"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 015
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
но ако има нещо за корекции

Само едно нещо ако може да кажа - нека имейлът не бъде подчертан с черта, защото между къща и пълна има долна черта. И така се губи. А ако е без черта де факто става друг имейл, нали така? А ако не става - да се напише изрично,че мужду 2-те думи има долна черта.

Да попитам има ли някой ангажиран с това да проверява нашата поща и да отговаря на имейлите, запитванията и т.н. Защото в пощата има 4 имейла за потвърждение,че ще дойдат жените със семействата си. Има и въпроси, които задават. Три от мамите пишат в темата и доколкото мисля са наясно с Празника - на тях за какво е пратен имейл??????, има една мама с име Стефка, която ми е непозната. Нека има и един отговорник за пощата,че да не станат всички да отварят и всички да отговарят! Ще има ли някакъв стандартен текст на отговор по имейла?  та това исках да питам.....

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 21:41 от Мама Цоцоланка

# 271
За e-maila и телефона - аз ще събирам заявките. Не съм го отваряла, защото още не сме пратили поканите. Бях започнала обаче доста отдавна да изпращам ЛС на мамите от 1 страница на темата. Сега ще пращам пак с новата дата и място. Моля всички, които са запознати, за извинение. Даже, ако иска някой, да си поделим пращането на ЛС, защото през деня връзката не е добра и доста се бавя.
Мамо Цоцоланке, ако искаш, да се чуем утре за подробности.

# 272
Активна, без да се обиждаш - ти се нагърби достатъчно и то с не леки задачи.... Мама Цоцоланка от разстояние с това може да помага, ако има желание ... Дай и възможност и на нея да свърши нещо...За и мейла става въпрос.

# 273
   За Джулс-като визия е много дзобро,но имам една малкяа забележка за подредбата на едно от изреченията-"Програмата предвижда забавления децата от всяка възраст..."-ако може естественно да се кориагира на-"Програмата предвижда забавления за деца от всяка възраст..."или нещо такова...Иначе всичко е ОК!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
активна, а в тия 80-90 бр. покани мен включила ли си ме? Ако не, включи ме с 20 бр. (преди бях писала за 15)

# 275
"Програмата предвижда забавления за деца от всяка възраст..." - при набирането май има грешка.

"Очакваме рисунките на вашите деца на тема "Моето голямо семейство" във формат АЗ на адрес:..." - иначе хората как ще знаят къде да ги изпратят.

Иначе ми харесват. Браво, ДжулиС!
На активна ли ще ги изпратиш?

Цоцоланке, можеш ли да поемеш част от ангажиментите по мейла? активна, кажи от каква помощ имаш нужда. Там обемът на отговори не е никак малък. Но нека все пак има един отговорник за окончателния списък с потвърждения. По него има да се направи и статистика: толкова деца на такава възраст, толкова - на друга и т.н., за да можем да предвидим забавленията по възрастови групи.

# 276
Благодаря за гласуваното доверие! Мога и съм съгласна да поема имейла - там каквато кажете статистика - всичко правя! Гледам има записани рожденни дати - мога да подреждам - деца до 1 г. , деца от 1-3г. и т.н. възрастови групи. И освен това - любимите ми години - кой кога е станал мама и все такива. То и вие ще помагате със статистиката и категориите, нали....?

# 277
Честит рожден ден на патерица на Ваньо-11.03.1960г.на teddyvas.
   Йоана - 12.03.2004 на hatchi
Христо   - 12.03.1991 на bybss
Марио и Ивайло    - 12.03.1993 – на Кристал
    Честит рожден ден дечица бъдете здрави, щастливи и ннека всички мечти ви се сбъднат!  bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Носталгията и мен гони и то често особено сега, когато татко го няма вече, а мама е далече! В скоро време ще ми бъде мъчно и за вас, щото няма да имам нет. Няма парички. До днес ви четях и ви се радвах, не винаги намирах сили и смелост да ви пиша.
    Желая ви слънчева и спорна седмица, да не се отървете от здраве и любов, щастие и весели игри на дечицата и да си учат уроците. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 278
Естествено, че не се обиждам, ако някой поеме част от работата. Още повече, че Цоцоланка е спец по статистиките  Grinning .Казах, че аз ще ги правя, за да бъдат на едно място нещата, а и защото друг не беше предложил помощ. Още повече, че вече имам доста служебна работа, а и от 1 до 10 април няма да съм в София (и без компютър). Такааа, значи за мен остават заявките по телефона, които ще предавам на Цоцоланка по Скайпа. Поканите нали при ClanG ще пристигнат? А аз ще й дам списъка с адреси и бройки за покани.
Да питам и нещо друго - има ли смисъл да се пращат ЛС на мами от другата тема, които не пишат в тази? Или които отдавна не са писали и в другата?

# 279
Проверих цените в Парк-хотела: малък апартамент - 70 евро, голям - 88 евро. За стаи май няма смисъл да питам, семейства като нашите не се събират в стандартни стаи. Mr. Green

И аз няма да съм на разположение от 1 до 10 април. Ще караванстваме из Гърция. Sunglasses

активна, май само с Цоцоланка трябва да се разберете.

# 280
Според мен трябва да пишем на всички мами. да не изпуснем някоя да се обиди. пък и това ,че не пишат незначи, че няма да дойдат

# 281
И аз мисля да ходя на почивка от 1 април, че вече изпушвам. Не съм ходила никъде без деца от почти 2 години и нещо нервите ми взеха да сдават багажа Cry

Като гледам, че и други ще отсъстват ще се справим ли с организацията в такъв случай newsm78

# 282
Ами да си признаят тези, които остават на линия. Засега една дидуш бройкам.

Пуснах поканата и заявката в страницата ни в сайта на РОДИТЕЛИ.

Утре, вторник, от 10 ч. имаме уговорена среща с началника на кабинета на Желязко Христов. Някой ще дойде ли с мен?

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 13:04 от секстет

# 283
Аз съм на линия, освен пощата - друго мога ли да свърша?

# 284
Аз ще дойда. Къде и в колко ще се видим?

Общи условия

Активация на акаунт