Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 242
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Жоржи,и моя ден нещо не ми върви-спука ми се гърнето за боба,после си омазах свински печката,на всичкото отгоре Криси не спира да пищи цял ден.Погледнах му горния венец и е много подут,сигурно за това е такъв кисел.И като за капак,докато се оправя за разходката,той заспа  Cry
Абе,нямам думи.
Жоржи,не  приемай така раздялата на вашите.Може би са стискали зъби до сега заради теб,докато те отгледат,за да растеш с двама родители.Знаеш,че преди хората са смятали,че така е редно,да загубиш себе си, в името на децата,макар че за мен това е грешка.По-добре,ги подкрепи,щом така ще се чувстват щастливи,нека поне старините са им спокойни.

И сега докато пишех потинга си,какво натиснах не знам,и всичко се изгуби  #Cussing out

# 196
Здравейте,  копирам ви съдържанието на една тема, пусната в Родени 2006. Темата е сред всички от една нова мама във форума - yanac. Ако имате желание да я включите в отбора на Юлските мами можете да я поканите като й отговорите в темата или й пишете на ЛС.  Hug

Zdrasti na vsi4ki mami i tehnite slanca Grinning
Az sam maikata na Filip.Toi se rodi na 04.07.2006 Grinning
Otkakto ne hodq na rabota nqmah vazmojnost da  sledq va6iq forum i mi be6e mnogo tajno Sad
no URA Joy ot v4era imam internet i u doma!
4ao za sega!Celuvki na sladurite! Grinning

# 197
  • Варна
Привет и от нас!
Влизам само да ви кажа, че изживях една от най-кошмарните седмици в живота си - след 7 дневно лечение с АБ Тодор вдигна 39,5 темп.. Ходихме в спешния център - казаха гърди чисти, гърлото е червено от там е високата температура. Аз настоявах за снимка - оказа се, че има и пневмония. Веднага ни взеха в болницата. Днес ни изписаха в къщи, но не сме напълно оздравяли и ще продължава да пие АБ през устата.
Сега отивам да изчета това, което сте писали!
Чао за сега!

# 198
  • somewhere over the rainbow
Здравейте,  копирам ви съдържанието на една тема, пусната в Родени 2006. Темата е сред всички от една нова мама във форума - yanac. Ако имате желание да я включите в отбора на Юлските мами можете да я поканите като й отговорите в темата или й пишете на ЛС.  Hug
yanac ми писа на ЛС и аз й отговорих, като я поканих да пише при нас Wink Надявам се скоро да се включи.
Морска, горкото детенце Tired, но важното е че нещата се оправят. Хайде оздравявайте бързо и ви искаме в нашите редици в пълно здраве Hug
jorjito, имаш съмнение, че нещо се е уплашил Митака ли? Ако е така, направи го това с куршума, може и да помогне. И да оздравяваш и ти, ей Hug

# 199
 Hug
Току що се прибрахме от разходка/много задуха навън/, но Данката още спинка в количката и бързам да пиша.
Ние се оправяме, но зъби още няма. Интересното е , че вместо отгоре е подут венецът до долните предни зъбета, които скоро му избиха. newsm78
Днес една майка направо ме разби...казва ми , че някои деца имали някакви малки червейчета в ушите и с някаква билка /по-точно пушека й-явно се пали/ излизали.Именно заради тях , някои деца са неспокойни и си въртяли постоянно главичката.На мен лично ми звучи абсурдно, но тя твърди , че ги е виждала с очите си. #Crazy
morskasirena : Милото ти детенце, знам какво изживяваш ... най-страшното е минало. Бъди силна! Hug
didi_fiesta : За съжаление има такива каръшки дни, дано обаче всичко лошо да е минало със спуканото ти гърне. Peace
Жори: Оправяй се бързо, а съседката .  #2gunfire Дано това на Митето ти да е било просто временно неразположение. Praynig
Да ти кажа честно , понякога като гледам нашите как се нервят един на друг и колко монотонно им тече живота/сигурни, че всичко хубаво са изживели / , ми се приисква да се бяха разделили.Всяко зло за добро...те си знаят най-добре. Confused
MARIAELI : Прати ми снимка на мейла/има го в профила ми/ и ще помоля мъжо да ти я подготви за аватар. Peace
danidobrinova : fingerscrossed И да кажеш някоя думичка на холандски...че и ние да се образоваме малко. Blush
isi_kam: Заглавийцето е супер, тъкмо малко да разведриш атмосферата, че в тази тема само тъжни неща се споделяха. Tired
: arllina : А тази ваша хазяйка как не я е срам , при това сте с бебенце.Уф, всеки гледа себе си...ще забогатее тя с 50лв отгоре. #2gunfire
 Време е  цок-цок.  bouquet

# 200
  • Варна
Пак аз Embarassed
Благодаря на всички  bouquet
Иси кам newsm20
Диди Фиеста,темата за нашите е много обширна затова не смятам да ви занимавам още с това. Hug,просто исках да споделя.А това че са изчаквали да порастнем аз съм на 28год и от 15 годишно се оправям сама Peace,Брат ми е все още в университета,но скоро и той ще се отдели.яд ме е само че по-рано не го направиха,а сега когато тате е на 66,а мама на 55.Закъде питам аз???
както и да е Confused
НАН,преди 2 дни малкия направи четворен аксел с двоен суплес и бая яко се изтрещя на земята newsm45.тогава си помислих че нищо му няма защото много бързо се успокои,но след случката днес Naughty...........в 18ч сме при лелката с куршумите.после ще докладвам Peace

Днес една майка направо ме разби...казва ми , че някои деца имали някакви малки червейчета в ушите и с някаква билка /по-точно пушека й-явно се пали/ излизали.Именно заради тях , някои деца са неспокойни и си въртяли постоянно главичката.На мен лично ми звучи абсурдно, но тя твърди , че ги е виждала с очите си. #Crazy

Е такоз чудо за пръв път чувам #Crazy #Crazy #Crazy
 newsm78 newsm78 newsm78
Морска сирена,УЖАС.Дано бързо да се възтановите, Praynig Praynig Praynig Hug.Е как пък не видяха тези лекари че е с пневмония,а майката трябва да настоява направете туй,направете унуй че да е сигурна.Целувки и пиши  Hug

# 201
 Hug

Морска сирена тия наште доктори са за разстрел!Как може да не видят навреме!Добре че си наблюдателна и настоятелна мама!Ще се оправите!Давай витамин ЦЕ, много е полезно щом и АБ пие организма си се изтощава и витаминки ще е добре!Дано се оправи бързо!

Жоржи само мога да ти кажа да ги подкрепяш и двамата,явно не са го взели лесно това решение и ще им е трудно като за начало!Щом така са решили,трябва да го уважиш!

И на мен и на нашия тати са разделени родителите и сега Юлчето има много баби и дядовци !

А какво може да е станало че да се е оплашил и да е за леене на коршум,ти би трябвало да знаеш! newsm78

Много пишете и не мога да смогна да изчета всичко!

Хайде до скоро!

# 202
  • Габрово
Момичета, пожелавам ви здрави и спокойни бебета.
Това е последната ми публикация, тъй като не виждам никакъв смисъл от монолога, който водя в тази тема, така че по-добре да спра да досаждам и да си губя времето в опити за комуникация.
Бъдете щастливи Peace

# 203
Това е последната ми публикация, тъй като не виждам никакъв смисъл от монолога, който водя в тази тема, така че по-добре да спра да досаждам и да си губя времето в опити за комуникация.
Бъдете щастливи Peace
newsm78 Какво става? Недей така! Praynig

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 16:59 от Nanny

# 204
radost недей така душко.Нали не мислиш че само на теб не се отговаря?Просто понякога аз лично ако нямам какво да кажа не го правя също и не настоявам за отговор ако нямам някакъв проблем Peace
Надявам се си моментно афектирана Hug не се отказвай така бързо Peace

# 205
  • Варна
Бъдете щастливи Peace
що така бе Радост newsm78,да не сме те обидили нещо?

# 206
  • Казанлък(Бургас)
Eto me i mene!Blagodarq na NAN i omnipresent za pokanata! Simple Smile
Ne pisah vednaga,za6toto si igraeh s Filip(moq sin),a toi s Jery(na6ata kotka).
jorjitoedvali 6te te uspokoq ako ti kaja,4e vsqko bebe e prvilo akrobati4ni padaniq(tova e riskat na profesiqta BEBE) :)Neznam dali kur6um pomaga,no mislq 4e ne e izli6no.
Morska sirenaStiskame palci za barzo ozrravqvane Hug

# 207
  • През девет земи в десета
Мариаели пиши ми на Icq -то да ти кажа как да намалиш или увеличиш снимката,има го в профила ми.После ще пиша по-подробно,че Цвети е на гърнето и мрънка вече Hug

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 18:44 от pigi

# 208
 Shocked
Цитат
Бъдете щастливи Peace
Бъдете щастливи Peace

Бре  Thinking  това пък сега защо!Като гледам не си нито пренебрегната нито отхвърлена,но ти си решаваш!Не може да се отговори на всеки поотделно за да не се сърди!Просто е физически не възможно!Но определено и да имаш време не би седнала да отговаряш на всички и аз ще се сърдя пък, че не си ми отговорила на всички въпроси зададени от мен!Хайде де и на всички други се сърдя! Crossing Arms

Аман бе! #Crazy

Добре дошла на Янак (така ли се пише)
И не се стряскай тука стават всякакви работи,кой се сърди,кой се хвали ,кой се оплаква ,всичко има!По много!

Дано да издържим! Praynig

# 209
  • Габрово
Не съм обидена, а и не очаквам отговор на всяка запетайка написана от мен Wink
Просто всеки път ми отнема много време да публикувам нещо - или сървъра е претоварен или компа забива. И днес ми е нещо тъпо.
Затова реших само да чета и да не пиша, поне за известно време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт