ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 807
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 275
Каква е тя? Все още се чудя на кастинга този сезон.
Отчаяна. И кастинга и той.

# 1 276
Ами... психодиспансер, много искаш.
В психото е по-интересно.
Не е интересно...

# 1 277
На мен Алек ми харесва, че намира да каже добра дума за всяка и се държи много натурално с тях, но повечето въобще не могат да водят смислен разговор, та какво да очакваме... Може да е лицемерно държанието му до някаква степен, но се опитва да ги предразположи и им прави комплименти, които не знам доколко отговарят на истинското му мнение, но не изглежда фалшив, а искрен. Прави ми добро впечатление до момента. Жалко, че от момите има толкова малко читави, с които поне да гледаме някакви приятни срещи и моменти

Намира, щот си ги съчинява 😂🤣😂 най-некадърният актьор за 3 сезона дотук.

# 1 278
Горката жена. Жал ми стана.

# 1 279
Ох не Милена Sad никак не е етично и морално от продукцията да се възползват така от Милена. Тя казва, че е отивала на училище без самочувствие... и после чета тук жени как се чудят защо естествени жени като Силви имат самочувствие. Ето колко е важно човек да има здравословно самочувствие, защото иначе става или като Памела от красавица клонинг, или като Милена...

# 1 280
Такаааа, отдавна стигнах до извода, че в имението дами няма! Милена (може би) прави изключение, но това тепърва ще има да се изяснява. Въпросът, който се натрапва обаче е следният- Сашко какъв го играе? Опитва се да се прави на джентълмен, но не му се получава! Тази мега изкуствена усмивка и няколкото възклицания в речника не успяват за прикрият нито отегчението му, нито желанието му да избяга с 200 от всички моми! Чак започвам да се чудя за какво е влязъл там?!

# 1 281
Много тъжен живот....
Но едва ли очаква разказвайки това, Саше да я избере и се влюби.....

# 1 282
  • Варна/Амстердам
Надявам се все пак участието на Милена в "Ергенът" да ѝ помогне, дано някой я забележи. Все пак всеки заслужава да намери своята половинка. Жал ми е много.

# 1 283
Чак започвам да се чудя за какво е влязъл там?!
За самочувствие.

# 1 284
Силви има разкошна коса!

Ужасен е начинът, по който Християна я отлъчи, а другите мълчаливо я подкрепят.

# 1 285
  • На Изток от Рая
Няма да се учудя, ако първата роза е за Милена

# 1 286
Сливата трябва да я е срам.

# 1 287
Виктория къде е? Не съм я виждала на този коктейл и е необичайно тихо. Християна затова ли се заяжда със Силви а не с Виктория?

# 1 288
Аз изпуснах - защо Силви е мърла?

# 1 289
  • София
Отвратително поведение на Християна към Силвия, не мога да повярвам, че другите слушат това без да се намесят. Скандално е.

Общи условия

Активация на акаунт