. За мен би било супер впечатляващо ако продукцията ни е хвърлила прах в очите с този осемминутен пребогат на информация трейлър и същност сезонът няма нищо общо. Надявам се на обрат например в който последните ще станат първи, защо не. Аз гласувах за една дама (не не е Веска
) която в първите два епизода беше статист, а според мен е интелигентно и много красиво момиче - Надя от Пловдив, която се занимава с програмиране. Бих се радвала да видя нея на финал. Симпатизирам на Теа, аз виждам доброта в това момиче, приятно чувство за самоирония и и за съжаление много голяма неувереност в себе си. Валерия, хммм в това момиче има нещо. Аз не мога да бъда безразлична към съдбата и, не я съжалявам, възхищавам и се и я приемам лично. Но това влизане ол ин ми дойде в повече. Много е неопитна, на това го отдавам това толкова пребързване (визирам и целувката и признанието), но въпреки това си мисля че ще стигне далече. Това са трите, към които имам отношение засега. Относно спряганите за финалистки, с уговорката, че ми се иска спойлерите да са 🎈 който ще каже пук и ще ни изненада, спор няма че са жени, които опита ги е научил как се прави добро първо впечатление. Ако не е по сценарий, то ясно е какъв е типа на новия Ерген (още не мога да го повярвам, точно с тях ми изглеждаше някак изкуствен и пресилен). Иначе младежа ми прави добро впечатление. Говори. Даже сглобява цели изречения със смисъл в тях. Допада ми че не се притеснява как ще изглежда, прави си гримаси и на мен това ми допада, все пак е риалити. Надявам се да остане така и даже още да се отпусне.
. Препоръчани теми