Абитуриентски страсти 2024

• 125 047
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Тъкмо днес си мислех същите неща.Още нямам категоричен отговор, но разсъждавайки по темата ми се вижда най-добър вариант цветя на изпращането.Това им е официалния последен учебен ден.Събирали са за общ подарък и букет, и затова се чудя дали и персонално цвете да предвидя. След изпращането  класната ги е поканила у тях , та мисля че ще е удачно там да подарят подаръка й.В деня на бала няма как да се разнасят подобни неща.
Да кажат миналите по този път как са процедирали

# 1 336
Класът на моя син имаше класен, който освен учител, беше и треньор. Подариха му подарък в деня на поканата за бала.
Имаха и един учител по друг предмет, много строг и взискателен, при него им беше най-ниският общ успех. Но учителят беше много обаятелен като преподавател. Също в деня на поканата му направиха малък подарък, свързан със ситуация/закачка между него и класа. Учителят беше много трогнат, много мили думи им написа в Школо.
Но не бяха някакви грандиозни подаръци.
На изпращането е по-подходящо, ако не е преди това.

# 1 337
Благодаря! И аз мисля, че е подходящо на изпращането, но в класа смятат, че общите трябва на изпращането, а индивидуалните на бала. Ние за всеки от учителите му мислим да вземем по едно цвете, примерно роза. Но се чудя за любимите учители да вземем ли подаръчета някакви, освен за класния. Да ги отличим от другите, за които ще е само цвете...

# 1 338
# 1 339

Общи условия

Активация на акаунт