Какви са вашите начини да се свържете с женската си енергия?

• 12 297
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
Ето цитат:
"Ръстът на Елочка ласкаеше мъжете. Тя беше мъничка и дори най-хилавите мъже, изправени до нея, изглеждаха едри и снажни."
Simple Smile
Така че може да е плюс.

# 121
  • Далечният изток
Аз като висока жена винаги съм се възхищавала на миньончетата. От женски пол де Simple Smile Всеки мъж им пасва, и нисък, и висок.

# 122
Аидка, колко висока си?

155 см е миньонче. Е, и?

# 123
  • Далечният изток
172.

# 124
Перфектна си!

# 125
Така ли?! Може би е супер за мъж 165, ама тогава той пък не е супер
Малко прекалявате в желанието си да сте позитивни.
Защо. И 180 може да е мъжа. Моя е 185 , но като сме в Италия се чувства като някакъв щтраус и не особено добре. Мъжете са доста по-ниски, но това не ги прави нито грозни, нито не супер. Съвсем добре са си. И се обличат добре Simple Smile
 Не прекаляваме. Всеки се е родил някакъв и си го живее този живот. Защо да не го живее хубаво , само и само защото ти си на мнение че да се нарече ръста му ок е прекален позитивизъм ?

# 126
Аз нямам женска енергия. Нямаше кой да ме научи на това като бях малка. Понеже или бях метната или на баби или на баща ми основно ме обличаха като момче. Така и си остана - рядко слагам рокли или поли. Чувствам се странно, но пък започнах да нося бижута и да си правя по женствени прически.
Много трудно може да ти дойде тая "женска енергия", ако не си възпитана в нея.

# 127

Ако се чувствах, че този тип дрехи са моето нещо, да. Но аз чувствам, че ме погребват по-скоро. Рязко контрастират с истинския ми характер, който е много цветен и емоционален. Аз самата вече имам нужда от цветове, креативност и т.н.

Покажи тогава повече от себе си на околните чрез дрехи, цветове, кройки, които ти допадат и те вдъхновяват, теб самата, и не се притеснявай от критични гласове. Остави феминистки да поучават на воля, мъжете са и винаги са били визуални същества, уязвимостта им е предимно във визуалното. Модата, стилът, гримът са просто още един начин да изразим себе си. Не се колебай да потърсиш съвета на добър стилист, ако е необходимо.
Edit:typos

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 09:32 от Анонимен

# 128
  • France
Щом се крие в невзрачни дрехи, явно се чувства несигурна в себе си като човек и жена.
Съгласна съм, обикновено това се крие зад подобен стил на обличане
Моят съвет е да се замислиш и да поработиш върху тази неувереност. Защо се опитваш да се скриеш? Ако си промениш излъчването, дори и със същите дрехи, ще си в пъти по-забележима. Но по-важното, ще се чувстваш добре в кожата си и няма да търсиш Неволята при чуждите хора. Wink А това е чудесно усещане.

Допис
Попаднах на мнение на авторката в друга тема. Наистина не дрехите са проблем в случая. Съжалявам за това през което минаваш. Явно те изяжда отвътре. Дано намериш начин.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 08:59 от Philomena

# 129
Майка ми не  е суетна ,съответно и аз съм била дълги години с момчешка прическа, но това няма за мен общо с женската енергия.

# 130
Важни са женските атрибути според мен - признаци на женственост. Дълга коса, поли, рокли, дрехи, акцентиращи фигурата, който каквото ще да твърди. Влиянието върху собственото настроение на жената, как се чувства в кожата си, както и влиянието върху срещуположния пол е неоспоримо. Най-простият self-experiment го доказва. Авторката пише, че има хубава фигура. Да се вмъкне тогава в по-секси, подчертававащи фигурата дрешки, да излезе на разходка сега пролетта и да брои колко мъже от колко метра разстояние ще си изкривят вратовете да я заглеждат и зяпат, или ще дойдат да я заговорят, да се запознаят. Посказка, няма да са един или двама.

# 131
По повод "зяпащите мъже".
Две приятелки си говорят. Едната пита:
- Муци, не се ли притесняваш от това, че твоят след всяка фуста се зазяпва?
- Ни най-малко. То и моето куче тича след всяка кола, но не значи, че може да ги кара.

Та, честно казано, не ми е ясно какво я грее авторката факта, че като се докара ще я заглеждат?

# 132
Това е въпрос на вътрешно усещане. Женствеността на личен стил. Облеклото е от значение за излъчването, доколкото е в синхрон с вътрешното усещане и отразява личните предпочитания, стил.

# 133
Това е въпрос на вътрешно усещане. Женствеността на личен стил. Облеклото е от значение за излъчването, доколкото е в синхрон с вътрешното усещане и отразява личните предпочитания, стил.
но Boderick Wowbagger правилно отбелязва , че кой колко и как зяпа подире ти с изкривен врат не е критерий за това. В крайна сметка тези зяпачи ако са ти критерий ти е много нисък критерия. И според мен ти ако вземеш да го следиш това можеш собствения си врат да изкривиш.

# 134
  • Далечният изток
Пак ли да пишем едно и също...
По друг начин се чувства самата жена, която е обула висок ток, сложила си е ефектна дрешка, подчертала е предимствата на тялото, когато е с хубава прическа, червило или гланц, дори и зимата скрита под палто, ако е сложила шал или бижу... Когато знае, че е привлекателна и я поглеждат скрито или явно, не само мъже, но и жените ѝ се възхищават и ѝ правят комплименти. Но това трябва да ѝ идва отвътре на жената, защото ако го прави имитирайки или ѝ е абсолютно несвойствено, може да изглежда и комично.

Общи условия

Активация на акаунт