Абитуриентски страсти 2024

• 125 385
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Майничка
Тамарис имат сребристи с каишка и мемори пяна на табана, до 42 номер.

# 1 051
Вероятно за този магазин става дума на пиротска
https://megias.bg/bg/abiturienski-obuvki-104

# 1 052
  • София
Обувките може и да не са толкова качествени, важното е да изглеждат добре и да са им удобни.
Миналата година изкупих Амазон и Асос, а на бала отиде с едни изкуственяци от Тенденз, които взехме почти на шега. Без дискомфорт е била с тях от 15 часа до дискотеката.
Много важно, че след това я изкарат сезона, я не.

# 1 053
Вероятно за този магазин става дума на пиротска
https://megias.bg/bg/abiturienski-obuvki-104
По спомен имаше в средата на магазина колона/щанд с подредени обувки и беше малко тясно. Възможно е да същия магазин.

# 1 054
  • София
Обувките може и да не са толкова качествени, важното е да изглеждат добре и да са им удобни.
Миналата година изкупих Амазон и Асос, а на бала отиде с едни изкуственяци от Тенденз, които взехме почти на шега. Без дискомфорт е била с тях от 15 часа до дискотеката.
Много важно, че след това я изкарат сезона, я не.
И дъщеря ми преди 2г така направи. След бала ги е обула няколко пъти и това им беше.

# 1 055
  • София
Въобще не ги е обула повече моята, няколко часа на бала и това беше. То и блескащи, сребристи обувки къде да ги носиш? 😃

# 1 056
  • София
Е как къде На дискотека Wink И нашите са такива.В тон с чантата

# 1 057
  • София
😂 Най-много да се претрепе с тях, докато стигне до дискотеката. Хич не е по токчетата моята.

# 1 058
  • TX
😂 Най-много да се претрепе с тях, докато стигне до дискотеката. Хич не е по токчетата моята.
Минахме през вашите трепети
Нашият опит по отношение ба обувките и чантето- избрахме вариант с висок ток 13 см, обаче дебел в основата и платформа, различни модели  за двете ( близначки са) . И двете са изкарали до сутринта без грам неудобство . Обувките бяха на по 50 -тина лева  изкуственяци с фаца, в сребристо-бляскавата гама и ни веднъж повече обути. Чантето -бляскаво  в същата гама, със снемаща се презрамка, ставаше и за калъч, за по около 15 лв., след това има някоя друга дискотека.
Имахме едни красиви обувки, но тока тънък в основата и с него предвиждах сакътлъци, майчински посъветвах да си прецизират избора,

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 06:58 от murka или АБОРИГЕНА

# 1 059
  • София
Мурка, какво е "фаца"?
Проверих го в нета, ама да съм сигурна.

# 1 060
Мурка, какво е "фаца"?
Проверих го в нета, ама да съм сигурна.
" Фаца" съм го чувала в Русе и си го превеждам добър външен вид🙂

# 1 061
  • София
Благодаря.
Точно за такива обувки и аз говорех - евтинджос с фаца.

# 1 062
  • Бургас
Фаца го знам като външен вид, изглед, сигурно и идва от face  . Например "има фаца"= изглежда добре.

# 1 063
  • София
От много ровене за обувки, накрая налетях на някакъв сайт с обувки за по 2-3-4 хиляди лева. И... посърнах. 😁 Това там беше истинска "фаца", някак минималистично съвършени бяха.
Ама ужасно високи, де, едва ли много удобно може да се ходи с такива обувки и то с часове.
Както и да е, със сигурност няма да изхарчим подобна сума за обувки за една вечер, но все ще сравнявам с тях.

# 1 064
  • София
Пусни тук сайта, та да оплакнем окото.

Общи условия

Активация на акаунт