“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 054
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 230
Досега имало ли е имитации на Роксет? Любимци са ми, но ще е сложно да имитират гласът на Мари..

Наско днес ще удари 10ката ...е леко обърка, ама ще му го простят..
Невена Бозукова пя песен на Роксет, Listen to your heart , но има сигурно 5, 6 години ако не и повече. Не мога да намеря изпълнението. И на мен са ми любимци. Тогава Неве спечели доколкото помня. И визуално приличаше много на Мари- концертът в Италия мисля, където тя е боса на тази песен

# 1 231
Аз да ви кажа за първа година пропускам  изпълнители. А пък повечето подготвки за изпълненията там през седмицата изобщо не ги гледам върша си нещо друго. Тази година най-интересно ми е класирането, бутона и да си чета тук.Скука. Аз ли, предаването ли.. не знам. 😁

# 1 232
Не знам как успя Панайот Панайотов от това велико парче на Ерик Клептън да направи ресторантски рефрен. Звучеше ми точно като ресторантски певец от 80-те.

# 1 233
  • София
Харесвам изпълнения, които изкарват заклет рокаджия от неговия стил и го вкарват в образ като днешния. Може и обратният вариант..

Фънкиии...ужасен дзвер си..
Всички са се наговорили..

# 1 234
Колкото пъти дадат седналите изпълнители и ги видя, все едно Джордж Майкъл е оживял!

# 1 235
  • Бургас
Фънки!?
С какво те е начаткал Коцето,че мина на другия бряг!?
Коката е силна явно!!!😡

# 1 236
Наско, въпреки че отново си звучеше като Наско, се справи доста добре с образа. Добра имитация на движенията, страхотна енергия, много добра атмосфера.

# 1 237
Днеска е ред на Марето явно да спечели🤬

# 1 238
Аз искам Наско да изпее тази песен, но по неговия начин и с друг аранжимент, без да гони образа на Николина.

# 1 239
Аз искам Наско да изпее тази песен, но по неговия начин и с друг аранжимент, без да гони образа на Николина.
Нали, с китарите на БТР Simple Smile

# 1 240
Нали, с китарите на БТР Simple Smile
да! Би се получило страхотно.

# 1 241
  • Бургас
Дано вота на зрителите го обърнат в полза на Наско или всеки друг,но не и на Марчето!😡

# 1 242
  • There I was on a July morning
Дадоха и бонификация защото се пусна полугола, иначе беше бледо подобие на оригинала.

# 1 243

Не се и съмнявах, че ще тя. С това костюмче направо си заработи победата. Само, като видях как я бяха зяпнали, беше ясна работата.

# 1 244
  • София
Добре де, а Хилда защо й даде 10 точки..пък и Любо..На тях не би трябвало да им действат нейните голотии.

Общи условия

Активация на акаунт