Re: ЯНУАРИ вече мина - торта ядох аз за трима и съм вече на ГОДИНА!!!

• 10 209
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета!
Vili4ka, и според мен са зъбки! Не се притеснявай, ще мине този период.
Дес, да сънуваш, че раждаш близнаци, е на хубаво за бизнеса ти. Следователно, щом са 7 трябва да е супер! Mr. Green Въобще, повечето от тълкуванията, ако сънуваш раждане, са хубави. Аз сънувам доста често, че раждам, но при мен е обяснимо Blush И честита ти лелинска новина! Наистина може и това да е обяснението, ама за бройката не знам...
За декларациите - чинно попълних нашата за татито, но тя сега прашасва на бар-плота и кога ще бъде отнесена по предназначение, не знам... #Cussing out Иначе за две деца облекчението е 780 лв, не 720, но така или иначе сумата е добра. Явно за тази година има увеличение, защото всички мои познати споделиха, че за миналата година са им върнали по 70 лв. Ай дано догодина още да ги увеличат, че нали ще съм с две дотогава...
А да ви кажа моя дерт какъв е - тук от няколко дни Стефан хич ама хич не търпи обувки! Naughty Каквото му обуя в къщи - топлинките или кожените на К&К, след две минути е изритано, на буйките стелките са извадени и се дъвчат усилено. Днес излизаме да му купя памперси, докато вляза за 2 мин. в магазина, тои си изритал едната обувка, махнал си и шапката и се нерви нещо. Що не иска обувки това дете, не знам. Вярно, че не е голям проблем, ама ми писна да се притеснявам дали няма да му измръзнат краката и да го преследвам с тез обувки...

# 241
  • София
Vili4ka, период е, ще отмине, спокойно. Едва ли са лигавщини. По-добре не я насилвай, а се води по нея (нали все пак приема млякото поне) да не стане злояда. Аз много уважавам лафа, че няма злояди деца, просто баби и майки ги правят със зор такива  Peace
Момичета, благодаря ви за комплиментите за фигурата ми, но нали знаете, че все ни се иска нещо повече от себе си ... аз поне - да си възвърна предишните кила (още 5 остават).
Иначе, ме поуспокоихте за фигурата на Вики  Heart Eyes
Дес, станала си леля - честито! (трябва да си смениш подписа  Simple Smile ) А, онзи ден забравих да ти пиша, че и ние сме като вас - ако легне за кратко през деня (до обед примерно) си разваля целия следобеден сън и става един киселяк  Sick Ето ти тълкования за съня (ако вярваш на това): http://www.infotel.bg/rubrics/dreams/index_bg.htm и тук: http://www.mysticbg.com/content/sunovnik/sunovnik_main.asp

# 242
Галита,мерси за съновника.Сега ще го отворя и да видя какво е туй чудо Mr. Green А леля не съм станала още,живот и здраве през септември ще бъде Wink
мом_ан,твоите тълкувания ми допаднаха много.За числото 7 си спомням, че имаше някакво значение по-особено newsm78 - божествено число или нещо подобно Thinking

# 243
  • Варна
Момичетаа, големи сънища-голямо нещо!  hahaha Joy Дес, имаш мнооооооого да наваксваш със сестрички на Вярка-Гъзарка!  Joy

Предложение за темичка:

Като минзухари и кокичета порастват ЯНУАРСКИТЕ момчета и момичета!

Ще закичим с пъстри мартеници ЯНУАРСКИТЕ момчета и госпожици!

# 244
Предложенията са СУПЕРРРРРРРРРРРР,лъхащи на пролет и цветя Hug  bouquet Heart Eyes

Ми бая трябва да се озоря да ги докарам на бройка сестрите на Вяра hahaha Joy

# 245
  • Madrid

7of9 питаше за ушето, а Криско беше с упорита кашлица и мнооооого леко възпалено ушенце, може би затова се бъркаш.  yes Пиши как е Сами?
Ясно! Crazy

# 246
Илинди4ка,много си кратка днес бе мила.Как е Сами?Дано се пооправило детенцето Praynig Hug

# 247
  • Пловдив
... Значи сънува той, че съм наготвила манджичка (от тия, оранжевите, той никак не ги тачи). Сипала съм му и съм му казала, че е от акенцата на Мъри - Ето, виж, на тебе съм сипала по-дългичко! -подръпнал се той насън, но отговорил - Е, щом са на Мъренцето, мога да ги изям, но не беше нужно да ми казваш, сега ще ми е по-трудно! 

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 248
  • Madrid
Ами Самуил ме прекъсва Grinning,затова имам афинитет към нощните постинги! Grinning!
Според мен за сън си е приятно изживяване,доста емоционално.Ама в реалността-леле-мале! Laughing
Самуил е в отлично настроение от вчера на обед,все едно нищо му няма. Simple SmileДори снощи ходих на дискотека с брат ми,а мъжът ми си беше вкъщи с детето,което беше прилежно приспано!Позабавлявахме се,откога не бях ислизала! PartyКато се прибрах,Самуил не се беше събуждал,така че казах на таткото,че е възможно този момент да се повтори! GrinningТой се усмихна и така.Днес е негов ред да запразнява! GrinningМакар че и двамата чакаме бабата с нетърпение,за да се позабавляваме заедно,все пак с него ми е най-приятно! Heart Eyes
Галита,и аз забелязах,че Самуил има коремче,но той е слабичък и е много смешен! hahahaНе съм го ограничавала,просто започнах да давам същото количество,но на два пъти,че той няма спирка! Rolling EyesИзлишно се притесняваш,сега са толкова активни,а и растат със завидни темпове! Wink
Виличка,лош период,дано отмине бързо! Hug
Людмилана,страшна си,да знаеш! Joy Joy Joy

# 249
Ех, мацки, 2 вечери се боря да ви изчета ooooh!
Ще ви разкажа малко за почивката, а снимки след като се върнем. Утре заминаваме за Копривщица  Laughing
Та за Банско , изкарахме много добре. Особено съм щастлива, защото на Алекс му се отрази супер почивката. Вече ни ми виси така на крачола  Laughing Заиграва се по малко и сам и с други хора освен мен и татко му. Предпоследния ден един час си игра с една кака , тя го развежда напред , назад, въобще не се сети за нас Mr. Green
В събота излизаме с Бодливка, аз влизам за кафе при което обикновено Алекс се дере докато не изляза. Обаче сега си седи тихо и кротко детето и Бодливка ей така  Shocked и вика :
"Какво сте му направили на зетя бе?"  hahaha
Даже Алекс дава на свекър ми да го гушне, което преди беше просто абсурд и той на 7-то дете човека Joy

Иначе там беше супер - имахме си програма:
сутрин на басейн, после докато Алекс спи  аз ходех на масаж и сауна, следобед на разходка.
Качихме го и на пистата и си умря от кеф на снега  Hug
Разбира се най- се радваше на басейна. Опасенията на мъжа ми, че вече бил голям и щяло да го е страх бяха стопени на секундата като го видя как гледа басейна с любов  Mr. Green
Диването си цапа и с ръце и с крака , иска да плува.

Понеже снимките са страшно мнооого, уляхме се просто, ще видя кога ще имам време да избера и да кача няколко.

# 250
Дес, ти понеже ни завидя, че ще правим футболен отбор с момчетата и реши сама да си спретнеш балетна трупа а hahaha Joy
Виличка, не се притеснявай бе мила, сигурно са зъби. Алекс имаше такъв период, беше 3-4 дни само на кърма.
Галита, ще ме умориш с твоите притеснения, пък татито и той се включил  Mr. Green
Вярно е , че е напълняла Вики, но в никакъв случай не е дебела. Алекс и той вече си има шкембенце  Wink Неговото също е твърдо, има си мускулче детето  Laughing
И не ми говори за закръгляне, че на Банско от чистия въздух въпреки басейна и сауната съм качила едно кило  Embarassed
mom_an добре дошла и лека бременност ти желая   bouquet
Роси, Боянка е много сладка с новата прическа.
Лика и Алекс си е голямо момче вече с тази коса  Hug

Въобще снощи разглеждах снимките и всички са толкова пораснали и променени  Flutter Естествено са супер сладки  Hug

Пеперудке, къде се губиш ?  Rolling Eyes

# 251
Привет, момичета. Аз зачезнах, защото още в петък голямото ми момче си взе почивка и го ударихме на живот.

lika, много готин Алекс. Голям чаровник и хубавелко. И тези очи...  Hug
Да знаеш много му харесва колелото. Взимайте при първа възможност!

Rosita, витамин Д от АМ си го набавя и не се налага да давам. Преди капки.

Лисана, да ти кажа много са се засилили...за здравословен живот де. Масово спорт, а лайт-мотив е "здравословно хранене". Даже по ТВ-то вървят "реклами" за разтоварващ ден например. И да ти кажа преди 5 години имаше доста закръглеми жени (мъжете тук са си предимно слаботелесни, като се замисля). Сега май аз съм от най-закръглените.  Embarassed Но и на мен ми идва времето да ги последвам.  Laughing А деца дебели въобще не се съм виждала скоро...като изключим някое друго арабче-момченце. Не знам каква е тази зависимост.  Rolling Eyes

[desi]  , въобще не ме притесни. Напротив - успокои ме!  Hug

ilindi4ka, ти пък салам...когато в 6-я си месец отидохме на консултация ми казаха едното му ядене да е филийка с маргарин.
Всъщност идеята им е да се научат да ядат под час и то филийки, за да нямат проблем, като тръгнат на детска градина. Защото тук ти си им носиш сандвич, не като в България (както беше де). И топло ядене само вечер.

БОДЛИВКА, то това не че ще те успокои...но аз има далеч повече от 7 да сваля. Но сега, когато Борил има някакъв ритъм мисля, че и аз ще успея да влезна в крачка. Та и ти така...си мисля аз. По-малко болежки, повече движение. Повече разходки, по-весело, човек не се и сеща да яде.  Rolling Eyes
И да кажеш как сте изкарали. Да покажеш - също!  Wink

JiM, от моя гледна точка е по-малък проблем да ти е злоядо детето. На мен ми се вижда по-трудно да ти е ящно детето и да трябва да го ограничаваш. ooooh! Та все не е лесно .   Grinning

Vili4ka, да не я боли гърлото? Rolling Eyes

galita  , много хубаво, че сте изкарали добре със свекъра. Щом ти е и приятно - още по-добре. Много е хубаво децата да се виждат с хора, които ги обичат. Аз това си мисля, че Боре малко ощетен от към внимание. Не говоря за нас с баща му. Просто би било хубаво да беше по-често  с бабите и дядовците. Пък и в БГ и с повече хора щеше да се вижда...
А да ти кажа за яденето. Нашия пък татко каза - никакви ограничения за основните хранения. Т.е. продават бурканчета за 12 месечни от 250 грама, тогава и той ще яде толкова, ако иска. Понеже тук познатите ни много спазват указанията, решихме да дадаваме бисквити само в мноооого краен случай (било то детски, било то пълнозърнести). Заменихме ги с ябълка. А решихме че няма да му махаме допълнителното мляко, ако си поиска нощем. Така или иначе нормално си яде 4 пъти на ден. Също не ни се ще да махаме пресните плодове в повече според препоръките.
Аз все още си мисля, че децата имат усет първите си години по колко да ядат. Нашата задача е да им даваме полезни неща от които да избират.  До сега съм карала на инстинкт и не виждам поне за сега да съм сбъркала ужасяващо. Поне не се усеща.  Laughing Това не ми попречи да се поошашкам не яде ли Боре прекалено. Wink
Освен да ти го снимам по памперс и да ти пратя.  Grinning Така де, да направиш сравнение с друго бебе с голям апаетит. Но и на мен Вики си ми изглежда екстра.

# 252
ехааа, ама аз съм се отнесла здравата ...  хихи  ...ама така е, като ме е нямало 3 дни и ме сърбят ръцете. Laughing

# 253
Добро утро!!!  Hug

Клео, радвам се, че сте си изкарали добре! А алекс е искал на почивка да иде човека, за да се успокои и да играйка с други хода  Joy

Илиндичка, много добре си направила, че си излязла малко - има си нужда  Peace

7of9, не е гърло - наред си е детето - като й дам солетка нищо не я боли и си папа с кеф  Mr. Green

ludmilana, Дес, с вашите сънища направо ще ме уморите от смях  Joy Joy Joy

galita, заради товите притеснения за детето специално отидох да погледна снимките - съвсем наред си е детенце - не е дебело, както го описваш!Ааа, няма така да обиждаш детето  Naughty  Hug

Благодаря на всички за успокоителните думи  Hug Днес ще й направя на Али картофки със сиренце и масло, за да хапне малко.Няма да я тормозя с манджи Grinning

Весел ден на всички  Hug

# 254
Момичета изписах ами  НИЗОРАЛ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 smile3518 smile3518 Weary smile3514 smile3514 smile3511при което в листовката пише че за кърмачки не става newsm78

Общи условия

Активация на акаунт