ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 818
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 335
Не знам ама Виктория стои зад Християна и се смее, утре ще избухне срещу нея.

# 1 336
  • Варна
От сърце пожелавам на Милена да е щастлива!
Ама тези сценаристи, как можаха да метнат това момче с липсващ речников запас първо на Тея, да го смели на кайма и после на Милена, да го довърши!

# 1 337
Ах как се смеят Йоана и Надя.

# 1 338
В момента ни показват какво причиняват алкохолът и забранените субстанции върху човешкия мозък.

# 1 339
Айде, Магдалена грабна ролята на защитничка на нападнатата, тц, тц.
Но не я защити публично, до синхроните ѝ стига смелостта.

# 1 340
Какво толкова е направила Силви бе...не че ми е фаворитка, ама що така всички скочиха???

# 1 341
Х и на Йоана.

# 1 342
В момента ни показват какво причиняват алкохолът и забранените субстанции върху човешкия мозък.
Да няма уранова мина под къщата? Thinking

# 1 343
"И друг път в живота ми съм била в такива ситуации" 🤦‍♂️ Тая даже не разбра какво каза

"Светена вода и тамян..." 😄 Таз и тя ме скъсва

# 1 344
Милена много е преживяла, може би е влязла в предаването да превъзмогне тези трудности, през които е преминала.
Лесно е зад кадър да коментират, че им е станало неловко от конфликта между Християна и Силвия, но никоя не опита да ги спре, а само се хилят и гледат настрани...
Магдалена като не подкрепя нападането на всички към Силвия, да не говори само зад кадър...
Много грозно стана...поне да покажат от продукцията какво толкова е станало, че всички така я нападат.

# 1 345
Александра наистина беше дразнеща , сигурно Силви също дразни с нещо , но това е ужасно грозно и прекалено … Александра в басейна помня , че почна да се заяжда , но тази Силви е доста тиха .
Христиана се чуди с кой да се заяде , Виктория не и се даде и си намери друга жертва .

# 1 346
Какво толкова е направила Силви бе...не че ми е фаворитка, ама що така всички скочиха???
Яде с ръце.

# 1 347
Уби ги с хладнокръвие! Аз бих казала, че ще им направя черна магия и да се нас....т, щом вярват в такива неща

# 1 348
Йоана и Надя вече са ми абсолютен минус!

# 1 349
Християна се взе сериозно за "тартор" и постоянно търси нови "жертви", за да изпъкне. Всъщност избива комплекси. Днес една "заапва", утре ще е следващата. И останалите, за да не попаднат "под прицел", се съгласяват с нея.
Браво на Силви, запазва зверско самообладание, но това ще ги агресира още повече.

Общи условия

Активация на акаунт