Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 068
  • 350
  •   1
Отговори
# 195
ураааааа

# 196
  • София
монда, има ли в момента трите стъпки от за тип кожа ІІ на по-малки разфасофки, тип тестери, в травъл сет или нещо такова? като гледам как не им понасят на момичетата тук се чудя дали да не пробвам първо в по-малки шишенца? newsm78 че като си спомня каква алергия имах преди години от един крем...една седмица не се показах от нас Rolling Eyes

# 197
Дааа дойде и нашето време.....колко парфюми са ми в списъка LaughingВчера публикуваха това инфо съвсем скоро ще поръчваме и парфюми!
А относно отстъпките при поръчка от http://www.elegantna.com/order.php с риск да стана досадна:
Ползвам ли някакви отстъпки?
Да при 3 поръчки,ползвате отстъпка от 5 % върху цялата сума.

# 198
  • Русе
Можете ли да ми препоръчате ФДТ с качествата на Teint Idol, че го няма.

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 10:09 от pepe

# 199
Billing adrress е адреса на който е регистрирана картата.понякога хората пазаруват с чужди кредитни карти и адреса на картата е един , а адреса за доставка друг.
Card Security Code -Всяка кредитна карта има код на обратната страна от 3 цифри.Той трябва да се напише.Това са последните 3 цифри от дългия номер на обратната страна на картата, където ти е подписа.
Expiration Date-Пише се до кой месец и година е валидна картата.
[/quote]

Гале,много ти благодаря за напътствията  bouquet

Направих си успешно първата поръчка.Понеже до сега не съм плащала в интернет с банкова карта,бях много притеснена,мислех си,че ще ми бъде трудно,особенно като имам и затруднения с английския.Оказа се че е много лесно и бързо.Нямах проблем с картата-международна дебитна карта виза класик на Райфайзенбанк.

Искам  специално да благодаря и на Aurora  bouquet  bouquet  bouquet,която ме посъветва да си направя точно от този вид банкови карти.

.

# 200
Питах ,но никой не ми отговори.......както и да е.Пак ще питам:
Венус -не мога да намеря основата за грим на Герлен,която е със сатенен ефект, би ли ми препоръчала др. такъв продукт или фон дьо тен с такъв видим перлен завършек??

# 201
  • София
Искам  специално да благодаря и на Aurora  bouquet  bouquet  bouquet,която ме посъветва да си направя точно от този вид банкови карти.

много се радвам, че всичко е станало успешно! Hug

# 202
Да мила ще ти отговоря!
Доколкото разбирам имаш предвид лек здравословен блясък с перлени частици,които да са отразяващи!
Според мен и това което съм ползвала такъв е
Vitalumieries Fluide Makeup
Също такъв завършек придава и фдт на Ревлон калар стей,но с помпичката!
Този продукт също придава този ефект върху кожата,но за него трябва да имаш перфектна кожа без несъвършенства,които да прикриеш!

# 203
Венус -много ти благодаря за отзивчивостта!   bouquet
Кожата ми е нормална ,но дехидратирана и понякога се появяват зачерв. малки участъци от себореята.Овладявам ги ,но кожата ми не е идеална.Така,че би ли ми препоръчала  основа или фон дьо тен ,който да е с този перлен завършек и да прикрива дефектите??На Герлен според мен  е страхотен продукта ,но не го виждам в Ягодката..

# 204
Ами предполагам, че объркването за това с какви карти може да се плаща идва оттам, че банките предлагат кредитни карти, но без лимит и затова се водят дебитни - реално не се ползва кредит, но всъщност са в системата на кредитните карти.

Дано ме разбрахте!!!  Grinning

А за тези, които ползват Фема като посредник могат да погледнат тук - www.fema-bg.com

Аз смятам днес да си взема на Шанел ФДТ, но за съжаление най-светлият го няма в ягодка. Момичета хубаво гледайте по сайтовете на фирмите, защото наистина има разминаване  в цветовете, и да не правите като мен - после да подарявате.  Embarassed

# 205
mimozata ти не беше ли харесала това?

Лъчезарна е много права - цветовете в ягодка наистина не съвпадат идентично - хубаво е да се пробват в магазин и запомняйки номера който пасва да се поръча след това!

# 206
  • София
момичета, вчера разгледах продуктите, дето ми пристигнаха и на нито един не видях срок на годност...всичко беше гримчета и фон дьо тени...после гледах и на тея дето са купувани оттук и от чужбина - и там нямаше срок на годност.

# 207
  • around the world, where the heart belongs
Венус - това за отстъпките дето го казваш : то по принцип при поръчани 3 продукта ягодка автоматично правят отстъпка от 5%, така че това не е нищо ново всъщност ..

# 208
Венус това за нормална кожа ли е? И има ли перлен ефект?

# 209
Момичета направих си успешно първата поръчка  newsm44 .Всъщност за първи път пазарувам от Интернет. Искам да благодаря на всички, които веднага се отзоваха. Въвеждала съм друго а не Security code и затова ми е давало че ми е невалидна картата. Поръчах си едно сетче на Elizabeth Arden и лосиона на Clinique от 3-те стъпки.

Общи условия

Активация на акаунт