ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 787
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 395
Тея ми напомня на лигавещия се Азис. Grinning

# 1 396
Този епизод ми хареса, защото обхвана много различни персонажи и сюжетни линии. Съжалявам за отпадането на Ивелина - не заряди ергена, но щеше да ми бъде интересно да се рязгърне като психолог и да анализира дамите.

Силви е отвратителна - чак по време на церемонията почна да се оплаква. Пък в същото време не искала да го занимавя с простоти? На всички ни беше ясно от самото начало, че е изплискала легена…
А да остави Сливата да ѝ се качи на главата?

# 1 397
Еее, къв е тоз спойлер ве

# 1 398
Гледам за сеира - нито една от участничките не ми харесва. Имам чувството, че нарочно са ги избирали такива за рейтинг.

# 1 399
  • София
В случая другите ме учудват по-неприятно отколкото Християна..... как е възможно да изгони един човек от дивана и всички да мълчат.
че то на Черни Връх са нокаутирали мъж и повечето се правеха, че не виждат какво се случва...
Пп. Доста странно е че само по Нова видях един репортаж.

# 1 400
Християна- Много ме е страх за живота ми!
Аз - То па един живот!🤣

# 1 401
Гледам със забавяне. Памела и Габриела ми харесаха. Имали са различно детство, интересно баща им и майка им какви са, звучеше ми той да се занимавал с нещо незаконно.

# 1 402
Стигам до извода, че май всички са луди. Joy
Грозно беше да се нахвърлят вкупом на Силви, но и нейната реакция не беше адекватна. Можеше да изговорят проблема по-интелигентно и спокойно, без грубости и без да й се присмиват в очите. Винаги има начин да се кажат нещата без обиди.
Аз не бих говорила с това безмозъчно същество и нейните клакьорки. Това, да и се обяснявам на тая пияна идиотка, наистина ще е под достойнството ми. И какво, лудата беше наградена с роза, а единствената жена, която защити момичето, беше изгонена. Абсолютно съм убедена, че всичко в живота вече се случва наопаки. Нямам какво друго да кажа, толкова е сюрреалистично...

# 1 403
Дали вече не е възможно преселването на някоя друга планета? Щото в тоя свят няма място за нормални хора.
Направо ми прочете мислите! Май, така се получава вече в днешно време!

Както ми каза един познат: Ако всички жени са като тези в Ергена, по-добре да си остана стар ерген 😂

# 1 404
  • София
Силви ми е от типа хора, натискани от родителите си да учат, да са най-най, постоянно им се повтаря колко са образовани и красиви... Нормално е и тя да си го повтаря.

# 1 405
Как се ядосах! За интереса на предаването и се толерира проститията и агресията. Нареждат му да я избере тази неандерталка, която неистово дразни слуха ми.
Каквато и да е Силви (има си нещо така е) не може ли да седнат като хора и нормално да разговарят. Пещернячката ще казва кой къде ще седи, спи или да я гони. Коя си ти бе?!Но браво Силви удържа фронта. И браво, че му каза, и тя си каза защо. Момичето се чувства сама и има нужда от подкрепа. Но той пък като дърво, кажи"ще поговорим, ще видим.." той нищо. Ясно че не е мястото, но тя беше разстроена.
А с Милена ми се скъса сърцето. Има нужда още да работи със специалисти. И трябва да го преодолее, да намери сили. Влизането ѝ тук го отчитам като предизвикателство към себе си, а може би да добие повече самочувствие. Вярвам, че няма да тормозят тези.

# 1 406
От промото за следващия епизод изглежда, че някоя кучка ще хвърчи.

# 1 407
  • София
Сашка си беше чисто луда и истерична.

# 1 408
Преди векове такива чуми като Христиана, завистливи и долни, са посочвали невинни жертви за вещици и са ги горяли на клада.. Тази жена е толкова завистлива и агресивна, че е готова буквално да елиминира всяка жена, която я кара да се чувства жалка, каквато сама осъзнава че е. Чиста психопатка! Горките деца, горките родители..

# 1 409
Християна ще я държат да ни дразни до откат. Аз не разбирам обаче като е юрист Силви защо не вкара повече аргументация, а реши да се оплаква на Ергенино. Няма никаква логика, нали продукцията снима всичко, или продукцията я е сложила Християна за антигерой нарочно или Християна е сбъркан манталитет, който се чуди как да привлече внимание. На хора като Християна се мълчи. Има един израз убий глупака с мълчание. Като и млъкнеш и я оставиш да реди логорея показваш, че тя е незряла и глупава.

Общи условия

Активация на акаунт