Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 053
  • 350
  •   1
Отговори
# 165
Нямам зачервяване.Ползвам го от 2 дни и като че ли днес паренето беше по-слабо.Иначе ползвам 2-та.Така ми определиха и сега типа кожа, както и преди години.Грешка няма.
Ако няма зачервяване и щипането намалява, мисля,че няма проблем. Все пак това е излющващ лосион и до ден-два това чувство ще изчезне. Иначе добре ли се чувства кожата ти?

# 166
Да, паренето отминава бързо плюс това.
Благодаря!Между другото Монда, скоро те сънувах.Запознахме се и ходихме някъде заедно, някакво заведение ми показваше Simple Smile

# 167
Да, паренето отминава бързо плюс това.
Благодаря!Между другото Монда, скоро те сънувах.Запознахме се и ходихме някъде заедно, някакво заведение ми показваше Simple Smile
хахахаха...ами то само това остана - вече и кошмари да сънувате с мое участие. Ама щом съм ти показвала заведение,може и да не е било много страшно.Ще почерпя Laughing

# 168
Чета темата оттук-оттам. Много неприятно е това, което ти се случва, monda, дано ти се разрешат по-бързо нещата. Тук си ни толкова полезна!

Да попитам и аз за Ideal Matte на Ести Лаудер, някакви отзиви?
Или за Instant Perfector на Clinique от серията Pure Minimizer?
Съжалявам, ако са били обсъждани в предната тема.

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 19:39 от Ив

# 169
Или за Instant Perfector на Clinique от серията Pure Minimizer?
Аз имам Instant Perfector-а. какво те интересува за него? Той като се нанесе на лицето- няма цвят, нищо особенно не е.

# 170
Нали покрива разширени пори? Като ефект?
Въпреки, че по-скоро ме интересува тоналното на Ести.

# 171
Ами да, покрива, но леко- ако искаш да  го ползваш вместо ФДТ, според мен- не става. аз го слагам понякога под  него.

# 172
Благодаря ти!

# 173
Монда, верно много неприятно. newsm78...Аз добре, че нямам карта , иначе и аз щях да се набутам.

Аз пък да ви кажа за моето откритие и прозрение.Нали ви питах за глосовете на Диор и вчера пробвах на Диор и на Шанел.Купувала съм си на Живанши също, беше хубав и траен, но някак си пък прекалено тежък и се разливаше по устните.Та общо взето и той не става вече. Случайно се отбих в една проста парфюмерия и пробвах глосове на...Голден роуз #Crazy...хи хи и много ми допадна.Та реших поне за себе си, да не давам луди пари за червила, щом и на Голден роуз ми харесват, а да си взимам само бяла козметика от Клиник, понеже засега съм доволна от продуктите им. Освен 3-те стъпки, които харесвам много имам и дегримиращ лосион за очи и сега ще си поръчам маска за лице и крем с фактро за лятото.Ще поръчам и пудрата матиращата.Четох мнения в старите теми и знам, че на повечето от вас ви харесват. Simple Smile
И аз съм пробвала глосовете на Голдън Роуз , тези,които са в тубичките и наистина са хубави.Имат хубав блясък и издържат сравнително дълго на устните

# 174
Момичета аз имам проблем!  Confused Тази вечер реших да направя първата си поръчка от Ягодката, но като вкарах данните на кредитната ми карта и се оказа че не може да се пазарува с нея. Моята е на ОББ и уж е международна Visa но не става. Та вапросът ми е вие с какви карти пазарувате?

# 175
  • София
Да не би да става дума за международна дебитна Visa? Аз също имам такава, към друга банка, но не съм опитвала да пазарувам с нея от Ягодката, след като се пробвах да купя кредит за Скайп и не успях. Просто не е кредитна картата  Hug

# 176
Момичета аз имам проблем!  Confused Тази вечер реших да направя първата си поръчка от Ягодката, но като вкарах данните на кредитната ми карта и се оказа че не може да се пазарува с нея. Моята е на ОББ и уж е международна Visa но не става. Та вапросът ми е вие с какви карти пазарувате?
Na kaртата под знака на Виза , пише ли  electron?  Тя е международна, но за пазаруване от магазини в чужбина и теглене на пари от чужбина, а не за покупки онлайн.

# 177
Не, не е electron. Но на мен друго ми направи впечатление в сайта на Ягодката знакът на Виза е по-различен от този на мойта Виза, но баща ми каза че това е новият им знак. Май не го обясних както трябва - в Ягодката знакът на Виза има синя черта отгоре и жълта отдолу а мойта не е с такъв знак. Тъй като не знам как да ви покажа със снмки ви пускам да видите на сайта на ОББ какъв вид ми е картата  Rolling Eyes http://www.ubb.bg/bg/bnk_pers/cc_new.htm

# 178
моята изглежда по същия начин...не знам. Ама защо се мъчиш- пусни си една заявка до ФЕМА и не бери грижи..на следващия ден след като им преведеш парите, вече продуктите ти ще са изпратени.

# 179
моята изглежда по същия начин...не знам. Ама защо се мъчиш- пусни си една заявка до ФЕМА и не бери грижи..на следващия ден след като им преведеш парите, вече продуктите ти ще са изпратени.

newsm10 Монда е права...както винаги  Wink

Общи условия

Активация на акаунт