Абитуриентски страсти 2024

• 125 079
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Ама ние не планираме да участваме в преходите и трафика....Ресторантът за семейната сбирка по обед е в квартала.Абитуриентката след като уважи гостите  поема сама  да се забавлява.Никой няма да ходи  на мястото на сбирката с класа.Нека си изживеят емоцията както  ги влече без роднините наоколо.Ние снимки ще гледаме в някакъв момент от там.Към други съученици не проявявам никакво любопитство и интерес да видя

# 1 261
....Ресторантът за семейната сбирка по обед е в квартала......
                     Ние да не би да сме в едно заведение? Yum

# 1 262
  • София
Не Simple Smile Намерих друго в крайна сметка.
 И тук да кажа- вярвам че темата ще изплува догодина  за следващия набор.Не си мислете че след като не планирате грандиозни  сбирки  тип сватба и искате нещо семпло  и непретенциозно, ще чакат вас до последно !!! Аз така си бях убедена че в заведенията, които посещавам редовно  ще  се съберем с родата и приятели, и хич не допусках друг вариатн.Оказаха се заети и обикалях като луда и квартала, и съседните и по-далечните.....Та- колкото и абсурдно да ви се струва, щом имате яснота за датата, запазете я  от рано, за да ви е мирна главата  и да си спестите излишни напрежения Simple Smile

# 1 263
Присъединявам се към съвета на Sssani. Преди няколко месеца, мислейки си, че е рано, се оказа, че почти всички заведения вече са резервирани. Намерих, де. DJ, фотограф, също е хубаво да е по- навреме.

# 1 264
При нас е така - гости на същият ден , грим и прическа до 12:30 , после индивидуална фотосесия, гости в ресторант от 13:30 ( малко възрастни и повече тинейджъри- 40 човека)И тя от 15:30 отива на Ал. Невски и продължава към ресторант. Дискотека и т.н. Ще е с гаджето й е баща му ще ги вози. Аз ще съм с гостите Simple Smile
Моят грим и прическа е в 8 часа, мама и малката ще правя аз вкъщи. Мъжа ми отговаря за развозване на абитуриентката преди ресторанта. Бащата на абитуриентката отговаря за гостите, превоза  и настаняването в ресторанта. Неговата жена ( мащеха) за украсата преди да дойдат гостите и поднасянето на менюто:
Да живее италианското ни щастливо семейство:)
Ще има и не преки баби и дядовци, който също се вълнуват толкова като другите( да са ни живи и здраве всички) .
Та така

# 1 265
  • София
Не е ли рано в 15.30 на Невски? Какво ще правят до 19 докато стане време за ресторанта? На мен тая част от деня ми е леко в мъглата и още нямам  точен час за сбирката на класа.Но ми се върти  нещо от типа на 17- 17.30.

# 1 266
JustMila, много е готино при вас, като в сериал🙂 Да пуснеш и " втори епизод" после🙂

# 1 267

Да живее италианското ни щастливо семейство:)
Ще има и не преки баби и дядовци, който също се вълнуват толкова като другите( да са ни живи и здраве всички) .
Та така
При вас всичко е съвършено предвидено!
Аз имам познати деца, чиито родители са разделени и единият финансира, но не присъства. Тъжна история.

За заведение-аз не съм ползвала, писах, че всичко беше на наш терен(на който 24 часа преди това майстор лепи плочки на терасата, мъжът ми скача тоци, а аз и приятелка михме прозорци и закачахме пердета, както к да е). Но ако искате вие да избирате, наистина в големи градове имайте пред вид, че възможност за избор, а не каквото има е с месеци по-рано.

# 1 268
Да, както и добрите гримьори и фризьори час  след като бяха пуснали графика за записване, часовете свършиха.

# 1 269
Офф… финансираме заедно, даже бившия ми взимаше да мие семейната ми кола( когато бях с бебе),за да пътувам с мъжа си на море. Няма да лъжа, двамата ни болеше, когато се разделихме, беше доста труден период за мен. В крайна сметка разума някакси надделя и успяхме да възпита прекрасно дете , въпреки и в две семейства. Никога не съм ограничавала виждания, изисквала пари ( а повярвайте ми било ми е трудно) за мен детето ми е било приоритет и трудно, но съм се водила от това. Та да бъдат децата ни!
sssani честно казано не знам кък колко, може да има и там фотосесия 😳 а аз да не съм разбрала.

# 1 270
JustMila, така поне ще си усетите празника и абитуриентката няма да се чуди с кого и как да празнува. Поздравления за сплотеността. А си имаш и допълнителни работни ръце. 🤭✌️

# 1 271
Колко хубаво! Така трябва да е, празник от душа, а не по задължение!

# 1 272
Един съвет, да си спестите разхождането, използвайте Резо.бг, не съм рекламно лице, давам идея, за заети хора като мен. Има и отстъпка от сметката при резервация.
За грим, също мога да дам съвет. В мола, в магазините за грим има професионални гримьори. Хем ще си вземат нещо за тези пари. Трябва час обаче.

# 1 273
Аз пък да споделя какво съм намислила, тъй като той не иска тържество.
Решила съм да украся апартамента с балони и надпис Честито дипломиране (който още не съм намерила-моля за жокер) и ЧРД, тъй като в този ден приятелката му е рожденичка и ще бъде в къщи. На ТВ в хола ще пусна да вървят снимки и клипове от детството му. Обедно-следобедно ще направя хапки с любимите му храни и ще отворим някоя бутилка просеко. Мисля да му напиша нещо - понякога имам вдъхновение и пиша в рими.
Ще отидем със семейството на вуйчо му пред Александър Невски, за да го изпратим и да се снимаме. После ще се почерпим без него.
На 18 му чрд бяхме украсили с гаджето му пак с балони и огромен надпис. Първо мрънкаше - Сериозно ли, балони, да не съм на 5? Но после ги наснима и качи в соц. мрежи. Та колкото и да са големи, все пак са си и дечковци.

# 1 274
За надписа-аз много се колебаех откъде да взема и дали да взема някакъв. Накрая се сетих, че като беше дете, имаше едно място с парти артикули с голямо разнообразие, ама с разлика около 13-14 години във времето. Оказа се, че още съществува и освен за детски рожден ден, имаше голямо разнообразие за абитуриенти. Надписа, който взех беше "На добър час", много стилен в синьо, бяло и черно.
zigizagi, за Варна става въпрос, мисля на "Хан Аспарух" се води, след края на подлеза на Шипка. Предполагам, че в София има по-голямо разнообразие, но ако искаш, да отида да видя какво има и да ти пратя? (нашият стоя дълго време, защото абитуриентът не даваше да го махнем и накрая стана на парцал)

Общи условия

Активация на акаунт