“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 058
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 215
Коментарите на Свинки, хич няма да ги коментирам, бат' Веско и той съвсем изплиска легена.Джулката се справи добре. Много по добре от Мичето,и като Тони Дачева ми хареса. Просто е лъчезарна.

# 1 216
При мен след Християна Новатв премина директно на новини. Толкоз ни се полага да гледаме бг тв.

# 1 217
  • Бургас
Ей,това чаках!
Българското!
Браво,Наско!❤️

# 1 218
  • София
Досега имало ли е имитации на Роксет? Любимци са ми, но ще е сложно да имитират гласът на Мари..

Наско днес ще удари 10ката ...е леко обърка, ама ще му го простят..

# 1 219
Избелили са му зъбите на Наско или нещо друго е.

# 1 220
Какво направиха със звука? Подложката се чува повече от Наско. Ужас.

# 1 221
Осраха песента на Наско. Иво, Зомбори и Джулката са ми фаворитите за тази вечер

# 1 222
Наско си е Наско. Няма как да  направи Николина.
Страхотен 😍

# 1 223
Подложките този сезон честичко ги пускат.

# 1 224
  • Бургас
Наско се раздаде,пролича си!
Пя от сърце!❤️

# 1 225
Наистина удари дъното тази година.Едната участничка бременна и постоянно слушаме за особеното и състояние - ми да е жива и здрава заедно с бебето, ама какво прави там?!!! Панайотов в шоуто! Толкова ли няма кой да се покани в това шоу ,ми бременна и почти грохнал старец( с уважение и към двамата.) Нащрек съм да гледам Християна като скача, неудобно ми е да гледам Панайотов. Да оставим вече изтърканите песни и жури- ми сменете, разчупете. Харесвам Любо, но сякаш е чужденец научил български преди десет години и постоянно пита по средата на изречението- "ъъъ как се казва". Едни и същи закачки с Веско. Това с фокусите и изобщо цялото предаване не само че се изчерпа и удари дъното, то вече е обида към зрителя- все едно всички сме простаци на изключително ниско ниво. Някой каза- гледайте над нещата и се забавлявайте- ми напъвам се и не ми се получава, а щом аз го казвам- значи са зле нещата - аз съм заклет фен и винаги съм чакала с нетърпение поредния сезон. Някой писа тук или във фейса беше- като не ви харесва изключете и четете книга и май за първа години от 12 това ще направя за целия сезон.
Съгласна на 100%.
Обидно е цялостното отношение към зрителя - и нелепите и изтъркани смешни, и откровено глупавите фокуси, и ниското цялостно ниво на продукцията, едни и същи образи години наред, лош грим. Колкото и да гледаш над нещата, което не е трудно, понеже те нещата са под дъното и все гледаш над тях, наистина предаването силно подценява зрителите си.

# 1 226
Много ми хареса тази песен изпълнена от Наско. Страхотно му се получи. Пее, като себе си, обаче звучеше супер. А и от сърце я изпя.

# 1 227
Очаквах много голяма издънка от Наско и бях приятно изненадана. Според мен се справи колкото изобщо беше възможно.

# 1 228
Фънки много, много ме дразни. Какво каза на Елена след изпълнението ѝ. Аман все да се прави на интересен.

# 1 229
И аз очаквах да не се справи Наско, но бях приятно изненадана. Според мен се справи колкото изобщо беше възможно. Определено се раздаде на песента.

Общи условия

Активация на акаунт