🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 64]

• 45 612
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, можете ли да ми препоръчате място за наргиле с хубава гледка в Бейоглу / по Истиклял Джадеси / Каракьой?

Благодаря предварително!

Едит: Намерихме приятно местенце точно на Истиклял Джаддеси - Big Mammas, оказа се верига

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 20:19 от Barbara_Millicent

# 466
  • Благоевград
Здравейте! Много благодаря на всички, които ми отговаряте на въпросите 🌷
Имам още няколко 😁

- Тъй като ми става лошо на корабче, как можем от Шишли да стигнем до двореца Бейлербей с метро или друг градски транспорт?

- Наумила съм си да отидем за обувки до Капоне и гледам в сайта цените са в долари. Може ли да се плаща в лири или е само щатски долар? Качествени ли са обувките, че има толкова много модели, които харесах.

- някой пращал ли е багаж по куриер или поща до България? Скъпо ли е и как става това?

- От къде можем да си купим дрехи на добри цени? Не държа да са скъпи марки, да речем нещо като Koton.

- Тези от вас, които летят с Търкиш - тези кг, които закупуваш допълнително са към основния ти куфар или можеш да добавиш и още един? Не съм наясно и моля за помощ.

# 467
  • Милано
Здравейте! Много благодаря на всички, които ми отговаряте на въпросите 🌷
Имам още няколко 😁

- Тъй като ми става лошо на корабче, как можем от Шишли да стигнем до двореца Бейлербей с метро или друг градски транспорт?

- Наумила съм си да отидем за обувки до Капоне и гледам в сайта цените са в долари. Може ли да се плаща в лири или е само щатски долар? Качествени ли са обувките, че има толкова много модели, които харесах.

- някой пращал ли е багаж по куриер или поща до България? Скъпо ли е и как става това?

- От къде можем да си купим дрехи на добри цени? Не държа да са скъпи марки, да речем нещо като Koton.

- Тези от вас, които летят с Търкиш - тези кг, които закупуваш допълнително са към основния ти куфар или можеш да добавиш и още един? Не съм наясно и моля за помощ.
Моля за сайта на Капоне.

# 468
Цитат
Разбрах, че има офис на Еконт в Истанбул. Вижте в сайта им. Доста прилични цени.

# 469
Здравейте,
Кой квартал бихте ми препоръчали за вечерна крайбрежна разходка и вечеря? Fork And KnifeBlush
Благодаря предварително за предложенията!

# 470
  • София
Здравейте,
Кой квартал бихте ми препоръчали за вечерна крайбрежна разходка и вечеря? Fork And KnifeBlush
Аз бих отишъл в Каракьой- Галата порт или в Юскадар.
Галата порт може да се каже, че е най-новата модерна възможност за разходки, вечеря и шопинг в Истанбул. Често събота и неделя има и големи концерти. А и е на няколко спирки с Трамвай 1 от историческия център или Сиркеджи, където предполагам ще сте отседнали.
Юскадар има също много бърз достъп с ферибот или Мармарай от Сиркеджи и Еминьоню, като вечерната разходка и вечеря на крайбрежната алея, откъдето се откриват едни от най-хубавите панорами в Истанбул можете да комбинирате и с дневни посещения на местата, които желаете да посетите в Азиатската част на града.

# 471
Здравейте,
Аз бих отишъл в Каракьой- Галата порт или в Юскадар.
Галата порт може да се каже, че е най-новата модерна възможност за разходки, вечеря и шопинг в Истанбул. Често събота и неделя има и големи концерти. А и е на няколко спирки с Трамвай 1 от историческия център или Сиркеджи, където предполагам ще сте отседнали.
Юскадар има също много бърз достъп с ферибот или Мармарай от Сиркеджи и Еминьоню, като вечерната разходка и вечеря на крайбрежната алея, откъдето се откриват едни от най-хубавите панорами в Истанбул можете да комбинирате и с дневни посещения на местата, които желаете да посетите в Азиатската част на града.

Много Ви благодаря!

# 472
# 473
Здравейте, ще съм благодарна за мнение относно екскурзия за Фестивала на лалетата  - с коя фирма, ако имате впечатления. Благодаря!

# 474
  • София
Моля за съвет за 07.04 неделя - в колко часА да се тръгне с автомобил от стария център на Истанбул към София? Аз предложих в 07, но прочитайки тук последните страници разбрах, че е наложително вас да питам.

# 475
Гюн айдън! Запазих приличен хотел във Фатих, сега доизкусурявам програмата.КОЙ АКВАРИУМ е въпросът! Имаме време само за един и Леголанд ако може в същия ден. Групата ни нарасна- четирима възрастни и четири малки деца.
Моля за предложения!

# 476
  • София

Черпя ви едни лалета от Емирган, ходихме в сряда. Всички са цъфнали, даже има прецъфтели.
Отидохме с автобус, после се спуснахме към корабчетата и взехме линията за Еминьону, но решихме да слезем на Ортакьой и да хапнем пълнен картоф за 200 лири. Капалъ и Египетския вчера бяха голяма лудница, 5 часа не ни стигна, много народ, много нещо.
Фонтаните най-накрая ги отметнахме, хапнахме в Tavuk Dunyasi, много ни хареса и  голяма порция беше около 220 лири.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 13:17 от sweetvit

# 477
  • Варна и...духом на Босфора
Суит🌷🌷🌷
Хубава снимка,данке.

Мари,Ами съчетайте шопинг,хапване и Аквариум,който ви е по - близо.
Трамвай - метро - Мол Форум- Аквариум Sea Life.
Метрото спира в Мола.

Пак проверете на сайта всичко ли е отворено

Сани 5- подкрепям Роже,,❤️❤️❤️
Но ако има лайнери круизни на Галата порт,те ще задръстят ☺️ джама😃,гледката,демек,тъй поне съм виждала,но ти си прецени.

Имам близки сега къде Стамбула-,но малко друга работа имат,..
Та!
Има ли хора от Варна,които ще ходят скоро  и дали могат да ми вземат нещо,не са лекарства и хранителни продукти?
Ще се прибера в Бг в края на месеца.
Ако има,да ми драснат на лично, Благодаря ❤️

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 11:25 от redemi

# 478
  • Карлово
Прелест са лалетата.
Дай още снимки, моля.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт