Абитуриентски страсти 2024

• 125 150
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 245
Момичета, a ще съобразявате ли цвета на облеклото на семейството с това на абитуриента? Или само отделни елементи/аксесоари?
Не, няма, но ще гледам да съм в по- неутрален цвят🙂

# 1 246
  • София
Не
Точно защото сина ми си хареса сако в тъмно зелено се наложи да си потърся нова рокля, която по мое лично решение исках да е не много ярка, но все пак забележима
По странно стечение на обстоятелствата никой освен него от присъстващите не беше в зелено( което много ми хареса).
А аз и баща му бяхме в синьо, пак случайно

# 1 247
Аз си харесах рокля, която е в цвета на костюма на абитуриента, без изобщо да имам нещо предвид. Аз тази рокля ще я облека само за снимките преди да влязат в ресторанта, където и да е сборния пункт. Няма да имаме и гости в деня на бала, само малка част от близките роднини. Бащата и братът на абитуриента още не знаят какво ще обличат.
А за роднинското парти два дни преди бала, където ще сме и повече хора, ще сме в лежерно и неофициално облекло.

За сметка на това, за изпращането в училище имам избор от поне 3-4 рокли. 🙈

# 1 248
  • sofia
Нямам рокля. Няма да събираме и роднини и познати на бал. Имам желание да преживеем моментите семейно и спокойно, всяка организация ме изтощава. Ще си направим кратко пътешествие и ще подарим запис на песен като начало на новия етап в живота. А в някоя хубава лятна  вечер, може да почерпим приятели на спомени и бира.

# 1 249
Нашият младеж си е в черно, той друг цвят не признава.
Моята рокля е анималистичен принт с 3 цвята - черно, зелено и бежово.
Мъжът ми си е в бежово традиционно.
Само малкото Марджи е в кабаретна пайетена рокля в млечно лилаво.Joy

# 1 250
  • София
Няма да сме в тон. Тя ще е в синьо, аз в розово. Преди години бих казала, че ще бъде обратното, но няма принципи в тези неща Joy

# 1 251
Момичета, обръщам се към тези, които сте от София, имате ли препоръка за ресторант в кв. Лозенец за семейно събиране за абтуриент? Ако е с градина - още по-добре. Ще съм благодарна за идеи.

# 1 252
  • София
Здравейте и от мен, ще споделя своя план, и ще се радвам да чуя мение дали е постижимо. Абитуриентката не е категорична, че иска да празнува с най близките роднини, но все пак иска по някакъв начин да го отбележим и с тях. Идеята ми е в денят на самия бал да се съберем в ресторантче за обяд, около 12 часа и тя да дойде след грим и прическа, което ще е примерно около 15 часа. Да се поснимаме и да я видят за един час, след което да тръгне към  Ал. Невски (доколкото знам имат фотосесия и трябва в 16:30 да е там ) Как ви се струва този наш план, има ли някой с подобен опит?  Сбита програма ще е, но пък ще я видят в дена на бала с грим, рокля, прическа...

# 1 253
Доста хора се спират на подобна програма, като вас . Не е невъзможно.
Преди 2-3 години бяхме гости на абитуриентка, която ни посрещна в ресторантче в квартала си в ранния следобед, постоя малко с нас, после я взе кола и тръгна за бала. Родителите ѝ останаха с нас до вечерта.

# 1 254
  • София
Нашият план е абсолютно същият.И беше избран и предпочитан .Смятам че по този начин хем празничното настроения от самия ден ще присъства за всички, хем ще уважи събирането абитуриента без да досади м, хем и роднините ще го видят.Т.е.- всички ще са доволни.Неприятният донякъде момент е евентуалниат ангажимент и съобразяване на гостите с обедния час, но тъй като се предполага че това са наистина близки хора, ще съобразят и уважат събитието

# 1 255
Нашият план беше почти същият, но от 13часа. С тази разлика че празнувахме на наш терен, абитуриент беше с нас и тръгна към 16часа. И, разбира се, нямаше прическа и грим🤣. Вие също може да поканите гостите към 13часа,не е нужно да седят повече преди да дойде абитуриентката.

На мен малко ми се губи идеята за събиране в друг ден, по-добре лек обяд в самия ден, поздравления и абитуриентката в целия блясък. От набора на сина ми така празнуваха всички познати, гости на обяд, абитуриент /ката идват по-късно, снимки, изпращане. На всички се получи перфектно!И децата бяха много доволни от вниманието, което получиха.

# 1 256
  • София
Аз мисля ,че писах защо сме избрали друг ден, като това по никакъв начин не ни притеснява и нас и абитуриентите.
Аз редовно си празнувам РД предварително, те пък след РД през първият уикенд след това. На сватбата подписахме, а тържеството беше на другият ден с гостите. За мен самото събитие и събирането е важно, а не датата сама по себе си.
Девойките сами ще се гримират и ще си правят косите, така че и на деня на събирането ще са с балните рокли и нагласени по същият начин както и в деня на бала.
Канени са на 3-4 бала на съученици и всичките са също на друга дата, различна от официалният бал.

# 1 257
На мен би ми било твърде стресово всичко в един ден, но така или иначе си разсъждавам само хипотетично, защото не съм изправена пред такава дилема. Организацията тук е различна и всичко накуп е невъзможно да се случи в един ден.
На бала сме заедно с абитуриента цялото семейство няколко часа, основно присъстваме на тържествената част и вечерята, а когато започне купона се изнасяме. Веселбите с приятели и близки ще направим няколко дни след това и то вероятно на 2 пъти, за да не смесваме раличните компании. Абитуриентът си е планирал отделно парти с негови приятели, но има време, чак юли му е бала. Ще го караме лежерно с веселбите, тип градинско парти или ресторант с градина, без арки с балони, подаръчета за гостите и нает специално DJ. Без приготовления, без стрес.
В момента концентрацията е в изпитите му, започват другата седмица. Дано се справи добре.

# 1 258
  • нейде там, където ....
Момичета, обръщам се към тези, които сте от София, имате ли препоръка за ресторант в кв. Лозенец за семейно събиране за абтуриент? Ако е с градина - още по-добре. Ще съм благодарна за идеи.

Аз харесвам "Водната кула", ходили сме там по различни поводи.

# 1 259
  • София
В един от най-хубавите дни и за мен не бих си причинила притеснения от сгъстен график, ресторанти и роднини. Ако бях в малък град - би могло, няма задръствания, няма големи преходи с коли.

Общи условия

Активация на акаунт