"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 641
  • 582
  •   1
Отговори
# 465
момичета,
искам да питам,ние в събота когато дойдем на къде да се запътим към библиотеката или църквата?и маси да си носим ли или има на място? Crossing Arms

# 466
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дамаянти   bouquet Сега прочитам, че ти трябва информация-нашият базар е на 6 и 7 април,пред фонтана на площада,ще се продават сувенири и картички изработени от децата в домовете ДДУИ с.Горски Сеновец,ДДУИ с.Михалци, ДОВДЛРГ с.Страхилово и сувенири,картички и плетива от съмишленици и членове на ДБМ.Парите събрани от продажбите ще бъдат разделени между домовете в селата Михалци и Страхилово.Децата имат нужда от долно бельо и мислим да им закупим с парите такова!На това място ще продаваме в една от онези найлонови или незнам каква е материята на сглобяемите  къщички дето ги монтират по време на коледни базари благодарение на безрезервното съдействие на кмета на общината Николай Колев!
Друго какво е необходимо като информация? Hug

# 467
ще го обсъдим в петък ,искаш ли Wink

Искам! Mr. Green

Иве, вече направих около 70, тоест 140, че нали са двойни. Става дума за тези с контактите, нали - само на тях виждам да пише Великден на български?!? newsm78 Да нося ли ножичка в петък?! Mr. Green
И моля ви кажете ми ориентировъчна бройка, че аз така мога и 500 да извадя. Mr. Green

П.П. Сега намерих малко забутани, останали ми флаери с англ. вариант ... около 10-15 броя. Ще ги пласираме и тях, нали?! Peace

# 468
  • София
Дидка, от колко до колко часа?Да пише ли от долу твои координати (телефон?) Нали трябва като ги раздадеш да е пълно инфото  Hug

# 469
момичета,
искам да питам,ние в събота когато дойдем на къде да се запътим към библиотеката или църквата?и маси да си носим ли или има на място? Crossing Arms
запътете се към църквата към 9 сутринта с маси и чадъри и по тениската ще ме познаете -имам и една резервна, ще я взема с мен Peace телефоните ми са - 0887919046; 0889611545 - Криси Peace Peace
Моля ако някой има чадър със стойка, или има познат със заведение и може от него да вземе такъв - моля да го вземе, трябва да сме готови за дъжд Peace

# 470
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ох,за часа не Thinkingбях помисляла,да кажем от 10ч до 19ч Може да пише името и телефона ми...защо не,аз колко призива да се включат в подготовката на базара с моите телефони и тия на Елена съм раздала и разлепила изграда Flutter
презвитера Диана Янакиева 0889/835 026 и 0894/300 599
презвитера го напиши или не го пиши според твоята преценка

# 471
  • София
Ох,за часа не Thinkingбях помисляла,да кажем от 10ч до 19ч Може да пише името и телефона ми...защо не,аз колко призива да се включат в подготовката на базара с моите телефони и тия на Елена съм раздала и разлепила изграда Flutter
Kakво значи презвитера  Blush

# 472

Такова като мен.  Laughing

съпруга на свещеник, попадия

# 473

Такова като мен.  Laughing

съпруга на свещеник, попадия
Иве ти в Дон Домат по кой сервитьор се заглеждаше та не чу Зари като каза, че е презвитера и какво значи. Нали и се смеех, че е баба Попадия (сори за спама)

# 474
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-05-09&article=145693
момичета не знам дали сте го чели това,  имали някакъв шанс да стане или е било поредната изцепка

В тази статия аз откривам сума ти неточности  Close Идеята за отнемане на родителски права е добра, но не виждам начин да стане реалност, щото пак ще се добавят "уважителните причини" и всички псевдородители ще се юрнат на края на годината да подават декларация, че са болни, в чужбина или имат някаква друга трайна невъзможност да си приберат детето, дето тооооолкова го искат иначе    #Cussing out По-ми харесва идеята на Мери - да се плаща на държавата ежемесечна сума, че ти гледа детето. Тогава никой, без наистина уважителна причина, няма да се навие да го остави. Но това ще го мислим. Трябва да се включим преди да се промени закона, де. Кофтито и, че покрай протеста за майчинските, Масларова не ни долюбва и нас  Close

Иначе, позеленях като прочетох за бройката  #2gunfire Били 10 000 общо, но половината били малки за осиновяване  Sick Кво значи това, мамка им  #2gunfire Нали от собствен опит знаем, че децата до 6 месеца (тези дето са малки за осиновяване) са едва 10-20 % от всичките. Може и по-малко. Затова ние трябва да си ги преброим всичките, щото никой няма да ни даде истинското инфо #Cussing out

Дидка, имате ли нужда от играчки за домовете около вас? Тия дни ще взема 10-на големи чувала и може да ви пуснем по влака.

Веси, фурио печатарска, в петък и аз ще взема флаерчета ако останат, че занесох и аз в детската на щерката, но повече няма как да разпечатам. Иначе, относно фризьорките, питайте и ти, и Мери, дали ще се навият да приемат като гости веднъж на месец два по 5-6 сладури от домовете, за да видят що е то фризьорската професия. Че трябва да дообработя проекта и да го пусна до седмица-две, но ми трябват професии. Днес се видях с мой познат, който е армейски кореспондент и говорихме и за професията на професионален войник - добър вариант като начало за деца от институции, защото им осигуряват прилична заплата, допълнително пари за квартира и им дават обучение, дето може да им е полезно и в цивилния живот - шофьори, електротехници, строители... Каролинка е има уговорка с печатар. Давайте още желаещи да си показват професиите на дечковците  Praynig

# 475
Аз бих искала да си "покажа професията". Можем да измислим и примерно да посетят някои лекции...да видят как е в университета. Бих могла да го уредя. Peace
Ако сте съгласни, веднага ще пусна докладна до Зам. Ректора по Учебната работа. Hug

Ще говоря с фризьорката ми. Peace

Гери, напечатих може би около 150, тоест 300...само трябва някой да ги нареже. Мисля стигат, но мога и още. Rolling Eyes Идеята ми е да не останат неоползотворени. Twisted Evil

# 476
  • София
От мъж ми има 100 листа с флаери - демек 200 броя  Peace

# 477
  • София
момичета не знам дали сте го чели това,  имали някакъв шанс да стане или е било поредната изцепка

Струва ми се, че статията е излязла преди почти година newsm78

# 478

Струва ми се, че статията е излязла преди почти година newsm78

Яни, те тези неща ги мъдрят още от стартирането на предприсъединителните преговори и само си жонглират с цифрите, как били намалели децата в институции и самите институции, без реално да има видим резултат. Мен лично малко ме съмнява да пипат закона за закрила на детето толкова скоро, без силен обществен натиск.

Веси, остави докладната за другата седмица, искам като се видим на базара да ги обсъдим хубаво нещата и тогава да действаме  Heart Eyes

За флаерите, аз също разпечатах още 50-тина и сега ще занеса и в поликлиниката. Мисля, че няма нужда да печаташ повече, освен ако Мери не иска още за Темпо.

Колкото до презвитерите, откак съм сред вас вече три такива познавам   Joy и всички сте много готини  Hug

# 479
  • София
Точно защото нищо не правят, според мен на статията й е минала давността. Какво пише - мислят, смятат, новата идея, ако се реализира... Глупости! Изобщо не им е до това в момента. И съм сигурна, че дори не помнят, че е имало такава статия - потънала е в архива на PR  отдела на министерството.

Общи условия

Активация на акаунт