ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 846
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 320
Съгласна съм! В повечето от нас, в момите от имението и за съжаление в Алекс, Милена предизвиква само съжаление! И да- съжалението и любовта не вървят заедно!

# 1 321
Силви запазва самообладание зверско. Надя как се хили.

# 1 322
Ама права е. Тази Слива да млъкне вече.

# 1 323
Понеже Християна яде филиите с лютеница с нож и вилица. Наистина са овце останалите щом позволяват на това просто и гръмогласно същество да ги води и да се изказва от името на всички.

# 1 324
Уоу повратна точка Силви новата жертва Александра на сезон 3, Християна = Дениз сезон 1

# 1 325
Християнке, пожелавам ти никога да не си черна овца в нечие стадо да видиш с очите си какво значи да си от другата страна на монетата, просто, нагло, безпардонно същество такова........

# 1 326
Магдалена защо не каже нещо ?

# 1 327
В защита на Силвия - ние я видяхме да яде кофичка с лъжица.
Дори и да ядеше с ръка, пак не оправдава тази агресия.
На Маги й станало мъчно ... Ми защо мълча, бе буля? Само 44-годишната дама (забравих й името) се обади да я защити.

О, да! Подигравателен ми е коментара.
Има толкова много култури, за които е напълно нормално да хапват с ръце. И много вероятно някои от тях са на светлинни години от "дамите" вътре.

# 1 328
Милена ми е Пам на този сезон. Само че Пам беше влязла с ясна цел и съзнание да защитава "каузата" си, а с Милена направо се злоупотребява от страна на продукцията. Нали всеки сезон търсят някаква кауза, която да промотират, този сезон е на психичните заболявания явно. Жал ми е за Милена, но въобще не ѝ е там мястото.

Силви ме дразни много с това повтаряне колко е интелигентна и образована и т.н. Но Християна прекалява с тези нападки.

# 1 329
Магдалена като не може да търпи, да каже нещо.. не мога да понасям такъв bullying

# 1 330
Как няма кой да я постави на място тази Християна!? Адмирации за Силви и за това да се противопостави на бликащата простотия. Но за съжаление, пак ще кажа- наглостта побеждава.

# 1 331
Аз имам 2 ви*Ш*и образования. Да ставам ли Ерген догодина? 🤣

ПървоМ да ти видим дипломите ...Joy

# 1 332
Милена май ползва предаването като терапия. Аплодисменти за което.

Хрисито прекалява ужасно, макар да съм съгласна с това което казва за Силвето.

# 1 333
"Аз не търся вашата компания!"
"Ама защо търсиш нашата компания!"
Thinking

# 1 334
  • Варна/Амстердам
Ох, тази Християна ми е толкова напрягаща, колкото повечето жени в Биг Брадър Фемили. Избягвах да гледам точно този сезон, защото беше отвратителен. Ужасно неприятна личност.

Общи условия

Активация на акаунт