ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 880
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 170
Липса на адекватна самооценка, до степен на делюзии... Жалка картинка. Като се започне от логореята на Тея, нарцистичните речи на пишман-сценаристката или образованата "класна" дама...леле мамо!

И тази година освен по-скучно, определено си личи и колко по-постно е, личи си колко са спестили от продукцията. Не става дума само за слуховете за условията в имението, миналите години груповите срещи бяха някъде на публично място, имаше ресторанти, забавления...а сега скромничко, в градината с дует певци само...

Състезанията бяха очевидно нечестни, ако искаха равен шанс между отборите, боркинята и плувкинята не биваше да бъдат допуснати да се състезават,  ама кой ти гледа справедливостта.
Важното е сеир да има и размятане по шортички и бански.

Надежда много ми прилича на Мира Добрева, външно, по глас, маниери - не мислите ли?

.

# 1 171
Да ида на пазар в Кауфланд ми е по- вълнуващо от това предаване, смятайте какво е нивото 😀
Не оцелиха на група момичета и това си е. Изключително скучни момичета.

И това. Търсят еднакви характери, които да се припокриват всяка година. Скандалите им също са толкова отегчителни.

# 1 172
Кой облече Алек така? Потрес

Към стилистите : може би трябва да си хвърлите тапиите моля. На Алек хич не му отива кафяво, ама хич ! И за мъж, който не е чак толкова висок, късите панталони и то в тази дължина точно, му скъсяваха краката.....

Повечето танцуваха на Jerusalema с движения все щяха да хвълят гьобеци...

Всички, ама абсолютно всички не знаеха кой е оперния откъс, по известен като " Наздравица ", майко мила божествена тъпотия и плиткоумие !!!!!!!

Хм.....Памела, може ли да говори нормално, без да излиза, все едно говори Мики Маус ?

Васка си отвори устата най-накрая и това, което излиза е доста злобничко....За хубост не говорим, хубава е.

Киара - абсолютно повърхностно същество, което едно изречение не може да направи.

И този епизод за сеге е доста безинтересен.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 10:59 от BlackCat12

# 1 173
Имам едни 400+ мнения да прочета, ама не издържам да не кажа.
Евтиният ретро чалга стайлинг на фона на класическа музика беше брутален.
Ще ме прощават феновете на Васка, все по-ужасна ми изглежда. Нито тяло, нито поведение, нито ...нищо всъщност...
малко със закъснение гледам, но отворих Фейса и гледам Васка със Сашко на среща...тя и зъб ли няма? Scream

Скрит текст:

Нямам търпение вас да ви изчета Grinning

# 1 174
Липса на адекватна самооценка, до степен на делюзии... Жалка картинка. Като се започне от логореята на Тея, нарцистичните речи на пишман-сценаристката или образованата "класна" дама...леле мамо!

И тази година освен по-скучно, определено си личи и колко по-постно е, личи си колко са спестили от продукцията. Не става дума само за слуховете за условията в имението, миналите години груповите срещи бяха някъде на публично място, имаше ресторанти, забавления...а сега скромничко, в градината с дует певци само...

Състезанията бяха очевидно нечестни, ако искаха равен шанс между отборите, боркинята и плувкинята не биваше да бъдат допуснати да се състезават,  ама кой ти гледа справедливостта.
Важното е сеир да има и размятане по шортички и бански.

Надежда много ми прилича на Мира Добрева, външно, по глас, маниери - не мислите ли?

.
Май повече прилича на Нети.

# 1 175
Мира Добрева е красива. Надежда - не бих казала.

# 1 176
Вчерашния гащеризон на Нани с перата, както и днешните рокли на Християна, Нани и Горджъса са на Кристин Фешън. Християна снощи беше с рокля на Авин. Хубаво, че са избрали български марки.

А голяма част от официалните рокли от пъви епизод са Caviar fashion,  също българска марка Hands V

# 1 177
Надежда днес с този аутфит и прическа е феноменална.
А тази Надя, която толкова харесахте в началото нито е хубава, нито май готин човек.
Силвито и тя нещо звездите ѝ го говорят и то по няколко пъти-умна съм, класна съм, красива съм... Умна съм, имам висше, класна съм... 😁
Но най-неприятната личност, която бие всички това е Наум. Как пък за толкова години не възмъжа малко. Нищо мъжко няма в него, с това гласче, като си казва репликите с този фалшив патос като дете, което рецитира стихотворение в детската ясла. И уж толкоз опит пред камера, а то са едни тикове с глава, с ръце, едно поклащане..

# 1 178
  • София
Никаква заинтересованост към Васка.

# 1 179
готови за пехливански борби
Пак добре, че на Bарbара това не и действа като червено на бик!

# 1 180
Сега забелязвам корекцията на устните на Васка. Ама изглежда добре според мен. Роклята не и отива обаче.

# 1 181
Чак сега виждам, че Васка е с червена коса (!?) Бях твърдо убедена, че е кестенява и не е боядисвана, а сега друго виждам.

# 1 182
Криси виси да чака да сяда на скамейката все едно се е увисила пред кабинета на ЛЛ и задължително трябва да мине.

# 1 183
Надежда днес с този аутфит и прическа е феноменална.
А тази Надя, която толкова харесахте в началото нито е хубава, нито май готин човек.
Силвито и тя нещо звездите ѝ го говорят и то по няколко пъти-умна съм, класна съм, красива съм... Умна съм, имам висше, класна съм... 😁
Но най-неприятната личност, която бие всички това е Наум. Как пък за толкова години не възмъжа малко. Нищо мъжко няма в него, с това гласче, като си казва репликите с този фалшив патос като дете, което рецитира стихотворение в детската ясла. И уж толкоз опит пред камера, а то са едни тикове с глава, с ръце, едно поклащане..

Мъж си е, просто крайно надценен смотан мъж 😂🤣😂 Никога не схванах как някви хора му се радваха на тоя. Също като оня другия Буков.

# 1 184
Това, че няма корекции е достатъчно да е красива ли? Не, не е красива. Хубавка, но до там.
Ама след 20г пак ще е хубавка, докато другите ще са като сладолед на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт