ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 149
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, дами!

Ще пием кафе с Дахан и ще преживяваме отново емоцията и удоволствието от епизода, излъчен снощи.
     Дори и рейтингът не може да развали приятното чувство и задоволство  от видяното.
     Статистически данни, които нямат нищо общо с мнението на милионите фенове по света.
     По-ценни са ми коментарите.

Цитат
Heart Беше един прекрасен епизод, меко казано, пълен с емоции, Çaşatay my boy what are you.. За два часа загубих дъха си на разум, бях на улицата с вас, в домовете ви, дишах същия въздух, в който изживяхте моментите си. Гадар наистина заслужава подиума. Heart
Браво на всички прекрасен екип обичам ви обичам ви
 @cagatayulusoy благодаря за прекрасните емоции.

Днес бъдете богати на щастие, радост, усмивки и прекрасно настроение!
Приятен ден, момичета!

# 91
Добро утро, момичета🌹
Гледайки набързо коментарите на епизода, 90% са положителни и хората са го харесали.
В цифри, рейтингите са паднали на всички продукции снощи. Явно нещо друго са правили хората в петък вечер.
Но е много важно и това, че в общата класация на гледаемост снощи, тази седмица сме дръпнали 5ти. В сравнение с миналата, когато бяхме 7ми.
Целта е топ 3 и дано се получи. Ако сценаристите продължават в тая посока, мисля, че ще им се получи. Заслужава го целият екип.

Хубав уикенд на всички🌺🍀🌹

# 92
Добро утро, момичета🌹
Гледайки набързо коментарите на епизода, 90% са положителни и хората са го харесали.
В цифри, рейтингите са паднали на всички продукции снощи. Явно нещо друго са правили хората в петък вечер.
Но е много важно и това, че в общата класация на гледаемост снощи, тази седмица сме дръпнали 5ти. В сравнение с миналата, когато бяхме 7ми.
Целта е топ 3 и дано се получи. Ако сценаристите продължават в тая посока, мисля, че ще им се получи. Заслужава го целият екип.

Хубав уикенд на всички🌺🍀🌹
    Йоана, напълно съм съгласна с теб и съм убедена, че "Gaddar" ще продължи да вълнува милионите зрители със стегнат и добре обмислен сценарий, с много добре подбран актьорски състав, чудесна игра и режисура.

# 93
Рейтинга на Gaddar показва, че сериала започва да има своята публика. Разбира се заслужава много повече ,защото се отличава с класа, качество , зверска актьорска игра и харизма на главният актьор и герой. Сценарият също е стегнат и добър и така да продължи докрай.
Режисьорския похват също е на ниво. Всеки следващ епизод е по вълнуващ и добър. Последните два са топ направо. Взрив и екшън , любов и хумор. Има от всичко. Дахан прави всичко възможно да отдалечи Айдан за да не я нарани и навреди. Тя го обича и подкрепя. 
С най голям кеф гледаме и наслаждаваме на екшън сцените на Чачи. Много ги умее във вихъра е. Няма да ми омръзне ако само това прави и играе. Познавайки го няма да е така и ще се впусне в следващо още по дълбоко предизвикателство.

Рейтингите на конкуренцията, която по принцип е силна, има доста спад с червени стрелки.
За Чапкъна не е изненада дори още ще спада. Там е торлю гювеч и се въртят в кръг. Дори и тези цифри са им много на продукцията. Главните хич не ме грабват ,но всеки
има вкус, предпочитания и усещания.
Шербета съм чела отзиви, че е много добър и той почва да спада. Нормално е ако почват да се изчерпват. Какви трети нови сезони ще правят и мислят и сътворяват...

Като видях цифрите на старта на новия сериал в петък с Олгун Шимшек не е добре. Може и да дръпне знае ли човек .. Тежките драми  се харесват от Туркиш зрителя.
И аз съм убедена и не спирам да вярвам, че ще се радваме на по високи цифри на нашия екшън сериал.  Човек не може да им разбере измерванията по домовете. Съществени разлики с други измервания и класации. Всички отзиви за Гаддар по принцип са хвалебствени и добри от зрители, от журналисти и критици и в чужбина и в Турция. Сериала предизвиква фурор, както всички продукции и роли  на Чаатай Улусой. Кралят и Феномен! Заслужава международна кариера. Пожелавам му го искрено. Ще ме е яд, ако не опита и няма такава ЦЕЛ. Като си постави цел и мечти ги сбъдва.  Трябва да се промени към социална дейност това е важно и оформи тяло.  

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 13:26 от femmi2

# 94

Убийството на таксиметров шофьор, което опустоши Турция, е отразено в телевизионния сериал "Gaddar"!
Сцената разтърси социалните мрежи.

Öznur Yaslı İkier
Сериалът Gaddar, с участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak и Erdal Özyağcılar, продължава да оставя своя отпечатък в петък вечер. Сериалът, който създава голямо впечатление с всеки епизод, се превърна в гореща тема в социалните медии с последния си епизод. В поредицата се обсъжда темата за убийството на таксиметров шофьор, което порази Турция. Заваляха коментари за тази сцена.
Сериалът Gaddar, в който Çağatay Ulusoy играе героя Dağhan Yalçın, а Sümeyye Aydoğan играе героя Aydan Güneş, се гледа с голям интерес още от първия ден на излъчването му.

ТАЗИ СЦЕНА БЕШЕ НА ДНЕВЕН РЕД

Последният епизод от сериала, който резонира с всеки епизод, беше на дневен ред в социалните мрежи. Този път убийството на таксиметров шофьор, което опустоши Турция, беше обект на телевизионния сериал Gaddar.

Заловиха убиеца на таксиметровия шофьор Огуз Ерге, който го качи в колата си, "за да не му е студено" в Измир, разкриха и записи от камери от таксито в момента на инцидента.

Тъжният инцидент стана обект на телевизионен сериал на Ay Yapım, чийто сценарий е написан от Hürer Ebeoglu.
Дахан, по прякор "Гадар", изигран от Чааатай Улусой, хвана убиеца, който брутално уби таксиметровия шофьор Рюстем Аяз, баща на две деца, и го хвърли през прозореца.

След това окачи тялото на убиеца пред магазина на бащата на таксиметровия шофьор. Дахан каза на скърбящия баща: „Не си тръгвай с отворени очи.“
Скърбящ баща: „Как се казваш? Кажи ми поне името си. „Нека знам на кого да се моля“, Дахан използва името „Гадар“.

Тази ситуация превърна Гадар в герой и навсякъде започнаха да се окачват табели, които казват, че „Гадар има право над злодеите“.
Тази сцена от сериала предизвика голямо въздействие в социалните медии. Към сериала бяха направени коментари като „Това беше легендарен епизод“, „Благодаря ви, че не забравихте таксиметровия шофьор Огуз Ерге“, „Отново се почувствах горд“, „Тази сцена беше перфектна“, „Беше много впечатляваща сцена“.

# 95
Умирам ,умирам. Ето го ,колко е хубав 😫😫😯😯🤤🤤👑👑🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
https://www.instagram.com/stories/mustafamertkoc/330978246164538 … =NjZiM2M3MzIxNA==

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 14:30 от diana_atanasova55

# 96
https://www.instagram.com/stories/mustafamertkoc/330978246164538 … =NjZiM2M3MzIxNA==

Дидииии 🌼като човекът стрела си нищо не ти убягва и уляваш на мога у въздуха.  👏
И аз същоооо😭😭😭😳😳🤤🤤🤎🤎🖤🖤😎😎😎
Жесток хубавец , ухаещ на парфюм.
Тази усмивка и слънчеви очила. Обожавам го!
Каквото и да напиша ще е малко.
Думите не стигат.😳 С аркадаша Мустафа Мерт Коч пътуват някъде и нашия темерут шофира. На аркадаша му излезе новата песен и Чаатай я рекламира. И друг път го е правил. Истински приятел е. Дори, когато работи неуморно е намерил време затова.

Емка , Благодаря за статията. 💐
Вкараха това реално убийство на таксиметровия шофьор в сериала и с ефектни сцени.
Вече Дахан има прякор "Гадара" - "Безмилостния" "Безпощадния" който раздава справедливост.   
Затова се забавиха с трейлъра ,защото пренаписваха и заснемаха епизода. Стрес е да се работи така по принцип. След като се е навил да работи отново така значи е готов и наясно с това.
Но мисля че дори да променят някой неща Гаддар не се пише на парче. Актьорите и Чаатай знаят какво следва.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 15:12 от femmi2

# 97

Дидииии 🌼като човекът стрела си нищо не ти убягва и уляваш на мога у въздуха.  👏
И аз същоооо😭😭😭😳😳🤤🤤🤎🤎🖤🖤😎😎😎
Жесток хубавец , ухаещ на парфюм.
Тази усмивка и слънчеви очила. Обожавам го!
Каквото и да напиша ще е малко.
Думите не стигат.😳 С аркадаша Мустафа Мерт Коч пътуват някъде и нашия темерут шофира. На аркадаша му излезе новата песен и Чаатай я рекламира. И друг път го е правил. Истински приятел е.
    Момичета, нямате стигане. Малко да кръшна и вие ме сюрпризирате с нещо ново!
     Това видео бие по точки!
     А Чачо е страхотен! Усмихнат, лъчезарен и невероятно харизматичен. Как да не го обича човек!
     Фемиии, парфюма и аз го усетих...

# 98
Какъв мъж ,какво чудо ! Човекът е истинска скъпоценност . Просто притежава недостижима харизма и магнетизъм ! Още не мога да се отърся... Ходя захилена до уши 🙈 Пак се влюбих . Каква усмивка ,какво нещо ...

# 99
Какъв мъж ,какво чудо ! Човекът е истинска скъпоценност . Просто притежава недостижима харизма и магнетизъм ! Още не мога да се отърся... Ходя захилена до уши 🙈 Пак се влюбих . Каква усмивка ,какво нещо ...

Дидиии, не си само ти! Милиони фенки въздишат по Чачо, а видеото "наводни" всички сайтове.
    Чачо ни доставя истинска наслада от екран, но появи ли се фотка или клипче от реала всички "лудваме" по  него.
     Дахан обаче толкова спокойно приема еуфорията, че отново е захапал солетите.

За нетърпеливите:
"Gaddar", епизод 6
с руска озвучка:

https://turkrutv10.com/besposhchadnyy-6-seriya.html#onlayn_ozvuchka

# 100
Направо треперя  , не мога да отлепя очи. Мъж ли е чудо ли е усмивка ли е харизма ли е.
Дидиии , ако беше ти пак добре да се влюбиш отново опашката е огромна:joy:
Не е истина до нерде ни докара тоя човек. Ако някой ми беше казал че ще загледам туркиш сериали и харесам актьори щях да му се изсмея Joy аз съм го правила и съм казвала, че това е невъзможно.  Лудост ли е красота ли е да я опишеш.  
Няма отказване и да искаш не можеш, като наркотик е зависим си. Ако не го виждаме дори ден ни липсва.
Сега ни е пред очите след Гаддар пак ще потъне нейде. Свикнали сме на суша и затишие.
Най търпеливият фандом сме за всичко и за ЛЖ дори. То е ясно че угодия няма и го искаме за себе си и сме лоши и полудяваме.  
Шаманката му вредеше и трябва да си сляп да не видиш колко му е добре така.  
Бързо преодоля раздялата не изпадна в депресия да мре от любов с никоя от както е известен не го в правел. Не вярва в любовта, като у сериалите и не е изпитвал такава.  Купони , приятели , отпуска се снима се грее със усмивка , върна си готиния стил на обличане.
Като отшелник беше за тия 6 години с някой изключения ,когато не се криеше от папараците.        
Има примери как човек се изменя в дългите връзки или създаде семейство.
Нашия може да е всякакъв, но има още акъл в главата си и кариерата му е приоритет. Колкото и да ни се иска след време ще ни сервира някоя ,но колкото по - късно по - добре. Нека живее и цени свободата ,която е ценна във всякакъв смисъл на думата.  

Диди , какво му пишат на Мерт Коч в ИГ има ли лайкове. Видеото е супер свежо.
Да пуска по често такива дори и да не е за реклама.
Ако Чачо участва в клип ще избият рибата двамата или да направят дует ей така за удоволствие.
Аркадаша няма да откаже. За друг няма да го направи  за близките такива ще удари рамо.
Чачи вече има музикално студио вкъщи. Чудо ще е да ни зарадва, като сподели как свири и пее. С ашкъма имаме телепатия от разстояние и астрална връзка от звездите или силна интуиция.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 10:12 от femmi2

# 101
Феми няма ,как да видя харесвания и коментари. Клипът е качен в историята на Мустафа ,само той може.

# 102
Хайде, момичета! Имаме вече и автоматичен превод.
Neron се е погрижил за нас. Тази вечер няма да скучая.

# 103
Шефът е харесал песента

# 104
Шефът е харесал песента

Диди, днес Шефът направо се е уморил от лайкване. Не си е лесно да харесаш нещо в IG.
     Но суперлативите не свършват:
"Най-накрая успяхме да видим красивото му лице извън снимачната площадка, каква сладост." 🤍
Винаги #çagataylusoy🤍 
"Не, не, днес е моят ден. Разбрах го по-ясно. Ето как тези очи видяха # 😎Çağatay Ulusoy."
"My 🤍🖤 #CagatayUlusoy"
"Махай се, не можеш да се усмихваш толкова красиво."
"Как ми липсваше да те слушам. Няма ли да излезеш от ТИШИНАТА и да ни кажеш нещо?@cagatayulusoyy" 🎶🎤🎧🤗
"Вижте усмивката на Çağatay, разтапям се #çagatayulusoy$
[/i]🫠

Общи условия

Активация на акаунт