Re: ЯНУАРИ вече мина - торта ядох аз за трима и съм вече на ГОДИНА!!!

• 10 209
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Ехо, мацки, вече съм на линия  Hug
Вчера се завърнахме от Банско, довечера ще се включа по-активно, след като ви изчета, че снощи заспах заедно с Алекс  Blush

# 211
Здравейте всички!

Каси, радвам се , че си пак сред нас!  Hug Съжалявам обаче, че поводът е такъв.  Confused За съжаление не мога да ти помогна, но можеш да се обадиш на някой лекар и да се консултираш по въпроса - какво можеш да направиш и има ли риск за семейството ти  Rolling Eyes

sea woman, добре сте си поспали - браво!  Peace За непишещите - Клео нали са на почивка, ама другите ...

Дес, чудна разходка сте си направили май  Peace

ilindi4ka, ами да ти кажа боляха си я Али ушетата и плачеше доста  Confused А и от лекарката много я беше страх и като й ги преглеждаше беше малък ад за нас  ooooh! Дано бързо му мине на Сами и да не плачка! Praynig

daisy_st, Честити ви проходили крачета!   bouquet

galita , хубаво, че сте се видяли със свекър ти! Дано се разбирате и да се виждате по-често  Peace

БОДЛИВКА, весело изкарване на прощъпулника и да не забравиш да сложиш палците  Peace И весел РД на мъжа ти! Hug И чакаме после снимки Mr. Green

Ние днес излязохме в най-големия вятър да си купим памперси.После не ни се прибираше и направихме изненадващо гости на JiM и Емата - голяма игра падна, пък и ние се видяхме и поклюкарихме малко  Blush

Ами така де, като не можем да седим навън ни е скучно сами в къщи  Mr. Green

Весел ден на всички  Hug

# 212
Аз докато напиша тоя ферман, тя Клео си дошла !  Joy Е хайде добре дошла, мадам!   bouquet

# 213
casiopea, спокойно, момиче! Не се шашкай! За предпазни мерки почти нищо не мога да ти кажа,но от опит знам, че не е задължително да се разболееш, ако имаш контакт с болен. Дядо ми страдаше от туберколоза в последните седмици от живота си. От семейството никой не се зарази. Всъщност май има вариации на това заболяване... Не съм компетентна. По- добре се консултирай с педиатъра или твоя личен, вместо да се панираш предварително. Peace

7of9, за съжаление не мога да ти дам примерно меню за деца на годинка, защото пропуснахме консултацията и не разполагам с такова все още. Но моята педи винаги дава за съответния период писмени указания за отглеждането, развитието и храненето. Може би ще я посетя идната седмица и ще мога да споделя прочетеното. Всъщност аз не им отдавам особено внимание на тези препоръки. Мойто дете за съжаление е най-злоядо и дребно от всички и въобще не мога дори да се доближа до въпросните норми и количества. Така че правя каквото мога. Peace

Бодливка, весело изкарване на двойния празник и да споделиш преживявания после! Дано са вкусни тортата и погачата!

galita, ха честито ви запознанство със свекъра! Хем ме изуми с разказа си ,хем го приех като нещо нормално, имайки предвид моя такъв роднина. Най- разнообразни хора  има по тая земя, а и отношения- също. Аз за роднините на мъж ми обикновено казвам: да са живи и здрави, и много се радвам че са далече, за да не ги виждам често. И хич не ме е срам, че го мисля. А на вас пожелавам нещата да се развият добре, защото е прекрасно да се обичат дядовците и внуците, или поне да се познават. Peace

# 214
Vili, много си бърза. Успя да ме изпревариш.

# 215
casiopea, ако си ваксинирана /а не вярвам да има начин да не си/ няма какво да се плашиш Simple Smile

Тука примерно е БЪКАНО с туберкулоза - всеки 2ри или всеки 3ти - нещо от сорта - ама само на НЕВАКСИНИРАНИ се лепи... примерно повечето готвачи в ресторантите са черни и са болни или от спин или от туберкулоза... заразени клиенти обаче няма Simple Smile
Така, че не се плаши толкова Simple Smile

# 216
ludmilana, оправих ти подписа.

# 217
Дес, сега ще ти разкажа една случка- реплика на вашата с гарванчето. Вървим си ние с мойта щерка из къщи за ръчичка и в полезрението ни попада една рекламна найлонова торбичка. На нея имаше картинка с бебе и майка, и Еми се втурна към нея. И понеже знам, че страшно се радва на бебета под всякаква форма, не намерих нищо необичайно. Да, обаче като приближихме, тя започна да повтаря недвусмислено "ам-ам-ам". А аз соча пликчето и  обяснявам : бебе. А тя продължава "ам-ам"... newsm78... По едно време зацепих. В долния край на торбичката под въпросното изображение, тя съзряла бебешки шишета, бибки, чашки и пр. ooooh! Като пълен кретен се почувствах. Детето си познало папането, па макар и на картинка. А аз...
Та така. Всичко разбират малките маймунки вече. Пък който не насмогва на темпото, си е за негова сметка. Confused Laughing

# 218
Роси,чак сега видях за коя играчка ме питаш smile3555.Като каза дървена си помислих за другата ни която имаме (добре че погледнах снимките пак Blush)- фигурки които се надяват на дървени пръчици.А тази точно за която питаше наистина е от Фантастико,няма име,беше опакована само в едно наелоново фолио,прозрачно Peace

# 219
Дес, сега ще ти разкажа една случка- реплика на вашата с гарванчето.................
newsm10 страшно наблюдателни са маймунковците.Сладурчета  love001

Ааа и да пък да си похваля зверчето.Заспа в 15ч,нали се оплаквах че не ще и още спи.Довечера очаквам веселба до късни доби,ще я водим на дискотека май.Ми кво,вече е голяма hahaha Joy

# 220
casi, чак сега се светнах като прочетох поста на [desi]. Ама нали сме ваксинирани всички?! Барабар с децата. Няма страшно! Ей, добре, че има кой да влее малко здрав разум, че някой път съвсем изперкваме, ей!

Ааа и да пък да си похваля зверчето.Заспа в 15ч,нали се оплаквах че не ще и още спи.Довечера очаквам веселба до късни доби,ще я водим на дискотека май.Ми кво,вече е голяма hahaha Joy
Нека спинка куклата, щом и се спи. После танци цяла нощ. Няма лошо. Mr. Green

# 221
Тооо...лошо няма,ама ако се спи след като се заспи.При нас това отсъства Wink Rolling Eyes Mr. Green

# 222
  • Варна
Ей, скоро абитуриенти ще изпращаме май! Щом на диско тръгнаха...  newsm68  Wink

Клео, очакваме включване с картина (като няма звук).

примерно повечето готвачи в ресторантите са черни и са болни или от спин или от туберкулоза... заразени клиенти обаче няма Simple Smile
Така, че не се плаши толкова Simple Smile

Ха, да ви е сладко!  newsm62  Wink

# 223
Клео, едно птиче ни каза вече че си тук Simple Smile очаквам снимки.
Деси, благодаря за инфото!
Jim, наистина всичко им е ясно на нашите деца. Бояна много обича да ходи с нас до пазара за плодове и зеленчуци /то не че имаме шанс да отидем без нея/, обикаля по сергиите и казва ам-ам. И последният път и дадоха един банан Simple Smile
Бодливке, аз казах на нашето педи, че давам Вибуркол Н.  Mr. Green Препоръча ни ги един детски лекар. 12 свещички са и струват почти 6 лева. На указанието пише това, което ни каза и той. На ден по 3 пъти /на опаковката пише няколко пъти/, ако състоянието е по-тежко и като се подобри по 1. Има подобрение след 3-4 ден, незнам дали от свещиките. 2-3 пъти давах Нурофен / че последния път от Калпол-а беше станала на червени петна/.
Днес съм много доволна от моето момиче. Страшен апетит й се е отворил Simple Smile
Спа два пъти през деня по 1 час и до сега е яла:
В 7 ч. около 150 мл АМ
към 11 ч. Един банан и 100 гр. кисело мляко /като шейк го направих, за да го изпие/
в 14 ч. изяде едно сварено картофче + с 20 гр. сирене-
Изпила е сигурно 300 мл. вода- голяма жажда я гони и около 100 мл. сок от ябълка - аз й го правих.
Направо си е за хвалба!

# 224
  • София
Гушанка,отдавна се каня да питам,ама все забравям-от къде ви е коша за играчки-жабок? Доволна ли си ,здрав ли е,цена и т.н.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт