимно е! newsm03  А това не е много хубаво... newsm12
              Ще се яде! Sick

# 230
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

оу, ще има закачки в нашите теми  Joy Joy Joy
Kredor, добре дошъл, ще ни кажеш ли нещо повече за теб и по какъв повод си при нас?

добре дошла на мама yanac и бебе Филип Hug

Radostina33, я си стой на дупето  Hug

isi_kam, пробвай с Генгигел.

mgizdova, в каишки ще бъдем още около месец и половина и дано след това всичко е наред и да ги махнем  Praynig

Jorjito, бързо да оздравяваш  Hug

morskasirena, важното е, че се знае какъв е проблем, ще се оправите по-бързо, отколкото мислиш  Praynig Praynig Praynig

и сега да ви кажа, че днес ще излизам с приятелки, а татито ще остане при Гери smile3533

пожелавам ви лека вечер и мнооого спокойна нощ!!!   bouquet

# 231
Kredor, това за глутена беше шега,но се радвам, че го взе присърце Mr. Green(шегувам се, не се заяждам)
Narina, аз най-вече на полулегнало положение оставям облегалката.Не ми се ще да натоварвам много таза за сега, но тя сама се набра до седнало днес в количката и така се возихме Rolling Eyes, та май че няма много смисъл да я пазя.
Янак, добре дошла HugС баща ми сте почти съименници, той се казва ЯнакО Mr. Green Wink

# 232
Здравейте момичета  Hug
Бре,много се разгонихте нещо....тез вашите мъже спят ли,не виждат ли к'ви жени си имат  Heart Eyes
Кредор,добре дошъл и от мен.Странно,но факт...имаме си мъж в нашите редици.Ми чест е за нас.И въпреки това и мен ми е интересно какво те води насам   Simple Smile
Янак,добре дошла,и дано ти е хубаво при нас.Тук както е казала и Ели има от всичко по много.Така,че не се стряскай,а се забавлявай  Peace
Морскасирена,дано скоро се оправи малкото слънчице.Много целувки от нас с Емка  Hug
Джорджи,бързо да оздравяваш ей,не те искам болна.А за майкати и баща ти....не знам какво да ти кажа освен че те прегръщам силно  Hug
Искам да ви се похваля,че Ема си влезе в ритъм,и всичко е ОК.Вече си заспива сама,спи по цяла нощ,и ми е най-послушното детенце. Heart Eyes
Иси,аз ползвам Генгигел,но не знам дали изобщо е била неспокойна от зъби.Защото беше много отдавна,а зъби още няма  Rolling Eyes Но след като я намазвах се успокояваше.
Исках още да пиша,и сигурно съм пропуснала някого и да ме извини ако е така.После пак,че сега мъжо ме чака  Wink

Slyncho,все се каня да ти кажа,че твоята беба е голяма сладурка.Много готин аватар  Hug

# 233
Ей мамита, много ви благодаря за пожеланията за рождения ми ден! Стана ми много хубаво като ги прочетох!  Hug
Аз в момента съм с двамата хулигани и никак нямам време за други неща, дори спорта оставих временно, защото вместо да ме отпуска ме натоварваше допълнително заради вечното усилие да го вмъкна между грижите за момчетата. Който е казал: "всяко нещо с времето си" е бил много прав Grinning. Та затова гледам вече да го даваме по-спокойно.
Ох, айде, че Тити вика от гърнето, че е готов... Simple Smile

И мамита, хубаво нещо е подкрепата (попрочетох набързо последните неща тук)! Възхищавам ви се!  Де да бяха взаимоотношенията такива и  "навън"...

И така...
 Peace

# 234
да въздишам ли..........ох........ми попова то ние с нашите мъже сме свикнали виж с кредор на други езици можем да говорим newsm53
аз сигурно съм БДЖ ама какво е БДС?
момичета благодаря за помоща вече мога да си слагам снимка на аватара!Ми така де кредор късно се включи и се наложи жените сами да се оправяме Mr. Green

# 235
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от нас!
И аз се разписах в петицията. Положението с повечето болници е така! Но все си мислех, че в по-големите градове е мааааааалко по-добре! Уви! То и на мен не ми стигна смелостта да родя у наЩа си болиница и раждах в Горна Оряховица.
Radostina33, тортата много вкусна изглежда!!! А къде си тръгнала да бягаш!
Betta, на зайко-въркобайко и зъбчетата може по пълнолуние да излязат  Wink.

St.g., радвам се че сте добре.
Danidobrinova, успех с курса!
Jorji, тази новина наистина не е приятна, но ако така ще се чувстват по-добре, можеш само да ги подкрепиш! А Митето дано се поуспокои вече миличкият!
Добре дошли на мама yanak и бебе Филип и на Kredor!
Morskasirena, бързо да се възстановявате!
Narina, супер за резултатите! Вяра вече я возя в полуседнало положение в количката, че е голяма любопитка и хленчи ако е напълно легнала и не вижда какво става наоколо. Като заспи смъквам положението на гръбчето.
Dew, повеселете се, сега ти се е паднало!
Спирам, че закъсняхме с банята!

Лека и спокойна вечер!

# 236
 Rolling Eyes Пингвина честит ден ден и от мен!Не съм разбрала!
Да си жива и здрава и много щастлива! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Малиииииииии Кредор ся щи кажа, че само ще си някой тати,не мога да си го обясня иначе да ни четеш отдавна и да се включиш чак сега!Бързо мамата да си го познае и да си го признае! Whistling
Така де, ние нужда немаме стари кучета сме,ааа да има и нови ама има правила във форума и пояснения за тях!
Бързо се предай! #2gunfire

Ако е някаква пък тайна мисия, точно на време идва, че нещо пак се разбуниха духовете и ще пишем сега за други неща отвличат ни вниманието мами! Thinking

И аз се стреснах от аватара!

Айде взех да пиша само за Кредор!

# 237
: dew popova  Hug благодаря
аз сигурно съм БДЖ ама какво е БДС?
БДС -български държавен стандарт

# 238
Eli и на мен ми мина тая мисъл за татито Thinking ама пак му се радвам Hug
isi мерси мила че ме образова  bouquet

# 239
Пингвина, правилно си решила за спорта- ако те натоварва, няма смисъл. За мен всяко насилие над душата и тялото е вредно; ами хедонист съм си. Ако може и максимално удоволствие да се извлече от нещата...
Скоро прочетох, че в Испания забранили появата на гърчави манекенки по подиумите. А за диетите исках да ви кажа- внимавайте, може сериозно да увредите здравето си. Днес научих за поредната разболяла се, /с хипертиреоидизъм в случая/, след посещение при т.нар. д-р Емилова.
Ох, моето стана съвсем като в клюкарника.
А влязох, за да се извиня, че се държа несериозно. Сериозен човек съм, и доста тъжен, и проблемчета имам. Просто често се спасявам като барон Мюнхаузен- хващам се за косата- и хоп!- извън блатото съм. Мисля си, че като се посмея, и ви заразя със смях, ще бъде по-леко.
Не ми се сърдете!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт