Абитуриентски страсти 2024

• 125 060
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз искам ! Ако не ти е проблем!

# 1 276
Светкавица, благодаря ти, много си мила! Достатъчно е да ми кажеш точен адрес, имам човек във Варна, който може да свърши тази работа Hug

Допълвам се - потърсих в Гугъл "На добър час" - излизат доста предложение с доставка и възможност за избор на цвят, размери и тн.

# 1 277
Светкавичка, а имат ли сайт тези добри хора?🙂

# 1 278
Според описанието на Светкавица сигурно е това
  https://maps.app.goo.gl/itFQxfcgoL1WVJvx6?g_st=com.google.maps.preview.copy

# 1 279
  • София
Офф… финансираме заедно, даже бившия ми взимаше да мие семейната ми кола( когато бях с бебе),за да пътувам с мъжа си на море. Няма да лъжа, двамата ни болеше, когато се разделихме, беше доста труден период за мен. В крайна сметка разума някакси надделя и успяхме да възпита прекрасно дете , въпреки и в две семейства. Никога не съм ограничавала виждания, изисквала пари ( а повярвайте ми било ми е трудно) за мен детето ми е било приоритет и трудно, но съм се водила от това. Та да бъдат децата ни!
sssani честно казано не знам кък колко, може да има и там фотосесия 😳 а аз да не съм разбрала.
А може би сте успели точно заради двете семейства! Blue Heart Не съм разведена, но постът ти ме докосна. Винаги съм вярвала, че, когато двама души не са щастливи заедно, то се отразява и на детето, както и обратното, когато са щастливи поотделно, детето /децата черпят двойна доза щастие! За такава развръзка, обаче се иска емоционална интелигентност и от двамата партньори!

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 09:56 от bibi

# 1 280
Нещата при моя син са спокойни - останаха само обувките, но не търси нещо специално, така че не би трябвало да има драми. Покрай всички задачи и приготовления, забравих да си "сверя часовника" с вас - взимате ли на децата си подарък за бала? И ако взимате, има ли някаква традиция да е нещо конкретно?

# 1 281
Според описанието на Светкавица сигурно е това
  https://maps.app.goo.gl/itFQxfcgoL1WVJvx6?g_st=com.google.maps.preview.copy
Да, това е!
Близо ми е до работа, ще отида днес да видя какво има и ще ви пиша

Моят надпис от миналата година

Много семпъл, но беше на хубав картон.
Пск ще пиша!

# 1 282
  • sofia
А момчетата къде си държат дребните неща , момичетата ясно - имат чанти. Не става по джобовете - телефон, ключ, портфейл...Чантичка през рамо става ли или...

# 1 283
А момчетата къде си държат дребните неща , момичетата ясно - имат чанти. Не става по джобовете - телефон, ключ, портфейл...Чантичка през рамо става ли или...
В чантите на момичетата😃
Във вътрешен джоб на сакото?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 11:09 от Biserka_a

# 1 284
Неее! Носят се и втори обувки (за момичетата, но може и за момчетата) - маратонки - за дискотеката. Прибрахме ги в красив подаръчен плик - намерихме чисто бял от здрав картон с латексово покритие (здрав) с релефна щампа - някакви арабески или цветя бяха (не помня) - много дискретни. В ресторанта е бил на гардероб.

# 1 285
Предният набор( балът е в хотел) за всеки клас бяха наели по една стая в хотела и предварително си бяха оставили там резервни обувки и дрехи за дискотеката.
При нас няма да се получи, защото се оказа, че няма свободни стаи. Ще търсят в съседен хотел.

# 1 286
Моят син и приятелите от класа му не ходиха на дискотека, не са по дискотеките и досега.
Аз много се тормозих за вещите, защото не ми харесват мъжки чантички, но не ми харесва и телефон в джоба. В крайна сметка, джобът на сакото събра всичко - пари, телефон, документи, ключ+малко носни кърпички.
На връщане от бала си е носил 3бр хартиени снимки и една грсмота(забавна, от учителите имаше за всяко дете), "в шепичка" Joy

# 1 287
Моля, пуснете нова тема за 2025 г.

# 1 288
А за парите какво ще препоръчате за момчетата? От най-тънките портфейли или клипс? Не искам нищо да издува джобовете.
А сухи/мокри кърпички има ли смисъл да носи? Не вярвам да реве 😂, а така или иначе ще имат wc наблизо, салфетки в ресторанта и т.н.
И също моля за съвет: какво бельо под панталона? Още не съм търсила по магазините, може би боксери в телесен цвят?

# 1 289
  • София
Карта и пари зад гръбчето на телефона ще е при нас. То и момичешките чанти са малки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт