ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 807
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 305
Милена не е за там, ще излезе съвсем срината, заради тези "красавици".
 Стана ми много кофти за нея. Дано успее да преодолее проблемите и ниското си самочувстие, хубава е и има повече женственост в себе си, отколко Барбара или Християна.

# 1 306
Е и да яде с пръсти какво? Това ли заслужава? Всеки с таро карти да се смята за вещица? Това е хоби… не заслужава някаква селянка да и крещи и да я гони

# 1 307
  • София
От това, което дадоха, я видях да яде с ръце бисквита или хляб, нещо сухо беше.

# 1 308

Нека бъдат двама...
Моят да е млад, ако може Joy

Що бе..бисквитката с виличка ли се яде..що?

# 1 309
  • София
В защита на Силвия - ние я видяхме да яде кофичка с лъжица.
Дори и да ядеше с ръка, пак не оправдава тази агресия.
На Маги й станало мъчно ... Ми защо мълча, бе буля? Само 44-годишната дама (забравих й името) се обади да я защити.

# 1 310
Катето, “милото” седи до Християна и се хили на простотията. И тя е мега противна.
Силви е особена, но я предпочитам пред повечето дивачки там.

# 1 311
Ех, тази Магдалена, на която и е много тежко и много разбира Силвия.. каква мила душа, какво нещо!

# 1 312
Магдалена се възлищава на Силви, че стояла така срещу 21 момичета, ама тя е една от тези 21?!

Силви явно си е такава, каквато Христиана твърди, защото всичките кимаха, ама защо после дават назад? Хората трябва да си стоят зад думите.

# 1 313
На мен лично ми харесва как Алек успява да намери по нещо добро във всяка от тях. За мен това е добродетел в един човек.

# 1 314
Офффф, Милена... Ами не мога да я харесам, а и говорът ѝ ме побърква. На първа среща да разказва драмата на живота си... Явно не работи достатъчно с правилните професионалисти, за да преодолее травмите си. А и стилистите не работят в нейна полза с тази ужасна прическа.

# 1 315
На мен не ми е жал за Милена. Намирам я за нормална, красива,умна жена. Желая й успех по пътя й. Щом е поела предизвикателство като Ергена, вероятно е на прав път. Със сигурност има половинка и за нея и ще я намери.
Повече ми е жал за околните около разни селянки като други участнички.

# 1 316
Браво на Силви!

# 1 317
Да си невъзпитан значело да пиеш и пушиш Open Mouth

# 1 318
Оххххх, Силвенце!!! Тя че е простакеса, така е, но и ти не пръскаш интелект...

# 1 319
Аз имам 2 ви*Ш*и образования. Да ставам ли Ерген догодина? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт