Абитуриентски страсти 2024

• 125 053
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 290
  • софия
Тъкмо съм измислила всичко и вие давате нови идеи 🙃
Напоръчвах балони с надписи от Тему. И без това сутринта пуснах поредна поръчка 🤪 Ще ми остане само да направя надпис.

# 1 291
Zvanche, ще дойдат ли толкова скоро?

# 1 292
  • София
Хайде и аз да налея масло в огъня - от Shein нещата идват за 12-14 дни със Спиди до адрес. Simple Smile

# 1 293
за кърпички те-моят е с алергия и затова ги предвидих. Цветя, парфюми със силен аромат го докарва до каскадно кихане.

# 1 294
  • софия
Zvanche, ще дойдат ли толкова скоро?
Нашият бал е края на следващия месец. Дава ми да дойдат най-късно на 20. май, което е ок.

Като луд с картечница съм. Напоръчвах украси - балони, кутии. В деня на бала има само снимки и предложението за балони и украса вкъщи много ми хареса. Не бях мислила.

# 1 295
  • София
АЗ още съм в чуденка дали да има някаква семпла украса в заведението.Арка от балони за 300+лв не искам.Но се чудя какво и дали бих могла да съобщя сама някакъв подобен сет в някой ъгъл

# 1 296
Sssani, някакъв фон и надпис?
Аз така мисля да е оформен къта за снимки в заведението.

# 1 297
  • София
При мен едната близначка обеща да мисли декорация, обещала е довечера да посочи какво да поръчам от Тему. Мисля, че ще има някаква арка с балони.
Идват сравнително бързо, но времето си минава все пак и да не ги мисля.

# 1 298
Предвидете си лепенки, ленти, някъде ги има в комплекта и най-вече помощника за завързване на балони.

# 1 299
Поръчах и аз...явно не само аз, буквално докато цъкам, балоните взеха да свършват Joy

# 1 300
Обещаните надписи :

"На добър час" - 12лв
"Честито завършване" - 24лв(повече букви са). Показаха ми ги опаковани, има още (момичешни, розови).
Имат го и моя, в архив, могат да го разпечатат

Който иска, да ми пише на лични, не ми е проблем да изпратя, ще разменим координати. Не са чудо невиждано, но моят абитуриент много си го хареса миналата година.

# 1 301
  • София
Миналата година трендът в мъжките балове беше част от украсата да е дъски на триножници, нещо написано на тях и няколко балона с хелий - семпло и стилно.
А тия бонбончета са ми любими -малко черен картон, а вместо пискюл може да се ползва златна панделка за букети. 🙃 Стоят страхотно в голяма прозрачна купа:

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:24 от bibi

# 1 302
  • софия
Не свършват патроните в картечницата ми 🫣
диадема за шапките
2
за момчетата 😆

Само не знам като трябва да ги хвърлят, но не мога и това да мисля!
Всъщност това е фасулско за правене. Трябва само парче филц и тиксо за дрехи. Отървах тази покупка 😶

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 20:57 от zvаnchе

# 1 303
Да благодаря на потребителката  която подшушна за Шеин Laughing
Три поръчки пуснах за два часА, остава да ги получа навреме и да се справя с украсата!
Ние ще сме си в двора и взех нещо като трансперант с надпис, балони и топери за торти, допълнително помпа, държачи и лента за балоните, ако ме споходи и муза би било чудесно, че там съм много зле не като в харченето на пари SatisfiedSatisfied
Видях също и много интересни варианти за тези които ще подаряват пари. Абе и днес ще гледам още.

# 1 304
За балони те-ако е просто връзка, без да мислите да ги закрепват някъде, в магазините за балони се продават едни тежести, на които да се върже балонът. Остават невидими на земята , а балоните стоят свободно.

Още една идея за надпис-аз бях измислила нещо преди да купя но не се одобри от младежа. В Paint може да си нарисувате облачета с различна големина и форма и да ги оцветите в различен облачен цвят, като в облачето слагате буквите. Лесно е, има готови форми, просто ги наглася те по ваш вкус. Аз мислех така да ги направя, после се дават в студио за разпечатване(аз нямам цветен принтер) и отзад се зслепвт клечки (продават се в "лев четата") като се забождат в еднакви или подобни саксии. Мислех да купя тъмни теменужки или иглика. Доскоро си пазех проекта, но го изтрих. Синът ми обаче искаше нещо по-семпло и така купихме надпис.

Пробвайте, може да ви хареса. Може да не е облаче, а друга форма, има флагчета и други.

Общи условия

Активация на акаунт