"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 663
  • 582
  •   1
Отговори
# 450
Роси 2500 - 3000 лв горе долу работещ. Но ..................дайте некка си да се молим на фирмите - Форд, Пежо и тн......

ок,може ли някой да издири през нета отговорните хора в тия фирми Praynig
аз аз, ще направя списък и с мейл - ама от понеделник натам

# 451
Момичета, здравейте.Аз се запознах с някои от вас.
Имате ли нужда от помощ.С малката сме на разположение тези дни.

# 452
Автомотор Корпорация ГЕНЕРАЛЕН ВНОСИТЕЛ - CITROEN
Г-н Кирил Сандов, ген. директор
Централен офис - Красно село, бул. "Цар Борис III" 126, тел.:9559 152; 02/8558821; 9559 148, факс: 9559 151
2006г са празнували 15 г . в БГ и по този повод е бил на посещение у нас генералният директор на Автомобили Citroen – г-н Клод Сатине

Център PEUGEOT
Г-н Стоян Желев, управляващ директор на София Франс Ауто - вностител на Пежо;
София, жк Люлин 10, ул. Добринова скала
тел.: 02/9216 131, 9216 134, 9216 135, 9216 139
факс: 02/9216 133

Г-н Димо Николов, управител на Мото Пфое - вносители на Форд, Ягуар, Волво.
Г-н Димитър Симеонов, изпълнителен директор на Булвария, вносител на Опел и Шевролет;
Г-н Делян Иванов, търговски директор на Миркат, вносител на Сузуки.

# 453
Роси 2500 - 3000 лв горе долу работещ. Но ..................дайте некка си да се молим на фирмите - Форд, Пежо и тн......

Имам и аз някаква връзка с Пежо (и тя скъсана), та ще видя какво мога да направя.

Момичета, вчера на Кристиан са му стоварили "един джип с играчки" (негови думи). Ще ги задържи за до след базара, но после ще трябва да ги вземем и да им намерим някъде място.

Относно "Славейков" - предупреждавам, че утре ще искам среща с директорката и, ако може, ще прескоча до там, за да си поговорим дали ще можем да направим заедно един проект - ако някой е мераклия да дойде с мен - да заповяда (Криска, кога ти е почивката, не ти е далече от офиса, та ако искаш ...) А как ви се струва новата им директорка? Свестна ли е?

Роси, филмът на Люк Бесон е Артур и минимоите. Приказка по негов роман, сценарий и режисура. Отдавна съм го заплюла да водя Ивана, като се появи, но няма да е баш в събота  Mr. Green

Яд ме е, че днес не успях да дойда в библиотеката, ама... Close
Абе, след малко ще се оплаквам Sad

# 454
Гери баш у събота ще е безплатно, защо не я пратиш с някой - я баба, я тате newsm78
Гери утре съм ок - 12-13.00 да дойда с теб Heart Eyesдо П. Славейков. тамън на Ники един подарък да му занеса Heart Eyes
Директорката звучи..................точна - нема да се лигави, нема да се обяснява - кратко точно и ясно - еваларка ( за сега).
Росиииииииииииииииииииииии
УТРЕ ВЕЧЕР СЛЕД 18.00 ЩЕ ДОЙДА АЗ ДА СИ ВЗЕМА ВСИЧКО ЗА ЦЪРКВАТА (да видиш ква душа човек съм, а) bowuu

# 455
Прегледах нещата от канадските мами-има една активна гимнастика,едни бънджи-гащи,музикална играчка,игри за около5-6 годишни-три броя + 2пъзела и домино,плюшени играчки-доста,една чанта на колелца,несесерче с 4 химикалки,ластичета за коса,дребни играчки тип Макдоналдс,едно котлонче,два чифта маратонки-момичешки 12номер/мисля за около 5-6годинки/,един чаршаф+калъф за матрак,една кутия бебешка каша,4бр.памперси-10-17кг,3бр.бебешки течен сапун,бебешки шампоан-1голяма и 1малка разфасовка,2бр.бебешки лосион за тяло,1бр.паста за зъби,1бр.кремче Penaten,кашички-2бр.малки пакетчета,сапунчета,лосиончета -тип мостра 8бр. Има и едни пластмасови жълти неща с големи пружини,честно казано не знам за какво служат newsm78Дано не е част от нещо което е останало в Пазарджик. Ами това е! Hug

Ох, Нези, ама то тези жълти неща и пружини май са останали от проходилката  newsm78. Аз я бях разглобила, за да я измия и ги сложих отделно, защото сглобена заема много място. Ще трябва да ги изпратите някак си до Пазарджик  #Crazy Sorry, трябваше да пиш по-подробно.

# 456
Ще намерим начин да ги изпратим,няма проблем. Wink

# 457
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-05-09&article=145693
момичета не знам дали сте го чели това,  имали някакъв шанс да стане или е било поредната изцепка

# 458
Ей,най -после да им родят нещо мозъците! Mr. Green Дано не си остане само на думи,че това знаем че е техен специалитет! Close Ами че напишете го тоя закон... Close

# 459
MEРИИИИИИИ, заради теб преправих флаера  Wink и сега в яйцето на заека пише ВЕЛИКДЕН  Hug  Laughing

И заради мен. Аз пуснах мухата на Мери. Blush

Докато бездействах ми щукна една идея. Имам много близки семейни приятели, които имат таксита. Момчетата, които върнаха Дани и Ваня в Доганово след бала им. Wink Не може ли да разпространим рекламни материали на Фондацията чрез тях?! Знам, че преди доста време обсъждахме подобен вариант, но тогава нещо не се получиха неща... newsm78

И още една хитра идейка ми хрумна, ама ей на - годините си казват думата. Mr. Green

Има ли нужда утре да печатя флаери, ако да - кажете ми само колко да са. Мога да изпринтя поне 100-200, тоест както са двойни - значи 200-400. Peace Само ми е проблем рязането. Confused
В петък също бих могла да разпечатя малко сутринта раничко.

Една мама от Пловдив, която работи пак в някакъв център на Пежо (обаче в Пловдив) ми праща мартенички. Помня, че се казваше Елена, май. newsm78 И до там... Тя няма ли да ни е от полза?! Все пак да ни посъветва има ли смисъл да правим нещо там?! Thinking

# 460
  • sofia
Момичета, здравейте.Аз се запознах с някои от вас.
Имате ли нужда от помощ.С малката сме на разположение тези дни.

Пете здрасти Hug
в петък около 14.00  ще можеш ли да дойдеш в библиотеката за базара.До към 17.00 newsm78

Добре са го замислили Руми,да видим дали е поредната лъжа и замазване на о4ите Close
Криска,ок,ще  ви 4акам,но си мисля дали да не се метна с вас до Ники  newsm78

Съни,пази координатите на фирмите и след Великден да пускаме писмата за срещи Wink

Иве,направи флаери за за Дидка от Горна-на 6 и 7 е базара там Praynig

Весе,искам флаери за петък за библиотеката-колкото дадеш  bouquet

# 461
Весе,искам флаери за петък за библиотеката-колкото дадеш  bouquet

Имаш ги. Ще изпринтя колкото мога - колкото повече, толкова повече. Peace

# 462
Сетих се...
Фризьорката ми уж на шега предложи и тя да се включи във Фондацията. Липсва й време обаче. Мислех пак за рекламни материали в салоните й, има два, на ключови места в центъра. Или някакви касички, както в салона, в който ходи Мери. newsm78 Или да направи някоя и друга прическа по баловете...

И за такситата, и за салоните са предложения, които не съм споделила със самите хора, а първо с вас, ако сте съгласни ще говоря и с тях. Това, за да не слагам каруцата пред магарето. Но предвид на това, че ги познавам, предполагам, че няма да има проблем и ще се съгласят с каквото и да е на драго сърце. Peace

# 463
  • sofia
Сетих се...
Фризьорката ми уж на шега предложи и тя да се включи във Фондацията. Липсва й време обаче. Мислех пак за рекламни материали в салоните й, има два, на ключови места в центъра. Или някакви касички, както в салона, в който ходи Мери. newsm78 Или да направи някоя и друга прическа по баловете...

И за такситата, и за салоните са предложения, които не съм споделила със самите хора, а първо с вас, ако сте съгласни ще говоря и с тях. Това, за да не слагам каруцата пред магарето. Но предвид на това, че ги познавам, предполагам, че няма да има проблем и ще се съгласят с каквото и да е на драго сърце. Peace

ще го обсъдим в петък ,искаш ли Wink

# 464
  • София
Весе, моля направи от новите флаери с координатите и българския Великден  Mr. Green  Laughing   Praynig

За Дидка ще направя с удоволствие, но нека ми пише, защото искам повечеко инфо.Кога, къде с помощта на кого ще се проведе базара.Какво ще се продава.Къде ще се насочат парите и т.н.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт