Защо иmето mи го няmа в анкетата за mодератор - обяснения не се ли дължат?

• 3 596
  • 62
  •   1
Отговори
Бих желала да нау4а защо името mи не е сред номинираните , както и защо не ми е изпратено ли4но съобщение, както беше обявено на всеослушание  от Mаmmа.
Искрено се надяваm да се касае за слу4аен  пропуск, а не за нещо злоуmишлено.

Аmи ето това се 4удя... И mи се струва, 4е на никого не mу се е слу4вало...

# 1
# 2
ти не си форумката която я дразнеха всички по-изявени форумци а беше само с едно мнение към онзи момент? Sunglasses

# 3
Е и ? Това да не е някое ужасно престъпление?
А ти не си ли съни ст?

# 4
# 5
Анкетите ще се пускат след 9-ти. Ти къде видя имена и анкети? Лични съобщения Мамма не изпраща на никого, във всеки подфорум с издигнати кандидатури има от нея обяснения как ще се процедира. Не се касае за нищо злонамерено, може би не си прочела.

# 6
  • София
Защо винаги трябва да вървиш
с рогата напред ?
Не мислиш ли, че си леко неблагодарна,
но това си е лично мое мнение ! Thinking

# 7
Blondi , anketa ima wyw foruma za pytuwaniq - mnogo dobre sym widqla i prochela. Otidi i wij.

# 8
Я, заинтригувахте ме с тези избори - отивам да чета  Mr. Green

# 9
А ти нямаше ли бан за неадекватно шизофренично поведение?
Ако някой те направи модатор тоя форум, ще отиде в отвъдното. Ти да не мислиш, че има балами?
Много си нахална.
Заеби модераторството за хора, които стават за тази работа. На теб препоръчвам повечко разходки сред белите мечки.
Можеш да станеш модератор на някой канадски форум. Нали и без това изписа безброй страници да плюеш по БГ , по съфорумките и изобщо чий го търсиш?

# 10
Странно mи е какво искат някои хора от mен - сигурно иmа на4ин да се разбере кой кой е, нали? Разполагате ли с не6о 4ерно на бяло или е по-лесно да се плуе ей така , на едро. Саmи знаете, 4е не mоже да кажете коя съm, но пък от друга страна е хубаво да се пле6ят глупости и да не се допускат потребители до анкетата.Аз казваm, 4е ти , джулиана си Жоро 1 - Как  6те отговори6 на такава дивотия - интересно mи е ...

# 11
  • София
Аз казваm, 4е ти , джулиана си Жоро 1 - Как  6те отговори6 на такава дивотия - интересно mи е ...

Позволи ми да знам някои неща, а ?
И още нещо - личиш от 100 км коя си !
Негативизма ти се усеща от всяка твоя дума -
просто няма как да те сбърка човек !

# 12
хайде, ако е удобно,  и ние да ги разбереm тези не6а - особено когато ни засягят, я какво 6те каже6? Жоро 1?

# 13
Подозирате авторката на темата
в МАМОКЕНГСТВАНЕ, правилно ли
ви разбирам? Отварям аз и гледам
боздугани, а около тях - жежко...
Летят и свистят. Огин!!!
Според мен не е честно да не се
дава шанс на всеки потребител.
Къде се затри демокрацията?
Дори и под този ник да се подвизава
Мама Кенга, щом техническите
условия на форума позволяват
регистрация под друго име,
трябва да се уважава потребителя.
Или вярвате, че Жоро е само Жоро?!
Не се нахвърляйте така.

# 14
ааа те не6то били подозирали - еее тогава това е изклу4ително основателна при4ина да се пи6ат глупости и да се забранявя гласуване за определен потребител. така mоже - прави сте. ПОДОЗИРАЛИ били Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт