ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 799
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 290
Жена с вид на живееща в кофа за боклук, нарича една от малкото красиви жени мърла. Наистина е театър на абсурда всичко това. Филъра и мигрирал до носа, прилича на магистрална труженичка и тая ще задава тона в къщата?! Боже, на къде отива този свят?

# 1 291
  • София
Надявам се все пак участието на Милена в "Ергенът" да ѝ помогне, дано някой я забележи. Все пак всеки заслужава да намери своята половинка. Жал ми е много.
Уви мисля че ще има точно обратния ефект, те я вкарват , а и тя самата влиза в ролята на човек, който трябва да бъде съжаляван. Любов и съжаление не вървят ръка за ръка.

# 1 292
Да, отврат е Християна....

# 1 293
  • София
Милена ме разплака.
И след това кокошарника ми изглежда безумен...

# 1 294
Такаааа, отдавна стигнах до извода, че в имението дами няма! Милена (може би) прави изключение, но това тепърва ще има да се изяснява. Въпросът, който се натрапва обаче е следният- Сашко какъв го играе? Опитва се да се прави на джентълмен, но не му се получава! Тази мега изкуствена усмивка и няколкото възклицания в речника не успяват за прикрият нито отегчението му, нито желанието му да избяга с 200 от всички моми! Чак започвам да се чудя за какво е влязъл там?!

Адски некадърно го прави и май май цял сезон само ще повтаря позитивизми и комплименти на всички. Безсмислици. Няма значение коя кво всъщност ще му каже, той говори едно и също.

# 1 295
Силвито как пази такова самообладание?

# 1 296
Аз изпуснах - защо Силви е мърла?
Защото пернатата с много подредената стая така каза.

# 1 297
В няколко подкаста и на няколко места казват че Християна е любимка на публиката… това не го вярвам

# 1 298
📣 Лекар на терен!

# 1 299
В случая другите ме учудват по-неприятно отколкото Християна..... как е възможно да изгони един човек от дивана и всички да мълчат.

# 1 300
В защита на Силвия - ние я видяхме да яде кофичка с лъжица.

# 1 301
В защита на Силвия - ние я видяхме да яде кофичка с лъжица.
🤣 Ама я видяхме да яде и с ръце

# 1 302
Виктория много мълчалива днес .

# 1 303
Аз изпуснах - защо Силви е мърла?
Защото пернатата с много подредената стая така каза.
А точно тя самата изглежда най-нечистоплътната от всички участнички...

# 1 304
На Магдалена и е жал , но си мълчи като мишка

Общи условия

Активация на акаунт