ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 261
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 270
Магдалена и тя дъно.
С туй Кати да не стане като юристката Кристина ли беше, дето яхта с обяд и после шута отзад.
А тая Виктория ме разплака от смях. Сълзи пророни горката, че Алек не разбрал, че тя заради него си оставила делата за един млн. долара и е отишла там заради него. 🤣

# 271
Ужасна е Виктория, всичко сте написали .

# 272
Ох, аман от тези Благовести! Все едно други срещи няма да има (дано за Виктория - не Grinning )

# 273
Много сладко си клати главата момичето в хеликоптера в смисъл "ах какъв си палав", жест като на хоро.

# 274
  • България
Кога ще изгонят Виктория - хем няма вид, хем няма обноски, хем не разбра, че Алек не я хареса? И сълзи, и сополи. Тя няма ли обективна преценка за себе си, че е най-некрасивата там? Това не са ти футболистите в БФС.

# 275
Поканата на Екатерина точно ми намирисва на решение на продукцията, не негово, той я беше забравил докато се изредиха всички до края в първите две вечери, а и не беше показал някакъв интерес към нея. Това според мен е понеже  адашката е безинтересна и лабилна като личност и флегматична, но иначе за мен е най-красивата там ( с грим, обаче, без грим пак не става, не разбирам как може една единствена очна линия да прави всичко 😂)

# 276
Виктория ми е новата Милица. Как от ден първи се затръшка, че си била зарязала всичко в България заради Алек. Ще рече човек, че другите по принцип на Родос си живеят.

# 277
  • София
Хор и аз в новата тема. Без грим ни една не мога да позная

# 278
скъпа ми Виктория, сякаш гледам оная ревла от предишния сезон, Милица ли беше, коя. Ай спри се. Твърде много се вълнуваш за толкова рано.

# 279
Магдалена се опитва да се открои. Всички махат, тя тръгва напред към хеликоптера сама. После всички тръгват след нея, тя нямала да маха за чао и тръгва сама наобратно Joy

# 280
Не е в ред момичето , няма ли огледало?

# 281
Много е добър в комплиментите, смислени ги оформя.

# 282
  • USA
Според мен Катето и Сашко си отиват като двойка - той изнежен, тя още повече.

# 283
Виктория е видимо  МНОГО грозна-и визуално,и душевно.
По-добре да не я дават в близък план, защото предизвиква погнуса - с кожата си,с носа си,с устните и зъбите си.

# 284
Магдалена:
- Аз съм супер самоуверена в себе си и тази среща не ми повлия.

СЕДЯ КАТО ИЗПЪНАТА МОТОВИЛКА 5 МИН. ПРЕД ХЕЛИКОПТЕРА СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ 🤣

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:37 от Kokito87

Общи условия

Активация на акаунт