ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 884
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 140
Оффф, каква досада.. Чудят се как да направят сезона интересен, щом опряха до глупостите на вечно пияната и фъфлеща Христиана.. Едната "черна ръка" , другата "вещица" .. Тази жена изобщо не е добре с главата и е адски агресивна

# 1 141
Ако го видя този Алек да се хили с широко отворена уста още веднъж път ще се гръмна!!!!

# 1 142
И четирите с увиснали джуки. Васка е хубава, но и тя си е обезобразила устата. На фона на четирите Силви изглежда супер , поне е естествена. За характера и не коментирам.

# 1 143
Алек за първи път изглежда читаво 👌👌

# 1 144
Силвия от къде го извади това самочувстяие? На какво отгоре се смята за толкова естествено красива, класна и умна? Явно съм пропуснала тази нейна неземна красота.
Ами как на какво, няма корекции като повечето там и е красива. Или вече нормалната жена се смята за семпла и грозна? Силви е много хубава, и не е клонинг на никого. Не знам каква беше тази простотия да й снимат в чинията, как дъвче 5 минути и как си почесва носа........От всички тези, които я коментираха Силви изглежда по-добре, но тя няма право да се смята за красива и естествена? А те да?

# 1 145
Да ида на пазар в Кауфланд ми е по- вълнуващо от това предаване, смятайте какво е нивото 😀

# 1 146

Щот е с дълги гащи ли Joy

# 1 147
  • София
Силви е права - естествена е, ама красива…

# 1 148
  • here and now
Така, като гледам и на Малдивите да идат пак ще се излагат. Грозни сцени на красиво място.
Следващия сезон предлагам на Слънчака да го снимат..

# 1 149
Мими и тази вечер ли се е окичила с екстеншъните на Христиана? Моника с тази рокля, грим и прическа много ми прилича на леля Сашка от първи сезон.

# 1 150
Да ида на пазар в Кауфланд ми е по- вълнуващо от това предаване, смятайте какво е нивото 😀
Не оцелиха на група момичета и това си е. Изключително скучни момичета.

# 1 151

Щот е с дълги гащи ли Joy

Е, сега.. 😄😄

# 1 152
  • София
Вчерашния гащеризон на Нани с перата, както и днешните рокли на Християна, Нани и Горджъса са на Кристин Фешън. Християна снощи беше с рокля на Авин. Хубаво, че са избрали български марки.

# 1 153
Точно 👌😂 и аз така

# 1 154
Тази дето досега не й се е налагало да търси мъжко внимание какво търси в предаването вместо да си избере някой от многото натискащи се за вниманието й досега? Smiley

Общи условия

Активация на акаунт