ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Благодаря ! Blush Хайде да те изкуша с още екшън патаклама.Nature Boom Чок кеф и удоволствиееееее .
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1761113528889434284
Не трябваше да подценявате Дахан!!💥

За Хазалчето, който и да изберат в проекта ще е късметлия. Любимците се надявамe да не ги съберат на дърти години. Тогава няма да има много полза от това.
Да се стягат платформи, продуценти и сценаристи и да му мислят. Само ще спечелят от това. За Хазал няма проблем.. сама каза в интервю пред журналисти наскоро, че ще се радва и желае да си парнират отново с Чаатай бей с който не са само колеги , но близки приятели бяха и съседи , ходят си на гости и събития. Подкрепят се и уважават и го доказват не само на думи. Чачи няма да има против да играе със специалната колежка. Клюки винаги ще има ,но те са свикнали и знаят как да се справят с това.    
Желаем ги в нещо лудо и страстно. Защо не в нещо комедийно и романтично или екшън. За химия и флуиди и така нататък няма съмнение, че ще има в изобилие.
За визията също каквато и да е ще си паснат. Винаги се допълват💚💚💚🤎🤎🔥🔥 след това с които и партньори и да играят това, което се получи между тях е нещо уникално и специално, което се случва само веднъж и не се повтаря с други.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 16:00 от femmi2

# 136
Blush Хайде да те изкуша с още екшън патаклама. Nature Boom Чок кеф и удоволствиееееее .

# 137
Blush Хайде да те изкуша с още екшън патаклама. Nature Boom Чок кеф и удоволствиееееее .

На тая патаклама само финала ми хареса. Иначе в началото Дахан яко го отупа тоя с желязната глава. Joy

# 138
На тая патаклама само финала ми хареса. Иначе в началото Дахан яко го отупа тоя с желязната глава. Joy
     Пипи, не може без "жертви". Трябва и наш Дахан да го поотупат малко. Обаче е железен - забиваха нож в гърба му, издържа, сега пък "боздуган с пирони" - и него издържа, даже кръв не потече...
     Не се наложи Айдан да го шие без упойка.
     Но пък сцените са доста атрактивни.

# 139
Сцените са атрактивни и с елемент на фантастика кефят.
Нашия Дахан е железният човек.
В армията те обучават на болка и как да си издръжлив.
Който подценява Гаддара не е познал и не знае с кой си има работа.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 01:32 от femmi2

# 140

"Знаехме, че Çağatay Ulusoy няма да вземе обикновен сценарий за завръщането си в обществената телевизия. Показвайки изметта на обществото чрез пътуването и бдителността, Gaddar създава фигура на герой от обикновен човек. Той е несъвършен и плаща цената за това.
Gaddar се застъпва за социална справедливост, почиствайки блатото, докато върви. От намиране на възмездие за брутално убит шофьор на такси от RL до справяне с жестокостта към животните в предстоящия епизод. Дахан на Çağatay Ulusoy ще бъде запомнен със смесването на реалност с измислица."
Cagatay Ulusoy North America

Цитат
Cagatay Ulusoy Spain Official
Съгласен съм. Това е поредица от качество, ритъм, действие, невероятни изпълнения, добре изтъкана и добре завършена история ... Страхотна поредица.❤️🤘

# 141
Цитат
В армията те обучават на болка и как да си издръжлив.
Рамбо беше такъв.

# 142
Здравейте, дами!

Дахан ни издирва, за да ни покани на кафе и сладка раздумка. Обещава ни още по-наситен и емоционален епизод.
     А Dizi Dünyası ни уведомява, че към актьорския състав на телевизионния сериал "Gaddar" се присъединява Buse Meral.
     Нищо не зная за тази актриса, но ще потърся биографията ѝ и ще я постна в темата.

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене.
Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

# 143
Здравейте и слънчев и успешен ден на всички.Nature Sunny

Ваййййй ,  Дахан като Рамбо.. Силен и превърнал се в легенда.🌟💥💥👏👏💪💪💪  

Пипи🌹 , като гледа много сериали ще ни светне за Бусе Марал.  Знам че е млада и я познавам само по физиономия. Напоследък не й върви в проектите.
Не нацелва нито канал , нито история. Два или три проекта и спряха. Сега е заложила на сигурно с екшъна и батко Чаатай. Ех , факт е че Чаатай е гаранция за успех и знае как да избира проекти и истории. Рискува и печели. Младите колежки по неизвестни е голям шанс за кариерата им да се докоснат до него.
Това ,което Онур Сайлак сподели наскоро в репортажа за Чаатай бей и екипа и сериала ме изпълни с още по голяма Гордост. Феновете колкото и да сме пристрастни фактите са неоспорими.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 13:10 от femmi2

# 144
Пипи🌹 като гледа много сериали ще ни светне за Бусе Марал. Знам че е млада и я познавам само по физиономия.
Напоследък не й върви в проектите.
Не нацелва нито канал , нито история. Два или три проекта и спряха. Сега е заложила на сигурно с екшъна и батко Чаатай.
Ех , факт е че Чаатай е гаранция за успех и знае как да избира проекти и истории. Рискува и печели. Младите колежки по неизвестни е голям шанс за кариерата им да се докоснат до него.
Това ,което Онур Сайлак сподели наскоро в репортажа за Чаатай бей и екипа и сериала ме изпълни с още по голяма Гордост. Феновете колкото и да сме пристрастни фактите са неоспорими.
    Пипи наистина може да ни разкаже повече за Бусе. Аз не съм гледала тази актриса в нито един сериал. Нямам впечатления, но се надявам да се впише в колектива на "Gaddar" и да ни зарадва с излъчване и игра.
    Намерих само това за Бусе Марал:

Бусе Мерал се присъединява към актьорския състав на телевизионния сериал Gaddar!

raninitv
27 февруари 2024 г.
Ново име се присъединява към актьорския състав на популярния сериал на Ay Yapım „Gaddar“. В новия епизод, който ще бъде излъчен по NOW в петък вечерта, Бусе Мерал ще излезе пред зрителите с образа на Лейла.
Buse Meral участва в тазседмичния епизод на „Gaddar“, продуциран от Ay Yapım, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya и Erdal Özyağcılar. Вече има любопитство как образът на актрисата, която ще даде живот на Лейля, която ще се появи пред Дахан по изненадващ начин, ще промени баланса в сериала.
В ролите: Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya и Erdal Özyağcılar, Hakan Salınmış, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan , Itır Esen, Fatih Berk Şahin.Сценарият на „Gaddar“, който обединява важни имена в своя актьорски състав, е написан от Хюрер Ебеоглу, докато Синан Йозтюрк седи на режисьорския стол.

„Gaddar“ е на  NOW  в петък, 1 март от 20.00 часа!

Бусе Мерал е турска актриса. Завършила е театралния факултет на университета Мимар Синан.

Тя играе в семейната комедия "Egenin Hamsisi" заедно с Uraz Kaygilaroglu. С Burak Tozkoparan тя играе два пъти в периодичния сериал „Destan“ и спортния сериал „Tek Yurek“. Тя играе в исторически сериал "Uyanis: Buyuk Selcuklu". Имала е гостуващи роли в "Bizim Öykü", "Gulperi" и "Ex-Askim".
Тя имаше водеща роля във втория сезон на "Baba". заедно с Haluk Bilginer, Tolga Saritas. Тя имаше водеща роля във „Vermem Seni Ellere“ заедно с колегите си Elimi Birakma и Emre Bey.
Източник: IMDb

През септември миналата година актрисата участва в едноименния филм, адаптиран по безсмъртната творба на Hüseyin Rahmin Gürpınar „Cadı“.
Furkan Andıç участва и в главните роли във филма, за който Erman Bostan е написал сценария и е режисьор. В актьорския състав на филма са още имена като Dilara Duman, Manolya Maya, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Cengiz Orhonlu, Nur Sürer и Çağdaş Onur Öztürk.

# 145
Здравейте! Ще има нова звезда . Интересното е ,дали са се заслушали в мнението на зрителите и ще измести Сумието или просто интрига ще има

# 146
Биографията й е добра имала е водещи роли в проекти.
Името на героинята й Лейля е от най красивите турски такива и често го използват.  
Може да я използват за ревност. Бусе Марал има интересни очи. Леко е грубовата в лице.
Ще видим как ще се справи. Аз съм доволна, че засега гледам без да мижам и дразня, като в ''Шивача''.
Все си казвам на ум добре че Шифа не е в обществен проект  с Чачо за тв, щото щеше да е трагедия. Има си фенове разбира се всеки с вкуса и усещанията и възприятията. Сюмие се справя по - добре и визуално си пасват имат енергия.

Диди , не мисля че пишат сценария на Гаддар влияйеки се от мненията.  
Това е екшън драма Не любовна. Ако ще има интрига по -добре да е с героинята на новата девойка отколкото с Шенгюл жената на покойният му приятел. Тоя филм сме го гледАли вече.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 13:07 от femmi2

# 147
Здравейте! Ще има нова звезда. Интересното е ,дали са се заслушали в мнението на зрителите и ще измести Сумието или просто интрига ще има
Скрит текст:
    Диди, Сюмейето едва ли ще я занулят. Главна актриса е, но ако вкарат интрига с новата героиня няма да е зле. Малко флирт и ревност ще засили ефекта от екшъна. Нищо не пречи социалната тематика, на която наблягат да е гарнирана и с любовни интрижки. Пък и "Лейля ще се появи внезапно пред Дахан. Ще промени и раздвижи много неща." Това звучи доста оптимистично.
     Шенгюл не е интригантка, това нейно временно увлечение беше от глупост. Мисля, че бързо ще се осъзнае.
     За Дахан Шенгюл е само майка на Умут и съпруга на приятеля му, който го помоли да се грижи за тях.
     Обаче Лейля ще бъде нещо ново и различно. Очаквам интересни обрати.
     Скандалите и разминаванията с Айдан ми доскучаха.
     Трябва тласък...

# 148
Добър ден,момичетаааа!🤗
Тамън си рекок ,че ще ви донеса една новина,ама.....йок....пак са ме изпреварили...😳😂😂😂
Но все пак ще я турна...

Няма да я превеждам...вие сте наясно...☝️😂😂😂
Бусето е красиво момиче.Хареса ми в "Ръчичката"...после в един друг сериал с Емре Бей...не си спомням името...Мисля,че много добре ще стои до Чачко...опс...до Дахан.
Айде...Лек ви ден!🤗😘

# 149
Привет! Hug Много се радвам за Бусе Мерал. Гледала съм я в "Не пускай ръката ми" и в "Баща". Харесвам я, много красива и нежна за разлика от Сюмейето, която ми е грубовата на моменти също като Серенай. . Но пък Айдан е добър образ и едва ли ще я премахнат, ама знае ли се какво са замислили. Във "Чукур" как занулиха любимата на Ямач ей така за няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт