Благодаря !
Хайде да те изкуша с още екшън патаклама.
Чок кеф и удоволствиееееее . https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1761113528889434284
Не трябваше да подценявате Дахан!!💥
За Хазалчето, който и да изберат в проекта ще е късметлия. Любимците се надявамe да не ги съберат на дърти години. Тогава няма да има много полза от това.
Да се стягат платформи, продуценти и сценаристи и да му мислят. Само ще спечелят от това. За Хазал няма проблем.. сама каза в интервю пред журналисти наскоро, че ще се радва и желае да си парнират отново с Чаатай бей с който не са само колеги , но близки приятели бяха и съседи , ходят си на гости и събития. Подкрепят се и уважават и го доказват не само на думи. Чачи няма да има против да играе със специалната колежка. Клюки винаги ще има ,но те са свикнали и знаят как да се справят с това.
Желаем ги в нещо лудо и страстно. Защо не в нещо комедийно и романтично или екшън. За химия и флуиди и така нататък няма съмнение, че ще има в изобилие.
За визията също каквато и да е ще си паснат. Винаги се допълват💚💚💚🤎🤎🔥🔥 след това с които и партньори и да играят това, което се получи между тях е нещо уникално и специално, което се случва само веднъж и не се повтаря с други.

Обещава ни още по-наситен и емоционален епизод. 

Много се радвам за Бусе Мерал. Гледала съм я в "Не пускай ръката ми" и в "Баща". Харесвам я, много красива и нежна за разлика от Сюмейето, която ми е грубовата на моменти също като Серенай. . Но пък Айдан е добър образ и едва ли ще я премахнат, ама знае ли се какво са замислили. Във "Чукур" как занулиха любимата на Ямач ей така за няма нищо.