Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 049
  • 350
  •   1
Отговори
# 180
newsm10 Монда е права...както винаги  Wink
Чак пък както винаги....хехехее
Ама за правотата на това се убедих  1000%. не си заслужава риска изобщо!

# 181
хей да не се възгордееш сега... Whistling изказвам мнение   Flutter

# 182
  • Boston, MA
Монда, много неприятно, дано ти се решат проблемите скоро.

Ив, на Pore Minimizer Instant Perfector най-хубавото е лятото като го сложиш, лицето не се изпотява и грима си стои, а не тече. Аз също го ползвам под ФДТ, много рядко само по себе си, защото тогава не покрива много. Но има заглаждащ ефект.
То това е единственото от тази серия, което съм ползвала, все се каня да си взема Refining Lotion-a... ама на.

# 183
все се каня да си взема Refining Lotion-a... ама на.

много е хубав , наистина забелязах поразителна прояна при много разширени пори - само за месец някъде... разкошен продукт. много по-добър от idealist-a.

# 184
Монда,аз пак ще те питам за този продукт http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=24339&CatgId=19

беше ми отговорила още в първата тема,но не ми се търси  ooooh!

# 185
Монда,аз пак ще те питам за този продукт http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=24339&CatgId=19

беше ми отговорила още в първата тема,но не ми се търси  ooooh!
e,brawo,be! A  на мен пише ли ми се?
Това е серум за околоочен контур с висока концентрация на :светлоуловители". помага за намаляването  на фините линии около устните и очите.има изглаждащ ефект.
не ми е познат като продукт- нямам мнение дори и според описанието.

# 186
  • Boston, MA
Idealist-a е хубав само на пипане... първия път като си го взех (бях по-млада, като излезе), ми се стори божествен. Сега не ме кефи особено, не работи за моите фини линии. Скоро си взех Idealist за очи - изобщо не виждам никакъв ефект.
Всъщност от Есте Лодър съм ползвала и ми харесва:

DayWear Plus - Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 for Normal/Combination Skin - много хубав дневен крем, приятно овлажняващ, не е мазен, има фактор, супер.

So Polished Exfoliating Scrub - много хубав ексфолиант, но може да се намери качествен такъв и за по-евтино.

Advanced Night Repair - страхотно за нощен серум, но все още се боря с "младежки проблеми"  Laughing, като се посветя изцяло на бръчки, ще се концентрирам на него. Идва скъпичко.

За Idealist Skin Refinisher се изказах. Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher ми е на списъка, но не съм го ползвала.

Има някакъв спомен за мостра от Fruition, но не е оставил трайна следа.  Laughing

Серията Vérité не съм ползвала, но имам приятелка със суха и чувствителна кожа, която ги ползваше от преди да ги внасят в България и се кълне в тях.

# 187
мерси,Монда! исках да прочета дали знаеш нещо повече за него,но...  Sad
все пак може и да си го поръчам..имам на разположение 2-3 дни...

# 188

Значи избирам си продукта и го маркирам,след това си пиша имената,адреса,електронната поща.Не ми е ясно какъв е този билинг адрес?
На следващата страница може би трябва да въведа данните от картата.Освен номера на картата и до кога е валидна,какви други данни трябва да въведа?
Момичета,извинявате че ви затрупах с толкова много въпроси,но няма към кого да се обърна за тази важна за мен информация.Служителката на Райфайзенбанк,която ми даде картата изобщо не беше компетентна,не знае как се пазарува в интернет,какви данни трябва да дам от картата и т.н.  и никак не ми помогна с иформация ooooh! ooooh! ooooh!

..
Billing adrress е адреса на който е регистрирана картата.понякога хората пазаруват с чужди кредитни карти и адреса на картата е един , а адреса за доставка друг.
Card Security Code -Всяка кредитна карта има код на обратната страна от 3 цифри.Той трябва да се напише.Това са последните 3 цифри от дългия номер на обратната страна на картата, където ти е подписа.
Expiration Date-Пише се до кой месец и година е валидна картата.

# 189
Advanced Night Repair - страхотно за нощен серум, но все още се боря с "младежки проблеми"  Laughing, като се посветя изцяло на бръчки, ще се концентрирам на него. Идва скъпичко.

Аз също горещо го препоръчвам за нощен анти ейдж за лице и  околоочен,а  в ягодката е 30% по-евтин.
Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher ми е на списъка, но не съм го ползвала.

Аз го имам- води се микродермабразио- нищо особенно не прави според мен- друг  е въпросът, че заради себоречта си не мога да го ползвам, защото веднага се зачервявам/ може би заради загряващия ефект, който има/.

[/quote]

# 190
Някой да е ползвал тази маска, изглежда много подходяща за моя тип кожа и за лятото и се навивам да си я взимам Crazy
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13223&goChar=C

# 191
monda много неприятно това което става с кредитната ти карта. надявам се скоро всичко да се оправи само дето изхабените нерви никой няма да ти върне. ние имаме кредитна карта, ама добре че не тръгнах с нея да поръчвам ooooh!

# 192
  • София
Да не би да става дума за международна дебитна Visa? Аз също имам такава, към друга банка, но не съм опитвала да пазарувам с нея от Ягодката, след като се пробвах да купя кредит за Скайп и не успях. Просто не е кредитна картата  Hug

как да ви обясня, че аз нямам кредитна карта и пазарувам с дебитна. аз имам само дебитни карти, все още не съм осъзнала ползата от кредитна и затова такава просто нямам. имам Виза Електрон - с нея не става, имам дебитна от Булбанк, за плащания в страната, а имам и международна дебитна Взза Класик, такава синичка една! та в нея редовно си вкарвам пари /в евро/ и където и да отида в чужбина или от който и да е магазин в България, както и разбира се навсякъде в интернет си плащам с нея.

# 193
  • София
Не, не е electron. Но на мен друго ми направи впечатление в сайта на Ягодката знакът на Виза е по-различен от този на мойта Виза, но баща ми каза че това е новият им знак. Май не го обясних както трябва - в Ягодката знакът на Виза има синя черта отгоре и жълта отдолу а мойта не е с такъв знак. Тъй като не знам как да ви покажа със снмки ви пускам да видите на сайта на ОББ какъв вид ми е картата  Rolling Eyes http://www.ubb.bg/bg/bnk_pers/cc_new.htm

да, точно такъв е знака - със синя черта отгоре и жълта отдолу...нямаше да се сетя да го обясня по този начин Wink

# 194
ей сега видях че пише в ягодката, че шипват парфюми за австралия и нова зеландия. скоро и за останалите страни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт