ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 20 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Хайде ,започна се с клюките ... 😀

# 181
Хайде ,започна се с клюките ... 😀
     Диди, очакваше се жълтурковците да запеят и тази песен. Само дано някои от репортерите не се подведат и утре сайтовете да се наводнят с тази клюка.
     От това, което съм чела Сюмейе си има сериозен приятел, а с Чачо просто добре се разбират и си пасват като екранна двойка.
     И вторият трейлър подсказва, че епизод 7 ще бъде отново динамичен и инфарктен. Още въпроси се събраха и чакат отговор в петък.
     Оя какво ли е замислила за Ямур? Дали ще я отведе при Екбер, или ще я изпрати при Енвер. Мисля си, че по я устройва Енвер. Може веднага да си е направила "сметката" и да реши да я отведе при Енвер, в замяна на така желаната къща и пари в брой.
     Айдан не се подчини на майка си, а Ямур е чудесна "разменна стока". Но ще видим...
     Снайперистът...

# 182
Мале как я удря. Тази майка направо луда. В началото ми беше по-скоро комична, но то сериозно си става нейното положение😱😱😱

# 183
Мале как я удря. Тази майка направо луда. В началото ми беше по-скоро комична, но то сериозно си става нейното положение😱😱😱
     Йоана, аз се чудя как при такава майка Айдан е запазила човешкото у себе си. Съхранила е любовта си, опазила е честта си и добронамереното отношение към околните.
     Оя направо трови де що види по пътя си. Тази жена наистина е луда!

# 184
Добро утро,трендът набира мощност .

# 185
     Йоана, аз се чудя как при такава майка Айдан е запазила човешкото у себе си. Съхранила е любовта си, опазила е честта си и добронамереното отношение към околните.
     Оя направо трови де що види по пътя си. Тази жена наистина е луда!

Добро утро☕️
Ами те преди са си живяли мирно и тихо, та може да не е била чаак толкова зла. Или поне да не го е показвала😀
Ама тука вече направо става ужасна. И как гони момичето от къща, която даже не е нейна?😀 Лелята трябва да се намеси, да я сложи на мястото й🤔

# 186
Здравейте, дами!

И днешният ден се очертава наситен с изненади откъм информация за предстоящия епизод 7 на "Gaddar".Ще излезе резюмето, ще има и нови снимки на нашите герои. Може и 3-ти трейлър да се появи.
     Ние сме готови и чакаме заедно с Дахан на чашка кафе и преглед на статиите из сайтовете.

Пуснат е 2-ри трейлър на 7-ми епизод на "Gaddar"!
Гадар наказва убиеца на животни

28 февруари 2024 г., 23:28 ч
Излезе вторият трейлър на 7-ми епизод на "Gaddar", с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak. В новия трейлър на сериала, който ще бъде прожектиран по NOW в петък вечер, Дахан и Енвер се опитват да спасят Ямур и да накажат убиеца на животни.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В 7-МИ ЕПИЗОД НА "GADDAR"?
В новия трейлър на 7-ми епизод на "Gaddar", моментите, в които виждаме Yağmur пред дулото на убиеца, нает от Ekber, засилват действието и е забележително, че майката на Aydan заплашва дъщеря си да не се среща повече с Dağhan.
Докато новата задача, дадена на Dağhan от Мениджъра, създава любопитство, в края на трейлъра Dağhan отмъщава на убиеца на животни със собствените си методи като Gaddar, увеличавайки вълнението около епизода.
Вълнуващият 7-ми епизод на Gaddar, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoğlu и режисиран от Sinan Öztürk, ще бъде по NOW в петък, 1 март, от 20:00 часа.

Добро утро☕️
Ами те преди са си живяли мирно и тихо, та може да не е била чаак толкова зла. Или поне да не го е показвала😀
Ама тука вече направо става ужасна. И как гони момичето от къща, която даже не е нейна?😀 Лелята трябва да се намеси, да я сложи на мястото й🤔
    Йоана, струва ми се, че и лелята се страхува от Оя. С тази жена трудно някой би се справил. За нея е само Гадар... Снайперистът би я "кротнал" набързо.

Да изпратим последния ден на месец февруари с настроение, усмивка и вдъхновение.
Приятен ден ви желая!

# 187

Има ли нещо , което да не му приляга ?  Като онемях забравих  да напиша че в армията е минал обучение затова . Две години не са малко , така че много неща умее. Гаддар се превърна в супергерой и легенда.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 12:10 от femmi2

# 188

Епизод 7
РЕЗЮМЕ

Dağhan и Enver са безпомощни, когато Yağmur е отвлечена, защото Yağmur попада в ръцете на безмилостен убиец. Те незабавно започват да търсят Yağmur, без да безпокоят семейството. Състезават се с времето, за да я спасят. След инцидента с убиеца, нает от Екбер, между Екбер и Енвер се отваря вратата за ретроспективна разплата. Екбер обяснява на Енвер причината за обидата, която таи от години. Енвер е принуден да се изправи срещу своите скрити травми.
Дахан смята, че Екбер е много опасен и се нуждае от Мениджъра да го елиминира, преди да навреди на семейството му.
Междувременно Дахан получава нова цел от Компанията. Докато Дахан се опитва да изпълни задачата, съдбата започва да тъче труден път за него.
Във време, когато Дахан се чувства много морално виновен, той случайно среща някой нов.
Може ли болестта на Давут да бъде възможност за събиране на семейството? Точно когато ледът между Давут и Фатма е на път да се стопи, Фатма научава тайната, която Давут пази.
Гюркан продължава да преследва Айдан, след като унищожава доказателствата. Това напрежение между тях привлича вниманието на Оя. Тя се опитва да научи нещо, за да разбере в какви проблеми е попаднала дъщеря ѝ. В същото време усилията й да държи дъщеря си далеч от Дахан продължават.

Скрит текст:

# 189

За животните с любов !:heart_eyes:

# 190

За животните с любов! Heart Eyes
А за насилниците... Гадар!

# 191

Супер ,само така !
Емка:tulip: като идеш в мегаполиса оглеждай се за нашия супергерой.
Ако намериш нещата граби и на мен ми купи не се шегувам.. може и ключодържател.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 17:06 от femmi2

# 192

Gaddar, Епизод 7, Снимки 📷

Цитат
Çağatay Ulusoy Fan Club

Sümeyye Aydoğan каза, че се чувства много щастлива да бъде партньор с Çağatay Ulusoy, защото той е на съвсем различно ниво със своята аура, енергия и е обичан от турския народ, той се е доказал сега и е сигурен в своето бъдеще.

# 193

Господин необятна харизмаааа. Невероятен ореол притежава . Господ му дааал та се олял.  Всеки път се изумявам и казвам на нерде повече и с красота и с талант и проекти и предизвикателства и история. Истински вълшебник е толкова реалистично пресъздава всичко.. и не си представям никой друг в образите, които е пресъздал до сега. Истинска наслада доставя на публиката и най вече на верните истински почитатели. Разплаквал ме е от гордост и емоции и   продължава да го прави.

https://twitter.com/internesstt/status/1758630439705550870
С уникалната композиция на Тойгар Ъшъклъ .

За клюките със Сюмието никой нормален човек няма да повярва на това .  Жълтуркоцвите драскат за трафик .. но е възможно и заради рейтинга и пиара да се пускат клюките . Не е за сефте в шоубизнеса. Девойката има сериозен приятел , не му е лесно на човека с такъв екранен партньор и мъж, като Чаатай бей . Тя не е по вкуса му.  Пада си по различен тип и възраст . Добре се сработват имат енергия , шегуват се .. атмосферата е приятна . Сюмие винаги повтаря в интервюта, че е развълнувана и го уважава заради това, което е Чаетай Улусой   и какво е постигнал.  Той след такава изтощителна и продължителна връзка няма да се впусне веднага в друга .  Година и нещо измина от раздялата и виждаме че му е чок добре лети и оценява свободата .  Ще флиртува .. млад е още  
 и ще разбива сърца Казанова .

Ето какво е казала Бери умница е  . Двамата с Чачо имат спомени от миналото .  В Шивача направо взривиха екрана ..Scream Ето такава му подхожда на същността и може би от това има нужда от Лудост , провокация  и Огън .

Цитат
💫📸 Беррак Тюзюнатач сподели, че на този етап от живота си предпочита да остане сама. Актрисата имаше връзка от много години и това преживяване й се отрази негативно: тя осъзна, че любовта изцежда енергията й. След като реши да се откаже от връзката за известно време, актрисата отбеляза, че сега се чувства щастлива.

Красавицата  Афра Сарачолу  в реклама на шоколад “Ülker .Yum

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 23:00 от femmi2

# 194

Цитат
Sümeyye Aydoğan

За в бъдеще ще имам 20 кучета.
🐕❤️🌞👀

Общи условия

Активация на акаунт