ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 20 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Сюмието няма да я занулят може ако има още сезони нещо да направят, като Чукур.  Гаддара няма да го разтягат може да ни изненадат с втори сезон. Както и преди съм коментирала главният актьор има планове за след това.
Ще вкарат интрига с Бусе и женски кеч с Айдан. Няма да стои мирна с Дахан си приличат по това Joy  Може и да няма интрига с Дахан , а да е с братчето Рюзгяр.  Предстои да разберем за  колко епизода ще е може да е за кратко или за повече. Не е изключено да е свързана с мафиотските среди.

Свет , Hug Бусето игра в Балканска приспивна песен с Емре бей снимаха в Македония.
Не знаех, че участвала с Алп Навруз в Ръчичката не съм гледала сериала.

Слънчева усмивка за настроение с най новата песен на аркадаша . Много се е зарадвал, че песента му се харесва и слуша и го поздравяват. Мустафа Мерт Коч освен че е изпълнител пише и текстовете на песните си.
Още веднъж браво на Чачи че го подкрепи и си личи че го прави с кеф . Големи сладури са двамата . Шофира, пеят си  щастливи, весели .  Здрави , прави , млади . Какво повече да иска човек освен да ни радват по често с клипчета от ежедневието  най вече Шефът да се отпусне да споделя.  Няма да го изядем само ще му се радваме .

Mustafa Mert Koç - Sessizim    - Мустафа Мерт Коч - Мълча.  Заглавието е точно, като за  Големият Шеф.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 15:53 от femmi2

# 151
Привет😊🌹
Тази актриса не я знам. Мисля си, че може да изиграе дъщерята на този, когото Енвер уби, тоест тази, дето я гласяха за негова жена.
Сумейе няма да я махнат. От това, което чета, има си критикари, защото искат някоя известна. Но има и много хора, които я харесват, както харесват играта й и взаимодействието й с Чаатай.
 Мнението на зрителите в това отношение не е толкова негативно, така че не мисля, че заради няколко негативни коментара от критикуващи зрители, ще премахнат тази актриса и този образ от сериала. Наблюдавам и, че все повече хора започват да я приемат като ново лице и да я харесват, както и нейния образ. Тя си върши чудесно работата и се утвърждава, и надгражда образа с всеки изминал епизод. Чета и коментарите във фейсбук и инстаграм и те започват да са все по-положителни. Така че тук не мисля, че ще има изобщо зануляване на образ. По-скоро вкарват разнообразие и това е добре.
Днес очакваме май и нов трей😀

# 152

Ехааа, новината за Бусе Мерал отново разбуни духовете. Въображението на феновете е безгранично, а предположения за героинята Лейля "валят" отвсякъде.
     Може своевременно да не се пускат трейлъри, но от продукцията са намерили "верния път" към феновете на сериала. Рекламата им е жестока - държат ни в напрежение и размисъл денонощно.
     Изненадите ни се поднасят всеки ден.
     В неделя пуснаха новината за социалната насоченост на сериала и акцетираха върху факта, че в епизод 7 ще се обсъждат жестокостта и изтезанията на животни. Пред правосъдието тази седмица ще се изпратят тези, които потискат животните.
     Днес ни сюрпризират с ново име - Бусе Мерал в образа на  Leyla, която ще се появи пред Dağhan по изненадващ начин и се готви да промени целия баланс на сериала.
     Време е утре да пуснат и първия фрагмент, за да не ни оставят да скучаем, а да гадаем. После резюме, снимки още един или два трейлъра и петък ще дойде неусетно.
    Много добър начин да се говори и пише само и единствено за "Gaddar". Доволна съм и чакам нетърпеливо!

Mustafa Mert Koç - Sessizim    - Мустафа Мерт Коч - Мълча.  Заглавието е точно, като за  Големият Шеф.
   Феми, благодаря много за видеото и песента. Хареса ми!

Скрит текст:
Привет😊🌹
Тази актриса не я знам. Мисля си, че може да изиграе дъщерята на този, когото Енвер уби, тоест тази, дето я гласяха за негова жена.
Сумейе няма да я махнат. От това, което чета, има си критикари, защото искат някоя известна. Но има и много хора, които я харесват, както харесват играта й и взаимодействието й с Чаатай.
 Мнението на зрителите в това отношение не е толкова негативно, така че не мисля, че заради няколко негативни коментара от критикуващи зрители, ще премахнат тази актриса и този образ от сериала. Наблюдавам и, че все повече хора започват да я приемат като ново лице и да я харесват, както и нейния образ. Тя си върши чудесно работата и се утвърждава, и надгражда образа с всеки изминал епизод. Чета и коментарите във фейсбук и инстаграм и те започват да са все по-положителни. Така че тук не мисля, че ще има изобщо зануляване на образ. По-скоро вкарват разнообразие и това е добре.
Днес очакваме май и нов трей😀
    Йоана, чудесна новина си ни донесла. Благодаря ти!

# 153

Тази песен на Мустафа чок ми харесва . Весела , ритмична .Notes Клипа е сред природата .
Mustafa Mert Koç - Geri Dönemem -  Не мога да се върна.  

Хазал Кая на РД на колежката от ЗП - Берен Саат . Така се радвам че се има с колегите и запазва приятелства през годините и се уважават . В тоя шоубизнес не е лесно.

На снимките са още от екипа на ЗП

От партито и презентацията на марката бебешки продукт Bepanthol Baby  на които семейство Атай са рекламни лица .

🙂🙂💖💙🤍🤍🤍🖤

Хазал Кая и Али Атай, рекламни лица на Bepanthol Baby, присъстваха на представянето на марката. Двойката, която има две деца, сподели своя родителски опит.

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1760711230765851042
Рекламата

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 16:28 от femmi2

# 154
Хазал Кая на РД на колежката от ЗП - Берен Саат. Така се радвам че се има с колегите и запазва приятелства през годините и се уважават. В тоя шоубизнес не е лесно.

От партито и презентацията на марката бебешки продукт Bepanthol Baby  на които семейство Атай са рекламни лица .

🙂🙂💖💙🤍🤍🤍🖤
Хазал Кая и Али Атай, рекламни лица на Bepanthol Baby, присъстваха на представянето на марката. Двойката, която има две деца, сподели своя родителски опит.

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1760711230765851042
Рекламата
     Уникална актриса е Берен Саат. "Забраненият плод" е единственият сериал с трагичен край, който съм гледала с удоволствие няколко пъти. Киво, Берен и Хазал направиха страхотно партньорство.
    Ето я и рекламата:

# 155
Какво сладурче е това бебче да го щипкаш и гушкаш. Blush а как се усмихва само.

Дали ще дадът Бусето в тийзърите или направо в епизода ще я видим.

# 156
Бусе игра в "Легенда" с Ебру Шахин и Едип Тепели.
 А на Метин, свата на Екбер баба не беше ли Хатидже?

# 157

"Gaddar", Епизод 7, Трейлър

Ядосвайте му се често!

(Малко по-късно ще режа гифки и ще сложа превода на диалога.)

# 158
Бусе игра в "Легенда" с Ебру Шахин и Едип Тепели.
 А на Метин, свата на Екбер баба не беше ли Хатидже?
Различни имена са.
Значи Бусето няма да е в ролята на сватята на Екбер.
Тоя е истинско зло.
Започнал е да убива от малък. Как ще се отърват от него Дахан и всички от семейството...
От новия фраг Дахан и Енвер търсят Ямур и са изнервени.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 18:51 от femmi2

# 159
https://www.instagram.com/reel/C32xN9aI9ZM/?igsh=M3p1OWw2czB6amZs

За 1 час близо 20000 лайка и 400 коментара само за един малък откъс от епизод 7.

Наистина не разбирам и не съм сигурна, че рейтингите са реални🙄
А тези двамата имат уникално взаимодействие🤩

# 160

Епизод 7, Трейлър

Ядосвайте се често!

- Какво направи с този човек? Какво направи с този човек?
                     По дяволите, какъв е този човек, каква е тази омраза?
                   - Добре, ти вече си мъж, но си лош човек. Какво по дяволите е това?
                   - Добре! Добре, добре, спри!
                   - Какво по дяволите е всичко това. Проклет да е деня, в който срещна сестра ми.

- Нека го направя! Какво мога да направя? Иска ми се да бях случил на нормален баща.
                     Попаднах на този, какво да направя?
                   - На мен ли трябваше да се случи всичко това. Ти ли направи това да се случи?

- Включете Енвер на видеоразговор.
                   - Кой е този?
                   - Отговори!
                   - Стиснете главата си, докато гледате!

# 161
Да си налеем от елексира тази огнена напитка и поразкършим с лудият ни сладък разкошен  Див Мед
Звяр е на барабаните , Звяяяяр. Огън е. Уникален !

Наздраве !  Софиии , нерде си идвай открихме лозето с гроздето и отиваме да вардим и насладим на виното и най вече на красавеца:joy: Heart EyesHeart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря за превода . Ах , като се ядосааа е вулкан от емоции . И този глааас и тембър  и интонация:sleeping:

Младежите вече се подстригват, като Дахан
ето и доказателството от салона. Гривната с която е в сериала, като компас от армията също започна да се търси и купува , както и обувките, които са топ . Бие се с тях какво ли неправи чок издръжливи. Суитчъри с марката Гаддар също се търсят . На печалбата  ще са производителите .
https://twitter.com/saradreamL/status/1760936380941672461
https://twitter.com/saradreamL/status/1762503670262792600
https://twitter.com/saradreamL/status/1762503698041725187
Ето и Обувките не разбрах каква марка са .

Колежката в интервю . Това сме го споделяли , но пак се върти из нета . Може да е ново участие в предаване . Голямо внимание и отделят на младата девойка покрай сериала и главната звезда и актьор. Такава душичка е не се съмнявам, че се забавляват и се работи леко и лесно.
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1762448368171675798

Много се забавлявам с Чаатай. Той е отличен актьор и се справя отлично с работата си. Идвах със сладки пайове и той ги яде и харесва и е очарован от тях.

От новият проект ''Диви цветя''  на Аслъханчето с Акън
Много е готина Аслъхан , голямо маце е . Ще си паснат с колегата.
https://www.youtube.com/watch?v=sJbBx17qH_k

видео със семейство Атай

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 22:33 от femmi2

# 162

Къф е тоя трей ,какво е това чудоооооо.... Rolling EyesClose
Даханчо и Енверчо,иначе , са супер тандем... Hands Plus1Hands Clap

И...водя ви един красавчик,който в момента е сигурно малко разстроен,но ШЪ СЪ опрай...със следващата прекрасна роля....Heart EyesHeartJoy... идва Алпчи с един страхотен парфюм на ИвРоше...

Забравих да БЛАГОДАРЯ за превода на трея... Еми ...

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 23:41 от Svet_sz

# 163

Къф е тоя трей ,какво е това чудоооооо.... Rolling EyesClose
Даханчо и Енверчо,иначе , са супер тандем... Hands Plus1Hands Clap

И...водя ви един красавчик,който в момента е сигурно малко разстроен,но ШЪ СЪ опрай...със следващата прекрасна роля....Heart EyesHeartJoy... идва Алпчи с един страхотен парфюм на ИвРоше...

Свет, благодаря ти за красавеца Алп. Хубаво е, че го доведе и при нас, ще го успокоим много бързо. Ще го почерпим с новата реколта от Чачовото вино и ще забрави всичко.
     Не вярвам дълго да скучае без проект. Талантлив и харизматичен актьор е. Бързо ще го лапнат продуцентите.
     Наздраве за всички наши красавци!

# 164
Емиииии...Наздраве и от нас !!!

Общи условия

Активация на акаунт