ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 861
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 185
Надежда много ми прилича на Мира Добрева, външно, по глас, маниери - не мислите ли?

На мен не ми прилича на Мира изобщо. Като сестра на Щонова е

# 1 186
  • Варна/Амстердам
Криси виси да чака да сяда на скамейката все едно се е увисила пред кабинета на ЛЛ и задължително трябва да мине.

Или в НАП без да си е взела номер, наредена да чака пред заето гише...

# 1 187
Васка е нямало дреха, която да сложи и да не е по-йубава от останалите. А и не е поредната с операция на носа. Да, чета тука всякакви подмятания за нея, акъла й, за някаква злоба и т.н.. Ще стане ясно, но до този момент се представя по-достойно от останалите. Пък и да говорите за женска злоба, при положение, че 99% от мненията в тая тема са негативни и са писани от жвни....малко несериозно 😉

# 1 188
  • Берлин
Положението от безнадеждно става все по-трагично.

# 1 189
  • София
Малеее , този сезон засега е потресаващ.... Ергенинът трябва да си убие стилиста..  Голяма част от каста явно е подбран със специален конкурс.  Отидоха си досега момичета , които според мен можеха да покажат много , като Гълабина и Габи пожарникарката.
Направо започва да ми липсва Гената и неговия кошер.
Влизам в клуб Силви, наистина е по-красива и класна от 90+% от останалите , е вярно малко е повече увлечена в таро, астрологията и тн., ама все пак. А Васка по-добре да си беше стояла в мимаса и да бъде само красива....

# 1 190
Забелязах нещо в промото за днес, четете надолу само, ако желаете:

Скрит текст:
Забелязахте ли , че зад Силви има дама без роза (оградих я)

# 1 191
Малеее , този сезон засега е потресаващ.... Ергенинът трябва да си убие стилиста.. 
Защо, гримът и роклите са една декада по-добри от предните сезони.

# 1 192
Липса на адекватна самооценка, до степен на делюзии... Жалка картинка. Като се започне от логореята на Тея, нарцистичните речи на пишман-сценаристката или образованата "класна" дама...леле мамо!

И тази година освен по-скучно, определено си личи и колко по-постно е, личи си колко са спестили от продукцията. Не става дума само за слуховете за условията в имението, миналите години груповите срещи бяха някъде на публично място, имаше ресторанти, забавления...а сега скромничко, в градината с дует певци само...

Състезанията бяха очевидно нечестни, ако искаха равен шанс между отборите, боркинята и плувкинята не биваше да бъдат допуснати да се състезават,  ама кой ти гледа справедливостта.
Важното е сеир да има и размятане по шортички и бански.

Надежда много ми прилича на Мира Добрева, външно, по глас, маниери - не мислите ли?

.
Май повече прилича на Нети.
На мен на Неделя Щонова.

# 1 193
Това, че няма корекции е достатъчно да е красива ли? Не, не е красива. Хубавка, но до там.
Ама след 20г пак ще е хубавка, докато другите ще са като сладолед на слънце.
Според мен не е просто хубавка, а много хубава и има страхотна коса.

# 1 194
Може ли да се сравниш с обувка Satisfied

# 1 195
Може ши снимка на гащеризона на Нани ?много обичам гащеризони. 🤪

# 1 196
Забелязах нещо в промото за днес, четете надолу само, ако желаете:

Скрит текст:
Забелязахте ли , че зад Силви има дама без роза (оградих я)
И какво като има? Може да е следващата, която ще получи.

# 1 197
На Сашко му препоръчвам да не се пробва като актьор.. няма да го бъде.

# 1 198
Кристияна пак повиши промилите,не я дебнат достатъчно

# 1 199
ФФфф, не мога да трая Христиана. Изгонете я да му се не знае!!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт