ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 039
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 630
Алек трябва да го вземат да пише сватбени обети.

# 631
Бях се отчаяла от цялата боза, обаче Алек и Нани ...уаууу ! Вече мисля, че разбирам защо тя е от финалистките. Има нещо специално между тях. Много съм впечатлена от Алек, макар че не е мой тип мъж и бях разочарована, че той е избран за ергена, но ме печели все повече и повече с поведението си.

# 632
Васка изобщо не я видях днес освен в началото. Като цяло на този коктейл всички изглеждат по-добре от миналата седмица, смилили са се от екипа.

Най-хубави са ми Милена и Шаро, последната е извадила късмет, че ѝ няма гримовете.

# 633
Ехх, ама много галантен джелтълмен, раздава се на всяка среща.
Казанова пасти да яде.

# 634
Значи отначало Надежда и Маги ми бяха еднакви...дразнещи. Но сега Нани ми става симпатична.

# 635
Вие, момичета, сте... просто феноменални!!!

# 636
След Надежда, която носи надежда със себе си, няма как да приема сериозно Маги Мрън Мрън Томова. Въобще не ми е интересна с логореята и обсебването ѝ.
“Ох”, “ах”, “ух” … превзетост на макс. Бледнее след Нани Банани Trollface

# 637
  • София
Как съсредоточено слуша Маги, все едно му обяснява законите на физиката.
Хич не ми харесват двамата, тя е красива, но ми е нещо фалшива.

# 638
Обсебващата Маги… И всяка втора дума ѝ е “тва, тва”

Тамън чета коментара и два пъти един след друг "тва е" 😄😄

# 639
А аз не разбирам защо е от финалистките Маги. Отгоре на всичкото визуално е копие на моя позната, но тя е тъмна, не е руса.

# 640
Не ми допада тази Маги. Говори, каквото Алек иска да чуе и така изкуствено присвива очи.
Нани обаче засега я харесах. Естествена е.

# 641
Ергена успява да намери комплимент за всяка една. Ама някак фалшиво ми става. Едва ли ги познава толкова, пък и те не смеят пред него да се наричат с лоши думи.

# 642
Алек трябва да покаже нещо малко по-различно от 100% слънце и рози, защото започва да изглежда като изрезка от картон.

# 643
Много е изкуствена Маги. Много. Фалшива. Дразнещо. Дори и като обслужващ персонал би ми била досадна.

# 644
Истината за съжаление е следната- с изключение (може би) на парфюмеристката Милена, всички други са пълен потрес (да не употребявам друга дума) и не, не говоря за външния им вид, въпреки че и той има значение за общото им излъчване! И явно истината не се харесва на някого, след като ми се изтриват някои от коментарите!  Е, карай да върви! Поне ми стана ясно едно-казах истината, а тя боли!

Общи условия

Активация на акаунт