Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 015
  • 350
  •   1
Отговори
# 75
сетът който съм поръчала е с бяла,не с декоративна козметика. има само една пудра към него. за бялата същото ли важи - че не е хубава?

# 76
Сисли не е естествена козметика.
имах предвид на базата на нат. съставки. Тя ако беше само природна, нямаше да е ефективна.

Ходих преди малко до Долче Вита   и видях ,че има промоция- за покупки над 190 лева- сет с почистваща мус-пяна, новият Repairwear Lift Night cream- нощен лифтинг крем, лосион 2 от трите стъпки, High Impact mascara - за обем,черна, червило в пълен размер  и приятна чантичка. идеята е представянето на новия  нощен крем. , за който ще дам след няколко дни мнение как стои на кожата- за ефект...няма да мога да споделя скоро ..
Купих си и флуида- ФДТ на Шанел- Double perfection-  много добе стои, матира и хидратира в същото време, един сатенен такъв завършек придава,много приятен. Цената му в магазина е с 4 лв. по-скъп, но имах възможност да пробвам 5-6 ФДТ - плюс различните цветове, докато поадна на най-подходящия.

# 77
Е, чак пък да не е хубава - имам глос, но в плоска кутийка - харесва ми, молив за очи - супер лесно се нанася, спирала - е, не съм очарована, а от бялата козметика съм ползвала /дано го изпиша правилно/ Capture Skulpt 10 -  дневен, нощен, очи. Нямам забележки за нея. За Диор става въпрос.

# 78
Аз имам мляко за разгримирване на Диор ,молив за устни/много го харесвам/ и руж /е, там няма какво да не ми харесва, ако съм избрала подходящия цвят/. бяла козметика не  съм ползвала,продукти за тяло-също.

# 79
Купих си и флуида- ФДТ на Шанел- Double perfection-  много добе стои, матира и хидратира в същото време, един сатенен такъв завършек придава,много приятен.

По-добър ли е от Адаптив-а на Ланком? Специално за смесена кожа, която лъщи? Или за летен ФДТ?

# 80
Много съм разсеяна напоследък. Пак във връзка с Диор - ползвам от 6 години/с малки Биотерм, Phytomer   и Орифлейм  Embarassed изневери/ Bikini Top. Страхотен спрей за бюст.

# 81
Купих си и флуида- ФДТ на Шанел- Double perfection-  много добе стои, матира и хидратира в същото време, един сатенен такъв завършек придава,много приятен.

По-добър ли е от Адаптив-а на Ланком? Специално за смесена кожа, която лъщи? Или за летен ФДТ?
Аз адаптив не ползвам- не ми допадна на моята кожа- аз ползвам Teint Idole. Този е като него- стои като хидрадант, а не ми е сух- да се лющи...като крем е.. но хем матира, хем не стои сух.Пробвай го, мисля че ще ти допадне. Освен това и цветът ми пасна точно, за разлика от Ести, чиито цветове не мога да напасна.

# 82
  • Boston, MA
Никой ли не е ползвал на Диор глосовете? Sad newsm78

Имах червило Адикт на Диор - супер беше!

# 83

Виждам ,че няма много доволни от Диор.За мен пък това е най добрата декоративна козметика.Имам 4 глоса,1 червило,крем за около очите , 3 комплекта сенки, спирала,Бикини серията- стягащ спрей за тяло, скраб за тяло.На мен ми харесва.

# 84

Имах червило Адикт на Диор - супер беше!

И аз ги ползвам -страхоооооооотни са!!Много съм доволна! Peace

# 85
Монда и аз ти благодаря много за мнението  bouquet
Май от козметиката на Диор никой не е доволен...глосовете не са хубави, фдт. също... newsm78

Аз съм много доволна от кремовете им от серията Capture R60/80

# 86
Имам свободна пудра на Диор, която е много хубава! Но наистина ФДТ, не ми харесва   Peace

# 87

Преди няколко дена питах някой за избелващ крем ама явно само аз съм си петниста.Блазе ви! Heart Eyes
Та сега ,може ли някой да ми преведе за какво и как се ползват тези продукти ,че с анлийския съм зле  bouquet
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55808&goChar=C
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=56296&goChar=C
и това http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=35505&goChar=C
нали си поръчах 3 стъпки и ми се иска и избелващите да са на Клиник.

# 88
  • around the world, where the heart belongs

И аз ги ползвам -страхоооооооотни са!!Много съм доволна! Peace

Кое по-точно ти харесва?

# 89
еЕЕЕХ.. да се оплача аз пак...продълават пак моите одисеи и кореспонденции с Ягодката. Днес и до банката ходих- от 2 досега са си взели парите за всичките 7 поръчки, не са блокирани,както си мислех ...и продължават да ме правят на луда- дай това,дай онова по 10 пъти и да не ми изпращат поръчките. Не знам вече какво да правя, по телефон също не мога да се свържа, а на мейлите ми отговарят стандартно-- сори, чакай да сверим данните с банката, прати факс и така нататък..отказах една поръчка,потвърдиха ми я,че  е отказана- сега виждам,че  са ми анулирали друга/ според картата/.Луда работа, колко добре ми беше през Фема, какво ми трябваше! Накрая днес  вече картата ми даваше "надхвърлен лимит", а тя няма такъв- има лимит на транзакции,който  е 20 на денонощие...направо не ми се мисли- утре сутринта ще видя какви са надробени..

Общи условия

Активация на акаунт