ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 803
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 350
Сливата е резил за Кюстендил. Май ще го зачеркнат този плод. Ще си останат с черешите.

# 1 351
Защо никой не защити Силви? Всички мълчат като мишки.

# 1 352
Наум Канзас ли цитира? 🤣

# 1 353
Първа роза Милена, а? Така ми намирисва

# 1 354
  • тук и там
Да,по един хикс на Надя и Йоана.Ужас,хора.Истинско падение на Хриси и компания.Как се гледат тези в огледалото без да им се догади.Кучки!Без извинение!

# 1 355
Като каза Силви, че е юристка и се сетих за онзи виц, дето Раят искал да съди Ада за нещо. Като чули за това, дяволите само се засмяли и казали на Ангелите, че делото им е обречено на загуба, защото всички юристи са при тях. Та... така! Simple Smile

# 1 356
Така и не разбрах за какво толкова агресираха и се настроиха срещу Силви, но шапка ѝ свалям за хладнокръвието, което запази пред тях.
Тази Кристина ли е, Катерина ли е на колко години е? Изглежда много добре.

# 1 357
Леле, толкова са зле всички ергенки.. Подлоги на едно прегракнало просто пиянде с много комплекси.. Ужас, срам и позор за жените в къщата.. Дъно!

# 1 358
Киара май ще се прибира да си мята бухалките в залата

# 1 359
  • София
Защо никой не защити Силви? Всички мълчат като мишки.
Само психоложката, която е работила в затвор (как се казваше?) се обади и каза на Християна да спре. Еиднствено тя, от цял отбор 20 кокошки.

# 1 360
И Йоана злобна, злобна...

# 1 361
Като каза Силви, че е юристка и се сетих за онзи виц, дето Раят искал да съди Ада за нещо. Като чули за това, дяволите само се засмяли и казали на Ангелите, че делото им е обречено на загуба, защото всички юристи са при тях. Та... така! Simple Smile

Grinning може и така да е...

Замислих се обаче коя мома , освен Сирви, има 5г университет обаче? От ергенките...

# 1 362
Според мен тази вечер трябва да излети някоя от змийското гнездо.

# 1 363
Всички вътре са злобни (с едно, две изключения). В това отношение продуцентите си знаят работата + това, че отстрани им се подшушва постоянно.

# 1 364
Магдалена ми става все по-неприятна .

Общи условия

Активация на акаунт