Vili4ka, и според мен са зъбки! Не се притеснявай, ще мине този период.
Дес, да сънуваш, че раждаш близнаци, е на хубаво за бизнеса ти. Следователно, щом са 7 трябва да е супер!
И честита ти лелинска новина! Наистина може и това да е обяснението, ама за бройката не знам...За декларациите - чинно попълних нашата за татито, но тя сега прашасва на бар-плота и кога ще бъде отнесена по предназначение, не знам...
Иначе за две деца облекчението е 780 лв, не 720, но така или иначе сумата е добра. Явно за тази година има увеличение, защото всички мои познати споделиха, че за миналата година са им върнали по 70 лв. Ай дано догодина още да ги увеличат, че нали ще съм с две дотогава...А да ви кажа моя дерт какъв е - тук от няколко дни Стефан хич ама хич не търпи обувки!
Каквото му обуя в къщи - топлинките или кожените на К&К, след две минути е изритано, на буйките стелките са извадени и се дъвчат усилено. Днес излизаме да му купя памперси, докато вляза за 2 мин. в магазина, тои си изритал едната обувка, махнал си и шапката и се нерви нещо. Що не иска обувки това дете, не знам. Вярно, че не е голям проблем, ама ми писна да се притеснявам дали няма да му измръзнат краката и да го преследвам с тез обувки...

) А, онзи ден забравих да ти пиша, че и ние сме като вас - ако легне за кратко през деня (до обед примерно) си разваля целия следобеден сън и става един киселяк
Ето ти тълкования за съня (ако вярваш на това): 
- 
Дес, имаш мнооооооого да наваксваш със сестрички на Вярка-Гъзарка!
Пиши как е Сами? 
,затова имам афинитет към нощните постинги!
Като се прибрах,Самуил не се беше събуждал,така че казах на таткото,че е възможно този момент да се повтори! 
Естествено са супер сладки 
при което в листовката пише че за кърмачки не става