"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 647
  • 582
  •   1
Отговори
# 75
  • София
запис-за да не ме забравите Wink
пишете моля ви за НИКИ като се върнете-и го нацелувайте много от мен Praynig

п.с. последно имаше ли някъде в складовете пералня,че вече се обърках-Марина от доста време е без а е с малко дете
Марина си е събрала малко парички, опитвам се да и досъбера липсващата сума за нова. Някой желаещ да се включи Wink?

# 76
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Преди малко по БНТ,в Навигатор даваха Пантелей-Панчо от Доганово...Показваше неговите страхотни рисунки...Този път бяха къщата,в която той мечтае да живее и да има деца, и майка му - така,както той си я представя, тази майка,която той иска да го взима от училище всеки ден...Ето за това си мечтаят тези деца - дом и родители,които да ги обичат...

то4но по това време с Пан4о гледахме един брой на Егоист и той се дзвереше на едни голи.......неща на корицата Mr. GreenПадна голям смях.

В Доганово са добре като изклю4им въшките,у4еха ,някои обядваха Heart EyesГоспожите и едно моми4енце много се израдваха за списанията Бродерия  Crazy
Ще помагат за базара ,само трябва по най-бързият на4ин да им осигурим малко материали.

Спешно им трябва машинка за подстригване Praynig Praynig PraynigСилвето ще провери за една ,но нека поне им намерим втора newsm78сигурна.
Ох,нещо ми шава в главата Twisted Evil,направо ще полудея Mr. Green

друго newsm78С Писна ми пак ще ходят по прегледи за о4ите,Силвето си движи филма........Каролина и тя се присъедини  bouquet.Ева из4езна по етажите  Party и така...........Там си е с друг свят в Доганово. Hug

УТре,който ще идва в П.Славейков срещата е пред Арена на Т.Александров в 14.00........
Носете ДВД-та,книжки,помагала Hug Hug Hug

Роси, аз имам машинка за подстригване, и с радост ще я дам за Доганово - всичко,в името на красотата Grinning Grinning Grinning/ и ха дано проблема с въшките изчезне,че голяма гадост са тез гадинки,ей #Cussing out/

# 77
  • sofia
ок  Мери,те ще идват в 4етвъртък в МА на преглед за о4ите.Дали ще успееш нещо 4рез Рик и Дун4ев да организираш newsm78

Ники е добре Hugмоми4ета.Ходихме с Нези,Миленка и Боряна,нека и те си споделят впе4атленията от дома и децата WinkНики е добре,но по4ва да прави непростими провинения и бели.Здрав е,но много се оплака госпожата от него.Бягал от у4илище,катерел се през прозорците по козирката на дома........и други простотии.Аз ли4но планувам един ден от седмицата да ходя при него и другите мал4овци.За вси4ки ви само да знаете-всеки ден следобяд без вторник е удобно да прекарваме с тях известно време,особено уикендите HugУ4еха,4етоха ни,катериха ни се.........позната картинка.Новите стаи скоро ще са готови и ще се наложи да им помогнем с пердета,завивки,спално бельо.Занесохме им това,което си бяха поръ4али,но бях забравила някои неща CloseНези се беше добре постарала с ДВД-та,а Миленка си тръгна с развалено видео-домашно за Ванката.
Добре се децата,моля се да успеем да овладеем малките ,защото Калотинските деца ве4е правят доста поразии и повли4ат и другите Close

Има страхотни деца ,просто нямам сили и думи ве4е да казвам що за държава сме CloseИмам 4увството,4е и с Господ да говоря-ефект 000000000000000000000000000000000000000000000000 CloseЗари,извинявай Praynig
Ще ме извините ,но тия дни ще се разправям с институциите и спирам малко с нета,багажи........базари.......Не може пове4е така,яхвам метлата CloseАман ,неам нерви и сили ,ще го отнесе някой скоро .И както каза Миленка днес:'Който има власт и може-ме му пука,а на който му пука- няма власт да го направи"
Е,аз имам намерения да обърнем живота на тия деца и ще го направим Hug

бесна съм Tired

# 78
Ще кажа само,че Ники е голям сладур и си остава нашето момче.Ми , така е слабост ми е той и си го мисля Heart Eyes Днес, пита за приятелят му  Мишо и иска следващия път да го заведа да се видят.Запозна ме и с другите си другарчета Simple Smile Както Роси е писала, за тези малките дечица все още има шанс да направим нещо,за да не кривнат от правия път. Лошото е ,че се водят от по-големите в дома.... CloseТам няма кой знае какъв контрол варху децата ми се струва,могат да излизат навън когато поискат. Thinking
Цитат

Има страхотни деца ,просто нямам сили и думи ве4е да казвам що за държава сме Имам 4увството,4е и с Господ да говоря-ефект 000000000000000000000000000000000000000000000000 Зари,извинявай
Ще ме извините ,но тия дни ще се разправям с институциите и спирам малко с нета,багажи........базари.......Не може пове4е така,яхвам метлата Аман ,неам нерви и сили ,ще го отнесе някой скоро .И както каза Миленка днес:'Който има власт и може-ме му пука,а на който му пука- няма власт да го направи"
Е,аз имам намерения да обърнем живота на тия деца и ще го направим

бесна съм
Цитат
Аз също, но си мисля че винаги има надежда да променим нещата към по-добро. Така ,че Роска имаш едно рамо от мен, длъжни сме заради тия сладури ей Hug

# 79
Всички дечица, които видяхме вчера са големи сладури! Многоо се зарадваха на всичко ,което им занесохме,поръчаха си разни неща за другия път,разведоха ни по стаите,даже с Миленка писахме и домашно по български език Joy,е малко ни беше трудно,но после го паписахме Wink.Определено мисля и занапред да ходя при тях и да правя каквото мога,колкото и да е малко! Hug

# 80
Уф, много ми е криво за малчовците - всички са такива прекрасни добре гледани и лъчезарни бебета, които стават невероятни дечица и ... стигне ли се до следващата институция, се превръщат в дечица с проблеми... После, в напълно неориентирани млади хора ... И това, в най-добрия случай...

В петък ще прескоча до Ники. Някой иска ли с мен?

Какво стана с БДЖ-то? Има ли неща за пращане някъде? Питам, защото в събота ще пращам колет, до една мама от Варна и мога да комбинирам нещата, но трябва да знам предварително, за да мога да подготвя багажа.

На 1-ви март, както писах и в темата за мартеничките, съм в Дрен. На който му се идва, е добре дошъл. Даниела ме помоли да им занесем от снимките, които сме правили преди на децата, което ме подсеща, че и за Перник трябва да извадим снимки. (По този повод, преди известно време попаднах на линк за фото експониране на снимки в доста фотоателиета в София и в страната, само за 15 ст., но сега не мога да го намеря. Някой знае ли нещо повече.) До края на седмицата ще ми подадат и номерата за ботушките.

# 81
  • София
Гери, това е линка:
http://www.snimkitevi.com/
Най-удобното за теб фото, от което можеш да ги вземеш е на пазара на Борово или с/у Интрансмаш на бул.Бъкстон. Но цената важи само за поръчки онлайн, а през сайта става бавно. Най-удобно е да се занесат на флашче или на диск, но малко се опъват да дават тази цена. Във фотото на Борово тази цена е валидна, когато снимките се поръчват в петък.
Аз миналия месец извадих над 90 снимки за Св.Параскева от коледното тържесто. Качеството е много добро. Там ще им вадя и от първомартенското тържеството.
Надявам се да съм ти била полезна  Wink

# 82
Уф, много ми е криво за малчовците - всички са такива прекрасни добре гледани и лъчезарни бебета, които стават невероятни дечица и ... стигне ли се до следващата институция, се превръщат в дечица с проблеми... После, в напълно неориентирани млади хора ... И това, в най-добрия случай...

В петък ще прескоча до Ники. Някой иска ли с мен?

Какво стана с БДЖ-то? Има ли неща за пращане някъде? Питам, защото в събота ще пращам колет, до една мама от Варна и мога да комбинирам нещата, но трябва да знам предварително, за да мога да подготвя багажа.

На 1-ви март, както писах и в темата за мартеничките, съм в Дрен. На който му се идва, е добре дошъл. Даниела ме помоли да им занесем от снимките, които сме правили преди на децата, което ме подсеща, че и за Перник трябва да извадим снимки. (По този повод, преди известно време попаднах на линк за фото експониране на снимки в доста фотоателиета в София и в страната, само за 15 ст., но сега не мога да го намеря. Някой знае ли нещо повече.) До края на седмицата ще ми подадат и номерата за ботушките.

Гери за дома в Долни Дъбник няма ли да се праща, повечето неща са в чували и са надписани за каква възраст стават

# 83
  • sofia
4akame BDJ  Румиnewsm78

багаж ще има за Д.Дъбник,Горна оряховица(с.Страхилово)Пазарджик Simple Smile
Утре Маринка ще кара в ПУ Перник,а аз до ден-два в 19 ОДЗ Wink

# 84
БДЖ - в понеделин чакам разрешение за памперсите за Пловдив и Широка лъка, а самите пами са в Евка Peace

# 85
  • sofia

снимкте за албумите на децата са над 500  newsm78, за 4-5 дома Wink

имаме нужда от хора,работещи и имащи такива фото ателиета за да ги направят снимките без пари Praynig Praynig Praynig
МОже и 2-3 да са,ще ги разделим Wink

# 86
Шъ са обадя на една дружка - има фото, да видим колко ми върви таз седмица. Аз пак не разбрах - имаме ли снимки на дечурлята newsm78 Rolling Eyes

# 87
  • sofia
snimki da iskash Mr. Green

# 88
Гери, това е линка:
http://www.snimkitevi.com/
Най-удобното за теб фото, от което можеш да ги вземеш е на пазара на Борово или с/у Интрансмаш на бул.Бъкстон. Но цената важи само за поръчки онлайн, а през сайта става бавно. Най-удобно е да се занесат на флашче или на диск, но малко се опъват да дават тази цена. Във фотото на Борово тази цена е валидна, когато снимките се поръчват в петък.
Аз миналия месец извадих над 90 снимки за Св.Параскева от коледното тържесто. Качеството е много добро. Там ще им вадя и от първомартенското тържеството.
Надявам се да съм ти била полезна  Wink

Точно това ми трябваше! Мерси!

Снимки имаме в огромни количества, но всичко е на лента или на диск. А на Коледа подарихме на дренските дечица празни албумчета, точно за да ги напълним  Laughing Но е хубаво да си направим албумчета на ВСИЧКИ деца, че за тях е много важно да могат да проследят собствената си история, колкото се може по-назад  Sad

Руми, за Дъбник ми трябват дрешки за дечица от 7 до десетина-дванайсет годинки. За такива ли става дума?

# 89
Събота 98% пътувам до гр. Рила + Рилски манастир. Ще мина и през старческия дом в Кочериново. Някакви заръки?

Цеци, ще мина преди това през теб да нарамя багажа. Удобно ли ще ти е към 10.30 ч?

Общи условия

Активация на акаунт