ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 960
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 125
Силви е в правото си да осъди предаването, това е прекалено, отвратително очерняне

# 1 126
Тя: Лека нощ!
Те: тя е енергиен вампир, носи лоша енергия, вече не се чувстваме добре, прави черни магии!
Open Mouth

# 1 127
Когато психолог се подаде на масова хистерия.. тъй като стане 😄😄

# 1 128
Васка се включи в групата на хейтърите. Но част от мен е съгласен с нея. Да, говорят за битовизми. Аз съм много чистофайник и не обичам пълна мивка. Може би съм пристрастен.
Силви, това че си юрист, не значи да се гордееш с това. Всеки човек си има образование. Аз не се фукам колко много знам. Интелекта е субективно понятие.

# 1 129
  • София
Силвия от къде го извади това самочувстяие? На какво отгоре се смята за толкова естествено красива, класна и умна? Явно съм пропуснала тази нейна неземна красота.

# 1 130
Силви е в правото си да осъди предаването, това е прекалено, отвратително очерняне
Според мен пък Силви има някакво мнение за себе си, че е много повече от останалите и въобще няма да й пука за това ''очерняне''.

# 1 131
Христиана стана хиперактивна и последна инстанция. На мен ми досади вече.
Васето проговори, скоро и ще проходи.

# 1 132
  • Варна/Амстердам
И Васка е злобарка.

# 1 133
  • I want it all and I want it now.
Лоша вещица Joy

# 1 134
Съчинена драма. Това с картите е малко странно, но четирите, които са застанали да я обсъждат, изглеждат като по-големи кукувици в момента. Joy

# 1 135
Васка със синята рокля е един път. Като принцеса от Дисни.

# 1 136
Васка е права за Теа. Но и от нея струи злоба. Хмм.

# 1 137
  • тук и там
Васка се показа и тя,както и Надя.Това една свястна и читава няма от отбора на младите.

# 1 138
  • here and now
Чай да си извадя моиге карти ЧП /черен петър, други нЕмам уа/...и да ви гледам на карги, искате ли. ...?Joy
Аааа  нИдей! Шта провъзглася за вещица и никой няма да иска да си играе с теб!!

# 1 139
Абе..на Наумчо що не му дадат и на него едни бермудки....

Общи условия

Активация на акаунт