ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 803
  • 2 006
  •   2
Отговори
# 1 440
Най-накрая се сетих на кой ми прилича тоз ерненин като се зъби 😂
Джим Кери в Маската 🤭🤭🤭 Същия налудничев поглед, смях, зъбене 🫣

# 1 441
    Хайде и аз да се включа 🙂 И аз гледам за сеира, но почвам да се дразня.. Каква психоложка е тази? Идиотка. Любопитно ми е, ще практикува ли още по професията си след шоуто... Ама нали трябва да е интересно, тарторката ще я държат още. Никоя не ми харесва и на мен, тази Силви не знам какво е направила, за едни чинии така да я нападат не вярвам, ама как й се зъбеха, а Йоанна толкова антипатична физиономия има, сякаш е перманентно ядосана, и й вика "Ама ти не виждаш ли че никой оттук не те харесва" или нещо от сорта, какъв човек може да каже такова нещо, на друг, който в момента е нападан от няква мъжка селска ***, айде да не казвам, дето всички й се въртят около нея все едно е някво слънце... За съжаление и в живота е така, по-екстровертните простаци винаги са били на почит.

# 1 442
    • Валенсия
    Дали вече не е възможно преселването на някоя друга планета? Щото в тоя свят няма място за нормални хора.
    Направо ми прочете мислите! Май, така се получава вече в днешно време!

Както ми каза един познат: Ако всички жени са като тези в Ергена, по-добре да си остана стар ерген 😂

Аз бих прибавила, че по-добре да има много български мъже, които не са тип Виктор, Евгени и Алек - политкоректни парвенюта.

# 1 443
    Хайде и аз да се включа 🙂 И аз гледам за сеира, но почвам да се дразня.. Каква психоложка е тази? Идиотка. Любопитно ми е, ще практикува ли още по професията си след шоуто... Ама нали трябва да е интересно, тарторката ще я държат още. Никоя не ми харесва и на мен, тази Силви не знам какво е направила, за едни чинии така да я нападат не вярвам, ама как й се зъбеха, а Йоанна толкова антипатична физиономия има, сякаш е перманентно ядосана, и й вика "Ама ти не виждаш ли че никой оттук не те харесва" или нещо от сорта, какъв човек може да каже такова нещо, на друг, който в момента е нападан от няква мъжка селска ***, айде да не казвам, дето всички й се въртят около нея все едно е някво слънце... За съжаление и в живота е така, по-екстровертните простаци винаги са били на почит.
    Въртят се, защото ги е страх, че ако не са с нея, те ще са следващите, които ще "заапе", а не защото много я харесват.

# 1 444
    • София
    Йоана на мен ми е много грозновата, учудвам се на коментарите, че била хубава. Да не говорим, че изглежда много по-голяма от 25 годишна (особено с нелепия грим при влизането). Както впрочем и повечето от "младите", които мязат на чучела. Не знам като станат на годините на "старите" как ще изглеждат, щом от сега са така състарени.

# 1 445
    • Берлин
    Йоана ми е чистокръвна Хелга от източната част на страната /в Берлин живея, та.../

# 1 446
    Хубава е Йоана, много нежна и женствена. Но ми падна в очите този вечер.
    Силви е доста налудничава, има луд поглед. Има нещо там, но въпреки това ми харесва.

Милена е чиста душа, разплаках се, докато я гледах и то не от съжаление, а от прекрасно чувство, което усетих от нейната деликатност и чистота. Заслужава да намери своя човек, който много я обича.
    Харесва ми, че момичетата я подкрепят и се държат уважително с нея. Никой не им прекъсна срещата и всички се радваха.
    Забелязвам, че Алек е емпат. И то не е роля. Изпитва необходимост да защитава по-крехките и да им даде мъжкото внимание, което никога не са имали. Дори и да не вижда в тях жената до себе си. Харесвам го.

# 1 447
    Не знам колко са уважителни към Милена, имам чувството, че и по неин адрес е имало коментари от Христиана, но за щастие са ни спестени в монтажа.
    Христиана си личи как изобщо не се интересува от Алек. Същото мога да кажа и за Вакса, но може и да е породено от информацията, че тя през цялото време си е имала гадже.

# 1 448
    На мене ми затриха поста за Милена. Симпатизирам и много. Виждам себе си в нея. Е, аз не се боря с Анорексия, но.... Абе, дано намери този, който ще я допълва и уважава. Заслужава го.

# 1 449
    Силвия според мен не е стоик, а перде. Толкова се е вживяла в идеята колко е умна, красива, винаги права и висшестояща спрямо всички други, че обидите изобщо не я засягат. Пак казвам, жалко за образованието ѝ. Тя е поредния пример, че не е достатъчно да имаш добра памет и да завършиш образование, нужен е и интелект, за да го осмислиш и приложиш. Имаше късмет, че говорителка беше кресливата селска пръчка.

# 1 450
    Не мисля, че обиждат Милена. Дори и да не я харесват, си спестяват мнението за нея. Дано остане така. Прекрасна е и всъщност е много красива. Има отличителна красота. Всъщност, би била дори успешен алтернативен модел. Косата и е страхотна. Има хубаво тяло. Красиви зъби. Носът и е по-нетпаниционен, но според мен и придава допълнителна уникалност. Напомня ми на графиня. Има енергия на благородник.
    Така ме грабна тази жена. Бих общувала с нея. Всъщност, тя има ли социални медии?

# 1 451
    • Somewhere beyond the moon and stars
    Въртят се, защото ги е страх, че ако не са с нея, те ще са следващите, които ще "заапе", а не защото много я харесват.

Знаете ли, в едно нормално общество щеше да е точно обратното, останалите да се обединят и да се отлъчи хулиганката.
    Тук се получава типичното - всички ги е страх, че те са следващите и забравят всякаква човечност; каквато и да е истината за чиниите, това настройване и непровокирана злоба не са ок.

# 1 452
    Не мисля, че е от страх. Просто искат да са със силния на деня. Ако не са с него, ще са отлъчени. Типично човешко качество. Но не е страх конкретно от Християна.

# 1 453
    Всичко това със Силвия е сценарий. Сигурна съм. Но наистина и в живота става така. Предполагам и ангелските карти са били идея на продукцията предвид замисъла  да я изкарат луда в подходящия момент.
    Виктория беше тиха. Много човечност показа към Милена, което доказва, че не е зла. Но и тя пригласяше на сливата. Простотията е силно заразна. Йоана ми се срина. С Васка има нещо замислено...нея той я гледаше различно.И доста я пазят да не я показват в неизгодна светлина. От тук ще изскочи заек.

# 1 454
    • София
    И аз не смятам Милена за грозна, нито носът й за толкова ужасен. Далеч по-недобре изглеждащи от нея хора имат семейства и нормален живот. Трябва й повече увереност, в нея има една елегантна изтънченост, която рядко се среща. И на мен би ми било интересно дали има социални мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт