ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 831
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Ох, много е трудно да се комуникира с хора като Милена. Определено трябва много да работи с добър специалист. Родителите и са виновни, ама вече е голяма жена и ако иска да намери човек за себе си, трябва първо сама да се научи да се харесва.

# 1 261
Добре, много ли искам? Не може ли участничките да са с нормално самочувствие. Или са с огромно его, или са изключително скромни.

# 1 262
Тоя Сашко бе..имам чувството че ако му отперя един зад врата, ще ми рече Ти имаш красива душа, невероятна си  Joy..светиш....Joy
"много силен човек"

# 1 263
Ако сте си мислили, че поведението на Витя и Гена е било подправено, то тоя Сашко чупи рекорди. 😂🤣 Или е наистина толкова загубен или е трябвало от продукцията да му платят актьорски курс.

# 1 264
Еее удариха дъното с Милена.Изключителни думи ,направо ме разплака.Това момиче май е с анорексия.

# 1 265
  • София
Отчайвам се, като гледам поведението на "дамите". Изобщо не знаят как да се държат, все едно в гората са расли. Невъзпитани, ненодялани, шумни и прости.
Виктория ми направи добро впечатление, че се изказа ласкаво и със симпатия за Милена и срещата й с Алек. Много мило беше и че никой не ги прекъсна.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 22:51 от Reinа

# 1 266
Може би Милена е влязла точно, за да превъзмогне нещо (себе си). Едва ли е заради Ергена тук. Мисля, че е имала и анорексия.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 22:50 от silvia.si

# 1 267
НАЙ-НАКРАЯ един нормален, смислен разговор !!!!! Да не говорим, че събеседничката Милена борави изключително добре с думите.

Аз още от сега се разчувствах, ще падна рев след рекламите, то и сега ми стана емоционално.

Друго си е, когато се появи някой, който е чел книги.

# 1 268
На мен Алек ми харесва, че намира да каже добра дума за всяка и се държи много натурално с тях, но повечето въобще не могат да водят смислен разговор, та какво да очакваме... Може да е лицемерно държанието му до някаква степен, но се опитва да ги предразположи и им прави комплименти, които не знам доколко отговарят на истинското му мнение, но не изглежда фалшив, а искрен. Прави ми добро впечатление до момента. Жалко, че от момите има толкова малко читави, с които поне да гледаме някакви приятни срещи и моменти

# 1 269
Добре, много ли искам? Не може ли участничките да са с нормално самочувствие. Или са с огромно его, или са изключително скромни.
Ами... психодиспансер, много искаш.

# 1 270
Aз не виждам нещо нормално в това да си разкажеш травмите на първа среща …

# 1 271
Липсва ми Айлин и онази оранжева рокля с думите "Какво правиш тук"?

# 1 272
Отчайвам се, като гледам поведението на "дамите". Изобщо не знаят как да се държат, все едно в гората са расни. Невъзпитани, ненодялани, шумни и прости.
Виктория ми направи добро впечатление, че се изказа ласкаво и със симпатия за Милена и срещата й с Алек.
Виктория знае като Милена какво е да отнасяш обиди "зад гърба", така че да ги чуеш.  Те и сега в предаването така се отнасят с нея.

# 1 273
Ами... психодиспансер, много искаш.
[/quote]В психото е по-интересно.

# 1 274
Отново превключвам на Ергенът и попадам на Милена. Тази жена психично заболяване ли има/имала? Говори умно и смислено, но някак неадекватно спрямо ситуацията и едвам сдържа психоистерия. Каква е тя? Все още се чудя на кастинга този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт