ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 957
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Да ,много е трудно . Особено за него ,"все пак той въобще не разбира и ползва технологии". Врели ,некипели и на баба му хвърчилото 😁 Цъка яко в инстаграма . Забравих да кача,наскоро беше харесал на Бергюзар Корел клип ,как се гримира 😀. Госпожа Дуйгу не пропусна да развали деня... Качила клип ,че е в морето . Дано не е с Чачо,че май има свободен ден 😠😁 Има и настроение и току виж звъннал на бившата за разходка . 😁😁 Да не дава Господ !!!

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 22:17 от diana_atanasova55

# 106
Да ,много е трудно . Особено за него ,"все пак той въобще не разбира и ползва технологии". Врели ,некипели и на баба му хвърчилото 😁 Цъка яко в инстаграма . Забравих да кача,наскоро беше харесал на Бергюзар Корел клип ,как се гримира 😀. Госпожа Дуйгу не пропусна да развали деня... Качила клип ,че е в морето . Дано не е с Чачо,че май има свободен ден 😠😁 Има и настроение и току виж звъннал на бившата за разходка . 😁😁 Да не дава Господ !!!
      Диди, ти сериозно ме уплаши с предположението си. Разцъках и аз навсякъде из сайтовете, но засега няма нищо.
      Спокойна съм - щом папараците не са ги отразили, значи не са заедно Дуда и Чачо. Те за едно последване в Инстаграм изписаха куп статии, събраха ги, ожениха ги, а сега ако ги видят заедно направо и бебок ще им припишат.
     За разтоварване от стреса:

Цитат
Leyla

Някой да спре сестрата 😅
#CagatayUlusoy #Gaddar

Още снимки от сета:

# 107
Ех ,от къде този късмет и на нас ... Би било супер. Чачо му светят очите добрички . А,аз не спирам да мисля за усмивката му . Невероятно прекрасен е !!!Ах,ах. Аз днес съм в несвяст 😁😁😁

# 108
Да метна аз Дахан да поохлади страстите...

# 109
Супер ,дръпваме напред . За 24ч . събираше милион ,а сега два. Браво !

# 110
Супер ,дръпваме напред . За 24ч . събираше милион ,а сега два. Браво !
     И да не забравяме, че в Турция и някои други арабски страни не могат да го гледат през нета.

# 111
Добро неделно утро . Мен още ме държи от вчера 😀
Пускам ви го пак с риск да стана досадна 🙄😁

И изчистен образ на снимката с фенката

# 112
Здравейте, дами!

Закъснях с кафето. Извинете ме, но нощес бях в компанията на Дахан и епизод 6.
     Ейй, не можах да се откъсна от екрана. Динамика, напрежение, експресивност - изпитах отново удоволствие от видяното. Съпреживявах всеки един момент с героите и се наслаждавах на всичко. Готова съм да коментирам впечатленията си, само дано имам време.
    Благодарна съм за автоматичния превод и труда на Нерон, но ми липсва емоционалният момент в диалозите. А сценаристът е майстор на диалозите. Умее да характеризира героите си и чрез речта. Всеки персонаж се отличава със специфичен говор, а тънкото чувство за хумор, самоиронията и скритите сравнения не могат да бъдат усетени при този вид преводи.
    Обаче приятели от телевизията ме увериха,   че през есента ще можем да се наслаждаваме на "Gaddar" и на големия екран. Само да сме живи и здрави. Чачо отново ще влезе в домовете ни и ще взриви и българските зрители.
    Диди, изобщо не си досадна! Пускай колкото пъти искаш този красавец - няма да ни омръзне. Та ние всички обожаваме Чачо!

От сета:

Скрит текст:

Днес лошото настроение е забранено, защото е неприлично и вредно за здравето!
Усмихнат ден!

# 113
Хиляда пъти да сложим тази прекрасна слънчева естествено красива грееща усмивка с трапчинки няма да ни омръзне.
Ако бях на компа и аз щях да сложа.
Толкова рядко се появява в реала как да не му се радваш на тоя сладкиш.
Не само песните на аркадаша рекламира ,но и марката джин на фотографа Мерт Алас. И в Париж отлетя за партито му. Полезно е да  смени средата и обстановката.
Винотоооо.. елексира кога ще го рекламира поне бутилката да сподели. Засега няма онлайн продажби а, само в луксозни ресторанти и хотели. Да се фотне с усмивка с виното или на лозето.
Голям чешит е прай се на дръж ми шапката, но е в час със всичко в соц мрежите ,но рядко коментира и лайква. Не може да не му е любопитно да прочете отзиви за проектите си.
Да не чете.. близки познати са му се обадили. В клюките е в час и какво се случва по света.
Той е съзрял, започнал е да мисли философски. Личи си от последните му интервюта.  

Ще е истински кеф като купят нашите тв "Без милост" озвучен професионално.
Чачо и на бг тв им вдига рейтинга с проектите си. Има тилкова много фенове в България.
Той все пак е с наша жилка. Затова е толкова красив и харизматичен и се отличава от другите и масовката от улицата. Няма да забравя как в очите са му казвали и възкликвали какви мъже раждали босненките. Изчервява се на комплименти дали е още така?  За него красотата на е най важната стреми се да го помнят с ролите и проектите му. Ох не знам как ще изтърпим тоя гайтански мустак, чалма и тяло за пехливана. От сега ме напушва на смях:joy:

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 15:46 от femmi2

# 114

Хиляда пъти да сложим тази прекрасна слънчева естествено красива грееща усмивка с трапчинки няма да ни омръзне.
Скрит текст:
Ако бях на компа и аз щях да сложа.
Толкова рядко се появява в реала как да не му се радваш на тоя сладкиш.
Не само песните на аркадаша рекламира ,но и марката джин на фотографа Мерт Алас. И в Париж отлетя за партито му и да релаксира.   Сменя средата и обстановката.
Винотоооо.. елексира кога ще го рекламира поне бутилката да сподели. Да се фотне с усмивка с виното или на лозето. Ей голям чешит е прай се на дръж ми шапката но е в час със всичко в соц мрежите.
Ще е истински кеф като купят нашите тв "Без милост"  озвучен професионално.
Чачо и на бг тв им вдига рейтинга с проектите си. Има тилкова много фенове в България.  
Той все пак си е с наша жилка.  Затова е толкова красив и харизматичен и се отличава от другите и масовката от улицата. Няма да забравя как в очите са му казвали и възкликвали какво мъже раждали босненките. Изчервява се на комплименти дали е още така. За него красотата на е най важната стреми се да го помнят с ролите и проектите му.
    Феми, с такава любов пишеш за Чачо, с удоволствие те чета. Благодаря ти!
     Да продължа и аз в този дух - с цитати от интервюта на Чачо:

"Вярвам, че трябва непрекъснато да се усъвършенствам в работата си за хората, които ме следват, обичат и подкрепят и разбира се са с мен. Напротив, смятам, че критиката е от голяма полза. Да не забравя и моите последователи, които ме обичат и подкрепят, следя техните коментари и критики. В крайна сметка ние вършим работа, която се надяваме да хареса на хората."

"И до днес не съм забравил нито един от персонажите, които пресъздадох. Всеки един от тях е някъде в мен. И вероятно се разбират много по-добре, защото са много стабилни характери. Силата на характера е една от най-често наблюдаваните характеристики. Не съм оставил нищо на пътя, те идват с мен, ние сме на един път и вървим заедно (отнася се за героите). От всеки герой заимствах по нещо. Всъщност съм прост и искрен човек в ежедневието си. Опитвам се да бъда възможно най-скромен. Разбира се, всички образи, които играя, носят нещо в себе си. Всички те имат свое специално място в сърцето ми и аз ги обичам всички. Постоянно работя, за да добавя нещо към себе си и към персонажа, който играя. Научих как да свиря на барабани за моя герой Баръш и научих вътрешни битки и как да използвам оръжия за Сарп. Актьорството е много отворено за усъвършенстване, поради което научавам нещо ново през цялото време. Добрата работа изисква добри усилия. Поради уважението, което имам към себе си и към работата, която върша, вярвам, че трябва да се усъвършенствам за хората, които ме гледат на екраните."

# 115
Много от истинските му фенове пишат с любов и възхищение ,но като моя милост няма. Истински късметлия е с мен.
Притежавам вкус нали ? Само ако можеше да ме прочете .. ако се познавахме  щяхме да имаме много допирни точки..
Като иска ще мълчим и наслаждаваме на тишината или ще говорим.. ще го прегърна и подкрепя и ще се разплача. А съм емоционална по принцип.  
Няма да му е приятно как се изразяваме за ЛЖ и гаджетата му или там каквито му се падат.
Дидиии , ти си кУлтурна, ама аз Йок! И да е в настроение мислиш ли че в свободния  ден или изобщо ще звъни и сеща за нея да се разОждат или тя да му звъни и той да тича вИднага, шЪ ма умориш от смях:joy:
Сигурно и е изтрил номера вече, аз ако съм така ша напрая.Joy  
Тя може и да иска да се върне.  Разбирам я имала  е такъв истински мъж в живота дори и със странностите му. В интервюто за тв не е е говорила затова. Може да е споменала нещо индиректно не с имена. Няма да разберем как и защо са си били шута ,но мисля че Чаатай е този, който е настоял затова или е искала семейство и повече взаимодействие от отсрещната страна.
Може и решението да е взаимно или някой от двамата е кръшнал встрани или просто са се изчерпали в любовта. Други варианти не се сещам.    
Усещаше се че нещо не е наред още от РД на Дуда, когато бяха в Амстердам. Това го коментирах още тогава. Не сме и в къщата все пак да сме сигурни. Ще им пратя дрон или скрита камера..Joy   
Какви ли не глупости се писаха по пресата..  
Как съм се смяла на това, когато на галата на "Кюбра" беше с аксесоар и там едни фантазии..
Той е вълк единак и е свикнал да е сам.
Не казвам, че не искам да е щастлив и да има човек до себе си.
Сега е щастлив с приятелите си и доволен от живота си и кариерата си и е на ВЪРХА!

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 21:56 от femmi2

# 116

Не сме свикнали с това: Излизането на Чаатай Улусой от пещерата, пеенето в колата, вдигна тълпата!

Lila Ceylan - Onedio Editörü
24.02.2024 г. - 22:24 ч
Видеото с Чаатай Улусой, когото не сме свикнали да виждаме в ежедневието му, докато пее песента на своя приятел Мустафа Мерт Коч, вдигна на крак потребителите на социалните мрежи!
Както знаете, въпреки че Çağatay Ulusoy промени имиджа си много пъти от деня, в който влезе в живота ни, той никога не прави компромис с красотата си и често е на дневен ред със своята харизма, личен живот и актьорско майсторство.
Çağatay Ulusoy, който е известен от дълго време с връзката си с Duygu Sarışın, чиято динамика никога не можахме да разберем, сега участва в новия сериал на NOW TV Gaddar.
Това е интересна ситуация, тъй като той е един от най-уважаваните и обичани мъже актьори в Турция, но освен тази основна информация, всъщност не знаем нищо допълнително за Чаатай Улусой...
Красивият актьор успява да привлече всички погледи всеки път, когато сподели нещо ново за себе си, защото когато гледаме подобна индустрия, той е единственият човек, който споделя най-малко от всички знаменитости и почти нямаме представа за личния му живот!
Разбира се, той има приятели, с които рядко се появява. Например, за щастие, той има приятел Мустафа Мерт Коч, който също е актьор и певец като него...
Ако попитате защо е този акцент, то би било, защото без него не би било възможно дори да видим естествения, ежедневен Çağatay!
Нека първо да разгледаме изненадващата публикация: Харизматичният Çağatay Ulusoy представяше новата песен на своя приятел „Sessizim“!
Тогава нека видим реакцията на тези, които с право припаднаха, когато видяха Чаатай Улусой, чиито снимки сме свикнали да виждаме само от снимачната площадка, да пее в колата! 😂

Следват много постове на фенове, които изразяват възхитата си от Чачо, но ние вече сме чели по-голяма част от тях, та няма да ги помествам отново.

# 117

Не сме свикнали с това: Излизането на Чаатай Улусой от пещерата, пеенето в колата, вдигна тълпата!

Lila Ceylan - Onedio Editörü
24.02.2024 г. - 22:24 ч
Видеото с Чаатай Улусой, когото не сме свикнали да виждаме в ежедневието му, докато пее песента на своя приятел Мустафа Мерт Коч, вдигна на крак потребителите на социалните мрежи!
Както знаете, въпреки че Çağatay Ulusoy промени имиджа си много пъти от деня, в който влезе в живота ни, той никога не прави компромис с красотата си и често е на дневен ред със своята харизма, личен живот и актьорско майсторство.
Çağatay Ulusoy, който е известен от дълго време с връзката си с Duygu Sarışın, чиято динамика никога не можахме да разберем, сега участва в новия сериал на NOW TV Gaddar.
Това е интересна ситуация, тъй като той е един от най-уважаваните и обичани мъже актьори в Турция, но освен тази основна информация, всъщност не знаем нищо допълнително за Чаатай Улусой...
Красивият актьор успява да привлече всички погледи всеки път, когато сподели нещо ново за себе си, защото когато гледаме подобна индустрия, той е единственият човек, който споделя най-малко от всички знаменитости и почти нямаме представа за личния му живот!
Разбира се, той има приятели, с които рядко се появява. Например, за щастие, той има приятел Мустафа Мерт Коч, който също е актьор и певец като него...
Ако попитате защо е този акцент, то би било, защото без него не би било възможно дори да видим естествения, ежедневен Çağatay!
Нека първо да разгледаме изненадващата публикация: Харизматичният Çağatay Ulusoy представяше новата песен на своя приятел „Sessizim“!
Тогава нека видим реакцията на тези, които с право припаднаха, когато видяха Чаатай Улусой, чиито снимки сме свикнали да виждаме само от снимачната площадка, да пее в колата! 😂

Следват много постове на фенове, които изразяват възхитата си от Чачо, но ние вече сме чели по-голяма част от тях, та няма да ги помествам отново.

Ех , че готино. Stuck Out Tongue Winking Eye Тешекюлер за споделеното.
Отивам да си оправям грешките от поста от телефона.
Пиша нещо , то те редактира с друго.

# 118
Така е,ако не е Мустафа има да взимаме 😁. Аз много пъти съм си го мислила . А,името на Дуйгу беше излишно да се споменава .
Феми ,на мен лошо ми става при всеки намек на тази жена . И като се има предвид ,че той не е активен ,и като се има предвид ,че не сме там и няма ,как да сме убедени ,кой ,къде и т.н. Но, вече е жалко от нейна страна да прави намеци ,ако наистина не са заедно . Не знам ,но не я харесвам ,има нещо което отблъсква . Визуално не я харесвам ,не му подхожда ,но не е това има просто лоша енергия .

# 119
Цитат
NOW

#AyDağ не могат нито заедно, нито поотделно. ❤️‍🩹 #gaddar с новия си епизод от 20.00 часа NOW!
@gaddartvresmi

Продължава да ме държи емоцията от епизод 6 на "Gaddar". Чудя се откъде са започна в коментара си. Нямаше сцена, която да не ме впечатли. Всичко беше много добре премерено и перфектно отиграно.
     Адмирации за Hürer Ebeoğlu, сценаристът, който ни потопи в това невероятно приключение.
     Особено съм доволна от баланса между екшън и любовни трепети. Допадна ми начинът, по който е изградена любовната история между Дахан и Айдан. Различен и нетипичен поглед – страст и скандали. Признание и отричане, спорове и обичане.
      Не мога да заема страна. Кой е виновен за тази бурна връзка и непрекъснатите разминавания.
      Упреквах Дахан, че за един конкурс и снимка, поместена във вестника сложи край на връзката си с Айдан. Но това е неговият морал, чувството му за принадлежност е особено изострено и то в момент, когато е сам и изпълнява войнския си дълг. Държа се грубо и непочтително, но и съжали за това. Прибра се в родния си град и първо потърси любимата.
      Айдан също осъзна грешката си, призна „вината си” и разкри обичта си, но ... моментът не беше подходящ.
Дахан беше пречупен, средата, в която попадна го промени. Озлоблението, недоверието и неизвестността го държаха нащрек. Как да признае любовта си и да въвлече Айдан в този жесток кръг, от който няма измъкване. Единственото спасение за Айдан е да я държи по-далеч от себе си.
      Какво не прави любовта?! Айдан заради любимия открадна флашката, знаейки, че ще си навлече неприятности. А Дахан заради любимата се отрича от любовта, за да спаси най-обичния си.
      Много хубаво го каза Мениджъра: „Леле, каква любов е това. Слушай, това момиче е твоят ангел хранител! Безмилостен и неговият ангел!
      Истинската любов никога не се придържа към рутината. Истинската любов нарушава сърдечния ритъм на човек. Ще те накара да разклатиш нервната си система. Ще наруши редовността на червата... Истинскатата любов никога няма да даде мир на човека. Ще наруши спокойствието ти. Истинската любов е като добър убиец. При никакви обстоятелства тя няма да спре да ви следва, докато не ви унищожи.”

Много беше приятна сцената в дюнерджийницата. „Престрелките” между двамата са добро попадение. Още по-нагледно ни демонстрират чувствата си.
      Сюмейе в този епизод определено ми хареса. Най-накрая усети героинята си, влезе в образ и много реалистично предаде чувства, настроение и поведение. Развълнува ме!
      Чачо се представя великолепно във всяка сцена и момент. Образа на Дахан поставям редом до Сарп. Дори Дахан ми е по-сложен и многопластов. Комбинативен ум, точна мисъл, умело пресметнат ход, сарказъм и наблюдателност - страхотна комбинация.
     Още веднъж адмирации за сценария. Много плавно представя героите, дълбае в душите им, не забравя детайлите. Надгражда и изненадва. Внушава, но и обърква първоначалните ни впечатления.
     Момичета, извинете ме за дългия пост, но искам да споделя впечатленията си за всеки един от героите.
    Сериалът заслужава да бъде гледан и коментиран!

Общи условия

Активация на акаунт