Красиви и след брака и детето

• 28 848
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
Аз застъпвам единствено теорията, че много неща зависят и от нас, лично. Теглото. Това дали и колко често посещаваме фризьор, козметик и т.н. За някои жени и маникюристка и др. Всичко това си зависи само от нас, не от бременности, раждания и други хора.
И ако полагаме усилия в тези насоки, изглеждаме много различно от това, което бихме били, ако всеки ден хапваме на воля тутманик и кифлички, не си боядисваме косата и носим неподходящи дрехи примерно.

# 481
Моят крак не е пораснал. Приемам, че може да има лека промяна на размера при някои, но 2 номера не вярвам, че е често срещано. Майка ми е родила 3 деца, 2 от които близнаци, и не ѝ е пораснало стъпалото. Не е от поддържаните жени, то и аз не съм. До голяма степен нещата са до ген.

# 482
  • София
То не на всеки се случва всичко, но много хора не вярват, ако не се е случило на тях.

Иначе за поддръжката съм съгласна с Б2022, че много неща зависят от нас. Единствено ще добавя, че в дадени моменти, обстоятелствата го правят много по-трудно. И тогава не върви да сравняваме човек, който има 8 часа свободни на ден и е отпочинал, с такъв, който има 2 часа свободни и 2 часа сън. Но второто обикновено е временно. И дори тогава, не всеки иска и му пука, а това вече си е право на личен избор.

# 483
  • Пловдив
И ако полагаме усилия в тези насоки, изглеждаме много различно от това, което бихме били, ако всеки ден хапваме на воля тутманик и кифлички, не си боядисваме косата и носим неподходящи дрехи примерно.
Някои хора ядем всеки ден тутманик, кифлички, шоколад и сладолед. И съм дебела, и не си боядисвам косата, и се чувствам ЧУДЕСНО. И това с небоядисването не е поради финансова невъзможност, а поради личен избор. И време имам - я колко време употребих днес да се джафкам тук. Не искам просто. И това не ми пречи да си живея добре.

# 484
  • София
Само не разбрах с какво постът ми, че след бременностите ми пораснаха краката попречи на някого, та го изтриха!

# 485
  • Пловдив
Само не разбрах с какво постът ми, че след бременностите ми пораснаха краката попречи на някого, та го изтриха!
Още ще трият. Не сме по темата.

# 486
  • France
https://www.facebook.com/reel/404366192264009?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Много сладко видео. И много истинско.

# 487
Янтра, само ти си така. На останалите хора им тежи да изкачат стълбите, задъхват се, случва им се високо кръвно или други неприятности.

# 488
  • София
Ако някой си мисли, че ставите не плащат цената на многото килограми, се е заблудил.

# 489
  • София
Баш по темата бях. Написах, че за около година си връщам предишната форма. Външно.
Вътрешно имам такава анемия след последното раждане, че вече веднъж се "опитах" да умра.
Иначе (повтарям се) още си влизам в роклята от бала.

Руми, как успя за 2 седмици? Дай know how. Аз съм активно спортуваща и съм качвала много по-малко (между 10 и 20). Вярно, че половината ги оставям и аз още в болницата, но до изходна позиция винаги ми е отнемало около година.

# 490
Моя съвет наистина е да бъдете по смирени , по добри и да спрем да гледаме другите. Всеки има право каквото и както иска да прави с живота си . За едни едно е правилно ,за други друго. Бъдете добри.
Красотата отвътре е също толкова важна колкото и външната.
Жените нека станем по добри една към друга.  Ние сме майки, съпруги ,дъщери 🙏❤️

# 491
Така ли? Ако децата ти са с наднормено тегло, пак ли ще се чувстваш супер спокойна??

# 492
  • Пловдив
Така ли? Ако децата ти са с наднормено тегло, пак ли ще се чувстваш супер спокойна??
Зависи колко. Единия има малко според съвременните норми. Ами.... тренира хандбал и играе защитник поради размера си, тича през ден по 4 км. Структура.

# 493
Разбира се, защото са малко наднормените. Утре ако е 100 кг. като теб, пак ли ще се радваш да яде по една тава?

# 494
  • Пловдив
Той е 100. За неговия ръст е малко. Не се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт