Абитуриентски страсти 2025

• 8 453
  • 86
  •   1
Отговори
Да споделим вълненията, опита и грешките около подготовката на нашите абитуриенти - випуск 2025! 💃🕺🎊
На добър час и много сбъднати мечти! 🥂

Старата тема:
Абитуриентски страсти 2024

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 10:31 от McKitty

# 1
  • София
В първия пост е добре да има връзка и към старата тема.

Абитуриентски страсти 2024

# 2
  • гр.Добрич
Да се запиша в темата.
При нас гимназията прави изпращане на випуска на 15.05, а балът е на 25.05. Мисля, че каквото ще подаряват на класната, ще е на изпращането. В деня на бала няма кой да носи подаръци и да се занимава.

Ние купихме кафяви обувки и днес ме убеждава да ги заменим с черни, защото после ще му трябват за  колежа и пак ще трябва да купуваме. Сега се чудя какво да ги правя, защото не бяха евтини, пък и колана и вратовръзката са кафяви.

# 3
Благодаря за темата.  Тази година пропускам страстите абитуриентски. Другата година имам 2 близки деца, които ще са абитуриенти.

# 4
Интересно ми е какво ново ще има в абитуриентската мода тази година.
Бал с 80 гости ме остави без думи....

# 5
Интересно ми е какво ново ще има в абитуриентската мода тази година.
Бал с 80 гости ме остави без думи....
Не се шашкай, в минали теми се е говорело и за 120 гости. Предполагам това включва голяма рода + всички приятели на родителите + приятели на абитуриента.

# 6
Ние купихме кафяви обувки и днес ме убеждава да ги заменим с черни, защото после ще му трябват за  колежа и пак ще трябва да купуваме. Сега се чудя какво да ги правя, защото не бяха евтини, пък и колана и вратовръзката са кафяви.
Ако костюмът може да се носи с черни обувки - сменете ги и вземете черен колан и подходяща вратовръзка.
Аз се съмнявам, че моят син ще си носи някога обувките (класически кафяви). Според мен след снимките на бала, всички ще обуят маратонките.

# 7
Ако родителите са по 3 деца и всеки има семейство, като сложим баба, дядо по 2броя и семейството на абитуриента, ето ги вече към 25. Някои имат втори бракове, канят и новото семейство. (моя позната с мъжа си и трите си деца беше поканена на бала на сина му от първи брак, такива най - близки също има.) Освен това-Най-близки приятели, "отборът", ако детето тренира нещо, много си държат на това присъствие. Събират се хора.

На нашия празник нямаше нито един роднина, за съжаление. И пак бяхме около 20 човека общо със семейството ни, 18 от 23 поканени. И наистина, най-близките.

# 8
  • София
Днес купих още една риза, защото първата ми се струва много плътна. Този път от Илиянци, много добре зареден магазин, доволна съм. Взех и две кърпички за по 12 лв, да има избор Wink
Аз още не съм си намерила рокля...

# 9
  • гр.Добрич
Ако костюмът може да се носи с черни обувки - сменете ги и вземете черен колан и подходяща вратовръзка.
Аз се съмнявам, че моят син ще си носи някога обувките (класически кафяви). Според мен след снимките на бала, всички ще обуят маратонките.

Може да се носи с черно, но гледам, че в сайта на Кардучи няма неговия номер черни. Има време да решим.
Ние ще пропуснем семейното събиране, защото съм на работа. Даже не знам кой ще ме смени за няколко часа, така че парите ще отидат за обучението.

# 10
  • София
Сватбата ми беше с 80 човека. 40 бяхме приятелите.  Сега всички сме семейства с по две или три деца. Ако се съберем за.бал... ами почти осемдесет сме само ние...

# 11
Аз съм свела гостите до абсолютен минимум - баби, дядовци, моята сестра, сестрата на мъжа ми и най-добрата ми приятелка, която е с ранг на сестра. Сестрите и приятелката ми идват от други градове /и други държави/ и няма да са със семействата си. Всички останали ще ги почерпим след това на групи в заведение.

# 12
  • София
И ние ще сме в доста тесен кръг.Най-близките роднини и приятели,които имат наистина връзка с нас и абитуриентката и да било част от живота й. Ще се съберем на обяд в заведение.В процес на умуване съм за менюто.Ще се радвам да споделите идеи по темата .Също така се чудя дали да поръчам торта тематична или да караме на индивидуални  десерти

# 13
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Ние имаме една година до бала на дъщеря ни, но започвам да се замислям и проучвам къде-какво.
За гостите какъв ресторант наемате - с диджей или без? Смятам да поканя около 30 души общо роднини и приятели на девойката, но чак с диджей ми се струва прекалено. Повечето са роднини, които едва ли ще им е комфортно да им се надува главата. Но пък иначе ще е скучно - само да седнем и да се наядем.

На самата дата на бала ли правите събирането, или в някакво друго време? Украсата от ресторанта ли се подготвя, или всеки сам се спасява?

# 14
Ние специално тази година роднините ще сме в наета парти зала (капарирахме октомври м.г.), с кетъринг, певица (приятелка) и диджей за част от наетото време. Украса специална няма да нося. Някои ресторанти предлагат арка с балони или подобна украса, така че да не се грижиш И за това.
Догодина пак съм абитуриентска майка с номер две, обаче не знам как ще процедираме. Говорихме си за екскурзия някаква само семейството. Но ще видя сега как ще мине, ако много ми хареса, може да се спрем пак на подобен вариант.
Очертава се сега да сме 30-тина души или до 35.

Общи условия

Активация на акаунт