ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 858
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 245
На Милена гласът е много дразнещ.
Вероятно има проблем с ларинкса, който може да е решим. Такава фина жена, пожелавам й от сърце да намери щастието си
Май просто се притеснява и ѝ трепери гласа. На визитката не звучеше така.

# 1 246
Ох, някоя ужасна майка е съсипала тази жена и живота и... Много тъжно!

# 1 247
Тая му говори като бабка за Екзюпери, той отвори паст и вика "знаеш ли, че имаш......страшни очи". 🤣😂🤣😂🤣

# 1 248
Ами не виня ергена, понеже тя се поставя в такава роля.

# 1 249
Добре де... Милена какво си е мислила като се е записвала за Ергенът... Много миличка и добричка, но просто не ѝ е там мястото и би трябвало да ѝ е пределно ясно.

# 1 250
  • София
Малеее , този сезон засега е потресаващ.... Ергенинът трябва да си убие стилиста.. 
Защо, гримът и роклите са една декада по-добри от предните сезони.
Говорех конкретно за стилистът на Алекс.
Мале Теа вярно не млъква, и човек надали може да вземе думата от нея.

# 1 251
Ако някой учи английски, това което изпитвате в момента е определението за криндж.

Криндж ми е на мен цялата вечер. Нито със сестрите разговорите му се получиха, нито с Теа, нито с Милена и Криси, че и с Васка. Направо ми е криндж отвсякъде. Само с Нанито и Маги му се получават някак естествено нещата и срещите им не ме карат да изпитвам това усещане...

# 1 252
Сашко ще вземе да се окаже повече психолог от психоложките. 🤔

# 1 253
Чакам реклама да ми подскаже подходящо хапче.

# 1 254
Милена е много фин човек. Но всеки път, когато чуя гласа и и проследя жестовете и нещо ме кара да мисля, че в нея живее много, много по-възрастна жена. Гласът и поражда в мен асоциация за жена на над 70-годишна възраст. В жестовете и виждам една тежка умора от живота. Не и е било лесно досега.

# 1 255
НАЙ-НАКРАЯ един нормален, смислен разговор !!!!! Да не говорим, че събеседничката Милена борави изключително добре с думите.

Аз още от сега се разчувствах, ще пада рев след рекламите, то и сега ми стана емоционално.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 23:16 от BlackCat12

# 1 256
Добре де... Милена какво си е мислила като се е записвала за Ергенът... Много миличка и добричка, но просто не ѝ е там мястото и би трябвало да ѝ е пределно ясно.
Не и е възможно да го разбере.

# 1 257
  • София
Не знам как се е решила на такава стъпка Милена. Не е за тук и го знае, може би работи върху самочувствието си. Да кажеш, че си скромен и че не обичаш да се показваш и 2 същото време да те дават в праймтайма... Дано се поразчупи занапред в живота.
Не ми е за такъв тип разговор на първа среща...

# 1 258
Нимоа повече...взимам Ачо
 / възглавката ми/, и отиваме да си лягаме...

Тоя Сашко бе..имам чувството че ако му отперя един зад врата, ще ми рече Ти имаш красива душа, невероятна си  Joy..светиш....Joy

# 1 259
Представям си Милена примерно със самочувствие, уверена жена с уверена походка.... Тогава би изглеждала съвсем различно. Според мен не е проблема във външния вид, има,своята хубост.

Общи условия

Активация на акаунт