"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 678
  • 582
  •   1
Отговори
# 90
В събота към 11 часа ще пътувам до Доганово
Желаещи да дойдат  Hug

# 91
  • Sofia
Взех от Мери една машинка за подстригване за Доганово. Как да ти я дам?

# 92
Взех от Мери една машинка за подстригване за Доганово. Как да ти я дам?
утре съм на работа в сити центъра на Хемус
Ама не е спешно , защото Силвия днес им даде една машинка , така че ако не можеш утре да ми я предадеш Роси ще я вземе и ще им я занесе като ходи дотам

# 93
Събота 98% пътувам до гр. Рила + Рилски манастир. Ще мина и през старческия дом в Кочериново. Някакви заръки?

Цеци, ще мина преди това през теб да нарамя багажа. Удобно ли ще ти е към 10.30 ч?

Иве, при мен има дрехи като за възрастни хора, в складовете също има. Ако можеш, мини откъдето ти е удобно, за да им занесеш нещо. Сещам се и за списанията за бродерия - там може и да им се радват.

Аз пак да си кажа - утре следобяд ще ходя при Ники, някой иска ли с мен?

# 94
Събота 98% пътувам до гр. Рила + Рилски манастир. Ще мина и през старческия дом в Кочериново. Някакви заръки?

Цеци, ще мина преди това през теб да нарамя багажа. Удобно ли ще ти е към 10.30 ч?

Иве, при мен има дрехи като за възрастни хора, в складовете също има. Ако можеш, мини откъдето ти е удобно, за да им занесеш нещо. Сещам се и за списанията за бродерия - там може и да им се радват.

Аз пак да си кажа - утре следобяд ще ходя при Ники, някой иска ли с мен?
Гери в колко ще ходиш, моля те звънни ми в офиса Praynig

# 95

Ивет и при мен има 4 кашона с дрехи за възрастни жени, якета, поли, блузи, панталони, всичко е изпрано, и подредено в кашоните, ще можеш ли да минеш през нас да го вземеш

# 96
Мога да взема само багажа от склада в Люлин. Няма да имам място за повече.
Ако имате дрехи за възрастни хора, те могат да се занесат и в старческия дом в Захарна фабрика. Намира се близо до Общината.

# 97
Поздрави от Ники.

Видях го за мъничко, понеже е с варицела Shocked Пламнали са страшно и почти всички малчовци са нашарени Tired Не се стърпях все пак и го нагушках, надявайки се, че съм я карала като малка (уви, майка ми отрече ooooh!) и го усетих, че е и с температура  Sad  Май не се сети съвсем коя съм Confused Сети се, че ме познава, но чак като му казах коя съм и като му дадох герданчето, дето съм му го обещала отпреди сто години, започна да дава признаци, че е включил. Иначе ми говореше на Вие през цялото време newsm78

Какво писмо ми е дал за Веселинова, думи нямам! Диктувал го е на приятелче и е уникално (ще си го преснимам и ще си го пазя, честно!). Явно му е станало кофти, че не си я е спомнил веднага. Обаче помни Роси (Росалинда) и ми поръча да му я доведа, за да я види и много се разстрои, като разбра, че няма как да стане Cry

Занесох на дечицата тедрадки и химикалки (в цилиндрична кутия, както ми беше заръчано  Wink ), тиксо (каквото си били поръчали), детски списания и книжки, кубчета, една кутия пастели, сапуни - 5-6 броя, лакомства и балони. На Ники му занесох дрешки, сладки неща и колички. Може и още неща да е имало, но не се сещам.

Възпитателката им е много свестна или поне така изглежда, но състоянието на дома не ми хареса много-много. Поканиха ни за първи март - от колко ще им е тържеството, ще стане ясно по-късно. Децата (мъничките) са 19, а персонала, зает лично с тях - 3-ма, така че за там ни трябват 25 мартенички макс.

Искат да украсяват дървени яйца  Laughing

И искат да ходим там по-често - Ники непрекъснато повтаряше "Нали пак ще дойдете! Нали пак ще дойдете!"  Cry

Аз специално, мисля да съм там поне веднъж седмично! Карантината им е 10 дена, но който е карал варицела, може да ходи без проблеми.

Криво ми еееее.......... Искам всички малчовци да си имат мама и тати  Cry

# 98
Гери,много се радвам,че си го видяла Ники,и сте се гушкали Heart Eyes
Аз мисля, че съм карала варицелата, мойте деца също,само за мъж ми не е много ясно Crazy но като им мине карантината ще идем да им занесем и видеото Wink
Хубаво е,че са се съгласили да нарисуват яйцата, трябва да ги занесем Thinking
Ще се чуем за снимките имам още нещо предвит Hug

# 99
Най-вероятно ще ме помислите за луда. Tired
Както си спях, се стреснах явно нещо, събудих се и се сетих, че имам почти промишлено количество фолиева киселина. Та, реших да стана и да ви го напиша - имайте я предвид, ако ще трябва някъде. Например на Десито. Peace
Срокът на годност е август 2008г. Peace

Хайде, лека нощ! newsm46

# 100
  • София
А на Коледа подарихме на дренските дечица празни албумчета, точно за да ги напълним  Laughing Но е хубаво да си направим албумчета на ВСИЧКИ деца, че за тях е много важно да могат да проследят собствената си история, колкото се може по-назад  Sad

Това наистина е много хубаво. Аз за Коледа
подарих на моята кръщелница Яна албумче
в което бях и сложила снимки от Рождения й ден,
Кръщенето и сега ще го допълня със снимките
от Коледното тържество Simple Smile
д-р Веселинова много се зарадва на идеята, а
Яна летеше от щастие и го показа на всяко дете
и на всяка възпитателка, леля и т.н.  Hug

# 101
  • Там където е семейството ми
Роси,не мога да си открия GSM из къщи за да ти звънна,хлапетата,явно са го запилели нанякъде newsm78,затова ще пиша тук.Имам един брой,лятна количка,с две положения на гръбчето,лека и удобна е.Ползвана само за половин час, Simple SmileМоят мъж,все такива ги върши,тръгна на разходка със децата,Преслава му натежала и влязал във първият магазин и я купил.Това и беше ползването,от магазина до вкъщи.Та ако някой има нужда от подобно возило,давам я.Снимки на количката,има във албумчето със снимки на децата.
Имам и един пакет,памперси на "Памперс",които са от типа,памперс-гащи,тоест не са със лепки а като гащички.Номерацията е от 9-14 кг.Номер 4.От пакета съм използвала само един брой(ако Боби,не е отмъкнал още 1-2 бр.без да го видя,за да слага на животните си)
Не ни вършат,работа тези"гащи"Иван пак не е слушал,като му обяснявах от кои да вземе.
Та си стоят във къщи.Казвай и тях къде да пращам.
Имай предвид,че ще има и бебешки (или не съвсем)дрешки,за около 3-5 мес.бебе.
Не ми е останало време,да ида до кръстницата ни и да ги взема,жената ги е приготвила.
Аз ще поразровя,пак гардеробите на децата и ще гледам да отделя пак някой дрешки от тях.

Та обобщено:
Лятна количка-----1 бр.
Памперс-гащи----- 9-14 кг. 1 пакет
Дрехи  за около 5 мес.(идея си нямам колко са като количество)
Дрехи за около 1 год.(колкото събера)
Дрехи за около4 год.(пак колкото събера)
П.П.Пак поради липса на време,не съм минала и покрай една дружка,която също има събрани дрешки,за да ги взема.

# 102
ivka10 памперсите са идеални за Марина
а дрешките нека майките от Пазарджик да кажат дали ги искат за домовете при тях

# 103
  • Там където е семейството ми
Давайте адрес за памперсите където да ги пратя,а дрешките,ще чакам да кажете за къде ще са нужни.

# 104
  • sofia
Давайте адрес за памперсите където да ги пратя,а дрешките,ще чакам да кажете за къде ще са нужни.

Румката ти е казала за пампите Hug Hug Hug

Дрешките може в Медвен да ги пратиш(без за 5 м.)

с.Медвен-8987
Общ.Котел
Обл.Сливен
ДДМУИ Св.Марина

Радостина Петрова-директор

А бебешките в Сливенският дом............
Сливен-8800
Карандила 75

ДМСГД

За коли4ката оба4е не се сещам къде newsm78

Общи условия

Активация на акаунт