Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 228
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен. Тези дни само чета, нещо не ми се пише. Ние сме на гости при мама цяла седмица и не ми остава много време за компа. Ева вече е добре, оказа се че сигурно от зъбите е имала малко температура и сополки. Вчера и взимаха кръв за всеки случай, здрава е newsm44
Морска, пожелавам ви бързо оздравяване.
НАН много мъчно ми стана като прочетох поста ти.  Моля се за теб да оздравееш и да се радваш на живота, да тичаш след малката Дая.
dew радвам се че Гери е по-добре, още малко и ще свалят каишите нали?

# 211
Eli83 : Може пък нещо  да ни е убягнало. Едва ли Радост ще издребнява...а и сме хора преди всичко.Всеки има лоши дни . Naughty

# 212
Здравейте мами...
Следя Ви от едно известно време темите и реших да се регистрирам и да Ви дам един съвет ...
Не се карайте ... бийте се, че е по-безшумно  Laughing

Надявам се всички да разбирате от майтап ...  Naughty

Тук съм за да Ви помагам ... в смисъл, с което не можете да се справите ... Заповядайте !!!
Било АВАТАРИ, било UPLOAD на такива ...

Що пък не  Wink

Айде ... и умната ...

# 213
  • somewhere over the rainbow
Aaa, Радост, недей така Naughty Все пак форума е вид монолог, не е чат. Та връщай се веднага тук Crossing Arms Hug
Ели, good posting! /не ми се отварят емотиконите #Cussing out/
Днес не записахме Дая на кухнята за другата седмица, защото последните дни не ги яде нещата /освен десертите Crossing Arms/. И тази вечер или утре пак ще се правя на готвач на пюрета  chef, да видим дали ще ги яде мамините произведения. Приготвила съм картоф, морков, ориз, тиква, ябълка, грах, пиле и риба. Ще видим как ще ги комбинирам Thinking...забравила съм вече, с тази кухня Embarassed
Дават бебета по Нова, а на Крум Савов днес са му се родили близнаци - момченце и момиченце Crazy Голям кеф Party

# 214
Кредор, имаш стряскащ аватар , не бих посмяла да те моля за услуга!

# 215
Мда.........един мъж влезе при нас и гледай кокво стана Joy веднага offline
Аз трудно се плаша Joy
мъжо е командировка Embarassedза трети път

# 216

Joy

взе ми го от клавиатурата
ни услуга, ни нищо от потребител с такъв аватар  Naughty hahaha

и, Нани, от няколко дни все се каня да ти кажа -  Heart Eyes

# 217
  • През девет земи в десета
Ха така,дзверо заспа и аз съм тука Mr. Green
Сега да кажа,добре дошла на новата мама и дано да не и е скучно при нас Hug
Що така бе Радост,ние сме тука за да не ни е тъпо,а не обратното WinkАко нещо те тормози сподели с нас.Иначе наистина много време отнема да отговаряш на всеки,особено като се скапе форума  ooooh!
Нанни,пропуснах да видя аватара на Кредора,ей са ще погледна Laughing

# 218
  • somewhere over the rainbow
Мда.........един мъж влезе при нас и гледай кокво стана Joy веднага offline
Аз пък си помислих, че е жена Thinking Обикновено си мисля, че всички тук са жени по презумция /така ли се пише newsm78/. Но ако е мъж, с тоз аватар...мога да кажа само - ще си дадеш ли телефона...на лични, на лични Embarassed Blush Joy

# 219
  • Варна
eti31 благодаря ти Peaceи името си оправила супер си .
pigi,NAN и на вас също благодаря ,но еti31 беше така добра да ми помогне.Мисля че се вижда.
Ох,въобще не ми върви в приготвянето на бебешки манджи.Реших да се правя на добра майка и забравих зеленчуците ,останали без вода и долните залепнали и сега пюрето малко позамирисва,дали ще го ядем newsm78.Ще пиша после.

# 220
Как ми е изчезнало ICQ то от профила newsm78 Оправих го ама нали не може никой друг да ти променя данните newsm78 Sick
Нан май по-добре да го пусне направо в темичката,че много станахме кандидатките Mr. Green Embarassed
Мариаели,твойто нещо не излиза,дава някаква грешка!
Пюретата си ги правя от известно време аз,обаче като си зачатя стават запечени.Хапва ги и такива Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 19:20 от pigi

# 221
Радост Hug, някой от момичетата пишат тук от първите месеци на бременността си и се познават много добре.Трябва им време да свикнат с нас, новопишещите в този подфорум.Нещата не са по-различни в реалния живот нали? WinkСигурна съм, че е въпрос на време тук да открием добри приятелства!Нали оставаш??? Hug

Kredor, а аватарите се справям,но не мога да реша дали да изчакам с глутена до навършване на 8 месеца или да предложа сега на дъщеря си.Дали ще можеш да ми помогнеш с това newsm78

# 222
Честити месечинки на Нора, Дани, Марти, Стилиян, Теодор и близначенцата!!!

Момичета, днес ходих да ми погледне гинеколожката резултатите и каза, че всичко е в норма Praynig Така се радвам!

Вие как държите мъничетата в количките? В смисъл вече на седнало или полуседнало положение?Постоянно или само за малко? Пламена иска вече  вколичката да седи, а в кошарата - да е права. Слагам я за малко подпряна на стените й и тя така се радва и поклаща Heart Eyes

# 223
Narina,ако е будна седнала,като и се доспи я пускам да легне.Щом седи сама,няма проблеми PeaceГоляма клюкарка е иначе Laughingмного и е добре да се вози!Права не я оставям,че вчера като падна по гръб много се уплаши,иначе не успя да се удари де Thinking
Мариаели http://apps-bg.com/ -от тука си свалих програмата с която намалявам и увеличавам снимките казва се FastStone Image Viewer

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 19:44 от pigi

# 224
Kredor, добре дошъл! Аз съм БДС Hug Добре дошла и на Янак. Янак, ако искаш- питай Кредор как се ползва кредор, или си качи Flex type. Ей, вие двамата, ако следите от по-рано, знаете, че не се заяждам, просто малко завзек си падам Laughing
Тъкмо да се изцепя на тема мъжове, и то виж кво стана Mr. Green.
Днес една майка направо ме разби...казва ми , че някои деца имали някакви малки червейчета в ушите и с някаква билка /по-точно пушека й-явно се пали/ излизали...Именно заради тях , някои деца са неспокойни и си въртяли постоянно главичката.На мен лично ми звучи абсурдно, но тя твърди , че ги е виждала с очите си.
Хахаха, на тая майка няма ли кой да и каже, че червеи шават в нейния мозък?
Радост, ей, копирай си написаното, после пействай. А за отговорите... не се впрягай, аз пък да ти кажа, на моите въпроси никой не гледа сериозно, че всяко 2 изречение ми е майтап, аз съм си виновна, ама...
До после, че има глад...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт