Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 071
  • 350
  •   1
Отговори
# 90
илияна- не съм запозната с тези продукти, даже мисля,че тези са от серията, която е за Близкия Изток и Азиатския пазар...те нали са луди на тема избелване. имаше едни продукти за петна, но те пък  задълбават бръчките....ще потърся тази вечер нещо и ще ти пиша.

# 91
  • around the world, where the heart belongs
monda, те не могат да ти смогнат на темпото сигурно Simple Smile Вижда им се съмнително явно постоянно поръчки, поръчки  Laughing

# 92
Чух, че се говори за ДИор тук !!! Веднага бързам да похваля и аз глосовете Addict. Наистина цветовете са доста прозрачни, но аз си купувам такива с преливащ ефект и ми харесва как стои. Не са особено трайни обаче ...

# 93
Чух, че се говори за ДИор тук !!! Веднага бързам да похваля и аз глосовете Addict. Наистина цветовете са доста прозрачни, но аз си купувам такива с преливащ ефект и ми харесва как стои. Не са особено трайни обаче ...
Стига вече с тази снимка, де- през няколко мнения..
Та не разбрах как го похвали- с това, че е прозрачен или с това, че е нетраен?

monda, те не могат да ти смогнат на темпото сигурно Simple Smile Вижда им се съмнително явно постоянно поръчки, поръчки  Laughing
не, направо нямам  думи! Какво темпо е това? 7 поръчки за една седмица? и както виждам- смогват да ми теглят от картата, но не смогват да ме уведомят за това и да ми ги подготвят за изпращане..Как не мога да се добера до някой manager,  ами се занимавам с  billing  мишоците там..Те защита на потребителя нямат ли си,пфууу!

# 94
Стига вече с тази снимка, де- през няколко мнения..
Та не разбрах как го похвали- с това, че е прозрачен или с това, че е нетраен?

ахахаха.  hahaha    Joy
Е може преливащият ефект за нея да е по - важен  Simple Smile

# 95
Аз на един мейл още чакам отговор Simple Smile Първо ми отговориха - " сега не можем, но ще ви отговорим след няколко часа". Тва беше преди седмица Simple Smile

Няма ли телефон на мениджър в тоя сайт, с който да се свържеш ? Защо не пишеш на тоя мейл за "обратна връзка" feedback@StrawberryNET.com или на тоя orders@StrawberryNET.com - пише , че е при проблеми с поръчка.

# 96
За Диор и аз да изкажа своето мнение.Значи ползвам измиващ балсам и тоник за суха кожа, от които съм много доволна.На мен трите стъпки на Клиник не ми понесаха добре.От декоративната им козметика ползвам глосовете KISS KISS, имам и  Addict, но като консистенция не ми допадат кой знае колко, а от ФДТ им харесвам Diorskin Pure Light.Придава много дискретен блясък на кожата и е доста лекичък.Имам също и от лимитираните им продукти, които в повечето случаи са много сполучливи и оригинални.
Sorry че стана толкова дълго

# 97

И аз ги ползвам -страхоооооооотни са!!Много съм доволна! Peace

Кое по-точно ти харесва?
Червилата и глос-а Адикт.Това за ,което пита кръц-кръц. Peace

# 98
писала  съм на всички адреси,които намверих- кореспонденцията мие вече 30 получини и 39 изпратени писма/ от вчера взеха да не ми отговарят много-много/. както и да е, няма да ви занимавам...ако случайно се оправят нещата, ще пиша .

Илияна
виж това- изглежда ми добре по описание...повечето продукти са за цялостно избелване- чрвз намаляване производството на меланин...не става в твоя случай.
Blanc Expert NeuroWhite Ultimate Whitening Spot Eraser на Lancome
Correcting Concentrate with Vitamin C на Payot

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 23:23 от monda

# 99
Червилата и глос-а Адикт.Това за ,което пита кръц-кръц. Peace

Имам предвид кои качества на тези червила ви харесват. ?

# 100
Не мога много ,много да опиша това ,което смятам ..,но глос-а е достатъчно плътен като за гланц и достатъчно траен!Приятно усещане при нанасянето и после.Добра покривност имат червилата...Друга декоративна козметика на Диор не съм ползвала,др. е Е.Л.

# 101
Аз много харесвам на Ланком глосовете в тубичка. Точно по мой вкус са плътни, не много покривни, със страхотен блясък.
Сега си чакам на Хелена комплекта глосове, ще пиша и за тях, но не знам дали има смисъл, всеки търси различен ефект и има различни изисквания.

# 102
А някой получи ли си вече фон дьо тена на Ланком- онзи за 16.50$ и дайте отзиви бе момичета......

# 103
Имам въпросче - продуктите, които сте си закупили, имат ли срок на годност? Днес си получих Хидро Климата на Орлан и...въртях опаковката един час - няма срок. Изпратих питане до Орлан и до Ягодката. Във Франция явно още са на тема "Бонжур","Сава"и не са ми отговорили, а от Ягодката получих нещо като среден пръст с обяснения, че не гарантират срочността на продуктите.

# 104
Имам въпросче - продуктите, които сте си закупили, имат ли срок на годност? Днес си получих Хидро Климата на Орлан и...въртях опаковката един час - няма срок. Изпратих питане до Орлан и до Ягодката. Във Франция явно още са на тема "Бонжур","Сава"и не са ми отговорили, а от Ягодката получих нещо като среден пръст с обяснения, че не гарантират срочността на продуктите.
това пише в сайта им.
Freshness is also 100% guaranteed as we keep all our stock in a temperature controlled environment prior to shipping and subject to regular quality control checks.

А те какво ти отговориха точно??
На ФДТ,който си купих вчера от магазина, има залепен стикер на български със срока на годност. никъде не намерих и аз къде е написан на кутията срока. Те имаха някакви  кодове  за срок на  годност, но все таки нищо не намерих.

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 10:13 от monda

Общи условия

Активация на акаунт